Kıvanç Tatlıtuğ / Öğrenmenin yaşı yoktur!

Magazin

04 Haziran ’14

Kategori
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ / Öğrenmenin yaşı yoktur!

 Ay Yapım’ın çok büyük ümit ve masraflarla çektiği, “Kurt Seyit ve Şura” dizisi beklenen reytingleri alamaması Ay Yapım kadar, Kıvanç Tatlıtuğ’a da çok üzdü. Bugün gazetesinin haberine göre; eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ, önemli bir karar almış. Dizinin sezon finalini yapmasının ardından İngiltere’ye gitmeye karar vermiş. Tatil boyunca hem dinlenecek, hem de özel bir okulda oyunculuk eğitimi alacakmış. Ne demişler Öğrenmenin yaşı yoktur.

Deneyimli oyuncu, “Kuzey Güney” dizisindeki ve de Sinema filmi olan “Kelebeğin Rüyası” da ki, performansının üzerine fazlaca bir şey koyamadığı, sosyal medyada hep konuşuldu. Kurt Seyit ve Şura’nın ilk bölümlerinde Rusya çekimlerde çok aşırı çalıştı ve yoruldu.

Ben ilk bölümünden bu yana izlediğim dizide, Kıvanç Tatlıtuğ’da önceki bölümlere göre bir performans düşüklüğü gördüm. Son İstanbul bölümlerinde sanki bir isteksizlik, yorgunluk vardı. Kuzey Güney dizindeki hırsı, hep onun gözlerinde aradım.

Bazı basında çıkan haberlere göre, oyuncu koçu İpek Bilgin ile yollarını ayırmasından dolayı performansının düştüğü yazıldı, çizildi.

Kurt Seyit ve Şura Ay Yapım için çok maliyetli bir dizi olduğu, bölüm başına 2 milyon dolar harcandığı söyleniyor. Geçtiğimiz hafta bu nedenle, dizinin devamı için başrol oyuncuları, Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ücretlerinde indirime giderek, fedakarlık yapmışlardı.

Dün akşamki reytingleri bu güne kadar oynayan 12 bölümün en kötüsüydü. AB’de 9.sırada, Total’de 14.sırada yer aldı. Star Tv.de dizinin yayınından yana. Aklıma şu soru geldi. Ay Yapım’ın diğer iddialı dizisi, acaba “Medcezir” bu kadar kötü reytingler alsaydı ne olurdu!

Netice itibariyle, gerçekten Kıvanç Tatlıtuğ çok yoruldu, onun yorgunluğunu gözlerinde görebiliyoruz. Tatile ihtiyacı var. Bu üç aylık tatil ona iyi geleceğini tahmin ediyorum. Hakikaten iyi bir oyuncu takdir ediyoruz amma, öğrenmenin de yaşı yoktur. İyinin de iyisi her zaman var.

Yeni sezonda, Kıvanç Tatlıtuğ’da dinlenmiş bir yüz, moral depolamış, artılar eklenmiş bir oyunculukla bütün seyircileri bekliyor.

Tüm sevenleri adına, Kıvanç Tatlıtuğ’a iyi tatiller ve eğitimler diliyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görsel tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir