Burak Özçivit & Murat Boz’dan “Kardeşim Benim” sinema filmi!

Sinema

CJAx9sgWoAE9iYN

Baş rollerini Burak Özçivit ile Murat Boz ve Aslı Enver’in oynadığı “Kardeşim Benim” sinema filminden çok enterasan bir haber geldi. Başarılı oyuncu Burak Özçivit twitter hesabından paylaştı.

Murat Boz ile oynayacakları filmin 15 Ocak 2016’da vizyona gireceğini açıkladı. Hani çok eskilerden bir söz vardır, “İslim arkadan gelsin.” Bu da öyle olmuş. Tabiri türkçeleştirirsek; Önce istenilen iş yapılsın, gereken şartlar sonrdan yerine getirilsin.

Filmin çekimleri henüz yeni başlamış ve filmin vizyon tarihi çok önceden verilmiş oldu.

Filmde Burak Özçivit ve Murat Boz yıllardır birbirlerini görmeyen iki kardeşi canlandıracakmış. Yönetmenliğini Mert Baykal’ın yapacağı filmin, drama türünde olacağı belirtilmiştir.

CI_fT_yUwAAzFAN

TAFF Pictures ve BRK’S Productions’ın yapımcılığında çekilecek “Kardeşim Benim” filmin çekimleri Asos’ta başlamış. 35 yaşındaki Murat Boz’un bu ilk sinema film denemesi olacak, daha önceleri kendi şarkıların klip çekimlerinde kamera karşısına çıkmıştır. 3 yıldır O Ses Türkiye yarışmalarında jüri üyeliği yapmıştır. Murat Boz müzik kariyerinin yanında bazı firmaların da reklam yüzü olmuştur.

CIVne2NWUAA9Rq2

31 yaşındaki yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 2005 yılında Best Model of Turkey yarışmasında Best Model seçilmiş, arkasından Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci makeni seçilmiştir. Defillerde makenlik ve sonra oyunculuğa başlamıştır. Musallat isimli sinema filminde oynamış, Zoraki Koca, Baba Ocağı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından aktarılan Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen ile başarılı bir yapım ortaya çıkarmışlardır. Daha sonra Aşk Sana Benzer sinema filminde oynamıştır. Bazı firmaların da reklam yüzü olmuştur.

kardesim-benim-in-vizyon

Filmin belli olan tek bayan oyuncusu Aslı Enver. 1984 Londra doğumlu olan güzel oyuncu, Haliç Üniversitesi’nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinde oynamış, sonra da Kavak Yelleri dizisi ile adını duyurmuştur.

Bu güzel üçlü’nün sinema filmi olan Kardeşim Benim’i 2016 Ocak ayında sinemalarda izleyeceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Haber ve görseller Burak Özçivit twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir