Kara Para Aşk / Elif Hapishaneye, Hüseyin’in külleri mezara, Ömer de çukura!

TV Programları

Ekran AlıntısıKPA46.20

Ay Yapım’ın polisiye aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” Atv’de izleyeni şaşırtmaya devam ediyor.

Elif Ömer’in bütün gayretlerine rağmen yurt dışına kaçmıyor, polise teslim oluyor, parmaklıklar arkasına gönderiliyor. Ömer’in Elif’ini hapse gönderilmesini engel olamaz, ayrılıkları yürekleri dağladı, gözlerimiz yaşardı.

Dizinin dün akşamki bölümünde Elif, Komiser Hüseyin’in katili olarak girdiği ceza evinde Tayyar’ın yeni planlarını bilmiyor. Elif ve Ömer’den kurtulmak için acımasız oyunlarını devreye sokan Tayyar’ın yeni hamlesi Elif’e katil olduğunu psikolojik baskıyla kabul ettirmek oluyor.

Elif koğuşta, Ömer ise dışarıda onu kurtarmak için büyük bir savaş veriyor. Tayyar’ın koğuşta para ile satın aldığı mahkum kadınlar Elif’e hayatı zindan etmeye başladılar bile.

Fatih’e ulaşamayan Ömer, Tayyar’ın komplosunu çözmek için evine giriyor ve Fatih’i kaçırmaya kalktı. Bu defa Tayyar’a yakalandı. Ömer’i öldürüp kazılan çukura koymak Metin’e düşüyor.

Nedret Halanın Tayyar Dündar’ın işbirlikçisi olmasını ben çok şaşırdım. Dedim ya, senaristlerimiz Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon bizi şaşırtmaya devam ediyor. O Nedret Hala, Elif’in içeri alınmasıyla emniyete Aslı, Nilüfer ve Levent ile geldi. Elif arkasında dağ gibi duran Ömer’e güveniyor. Kendisinin katil olmadığını bilen, ancak Ömer’in çözeceğini biliyor.

Ekran AlıntısıKPA46.1

Metin yaptığı akıl almaz plan ile babası Tayyar’ı da kandırmış, Hüseyin’i öldürmemiştir. Bacağını balta ile keserek yangın yerine bırakmış, bu bacaktan alının DNA örneği ile öldüğü resmen ilan edilmiştir.

Ekran AlıntısıKPA46.2

Elif, nöbetçi mahkemede tutuklu yargılanmasına karar verilir ve cezaevine gönderilir.

46-1

Ömer savcıdan aldığı özel izinle Elif’ini koğuşuna kadar eşlik eder. Seni buradan çıkaracağım, yeter ki sen güçlü ol diyerek ona moral verir. İçeride güçlü olmasını ister.

Ekran AlıntısıKPA46.3

Ömer’in söylediği;  “Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman, aman. O yarin yüzünü bir daha görek.” Türküsü yüreklerimizi dağladı.

Ekran AlıntısıKPA46-tile

Diğer tarafta ağabey Hüseyin’in cenaze töreninde herkes oradaydı.  Metin Hüseyin’i kırmamış kendi cenaze törenine getirmiştir. Hocanın helallik istemesine tek kardeşi Ömer cevap verdi. Bu da Hüseyin’i gözyaşlarına boğdu. Metin, madem üzülecektin, niye ihanet ettin onlara diyerek lafı sokar. Hüseyin, Allah benim belamı verdi Metin, ben bittim.

Ekran AlıntısıKPA46.7

Ömer Nilüfer’den yardım ister. Kendisini Fatih’e götürmesini ister. Senin kocan ikili oynuyor, o Tayyar Dündar’ın maşalığını yapıyor.

Nilüfer, Elif’in içeri atılmasında senin parmağın var mı diye hesap sorar. Nilüfer rahatsızlığı için doktora gider, hamile olduğunu öğrenir. Çıkışta Ömer onu bulur, Fatih’le görüşmesini ister. Konuşurlar, Fatih yarın sabah bizim otele gelmesini ister.

Ekran AlıntısıKPA46.8

Levent, cezaevine Elif’e ziyarete gider, konuşurlar. Levent, şirketten istifasını getirdiğini, İstanbul’dan ayrılmaya karar verdiğini söyler, işleri Nedret hanıma devredeceğim. Beni sevmen için çok uğraştım, Bahar ile eski çevirdikleri dümenleri anlatır. Halası Nedret Hanımın yaptıklarını tam anlatacakken Ömer gelir, konuşma yarıda kalır. Ömer, senin burada ne işin var, bir daha benim karşıma çıkma.

Ekran AlıntısıKPA46.9

Ömer Elif ile konuşmaya devam eder. Elif; insanlar neden böyle, neden ihanet ediyorlar. Neden sırtından bıçaklıyorlar. Keşke şu anada sarılsan bana.

Ekran AlıntısıKPA46.10

Ömer hapishane dönüşü evde çok üzülür, her şeyi kırar, döker. Elif’in şalına sarılır, koklayarak uyur kalır.

Ekran AlıntısıKPA46.11

Sabah Arda ile Pelin eve gelirler, kırık dökükleri toplarlar. Pelin Arda’dan af etmesi için özür diler. Ömer de uyanır, birlikte kahvaltı yaparlar.

Ömer Nilüfer’i arabasına alır. Otelde Fatih ile bulaşacaklardır. Nilüfer Metin’i sıkıştırır. Ablasının silahını aldığını söylettirir. Ben Ömer’e verdiğim sözden döndüm. Hem babamı, hem de Ömer’i idare etmek zorundayım. Yoksa babam bana zırnık koklatmayacaktı, Nilüfer sen bana para için mi sattın. Psikolog Doktor Elif ile müdürün odasında konuşurlar. Bu doktor gene Tayyar’ın ayarladığı adamdır. Elif’i suçluluğunu empoze etmek için oradadır. Bu iş için Tayyar’dan yüklü para almıştır.

Elif konuşta içine kapanır, içindekilerini anı defteri ile paylaşır.

46-6 46-7

Hüseyin’in kesik bacağı için protezlerin takılmasına aylar vardır. Hüseyin çok sinirlenir, buradan bir önce Fatih’ten kurtulmak istemektedir.

Ömer tezgahı Fatih’in kurduğunu öğrenir. Şimdi tek amacı Fatih ile yüz yüze konuşmaktır. Fatih’in babasının evine geldiğini öğrenir, derhal gider.

Tayyar oğlu Fatih’in telefonlarını dinler, bu kızı görmeyeceksin diye yasak koyar. Nüfusuma geçirmem diye tehdit eder.

Ekran AlıntısıKPA46.12

Nedret Hala, konuşmak için Tayyar Beye gelir. Elif’i hapisten çıkartmak için ne yaptın, onu hapisten çıkaracaktın ne oldu diye hesap sorar. Tayyar bir daha buraya gelmemesini, çok tehlikeli olduğunu söyler. Nedret sen de sözünü tut, aksi takdirde ortaklığımızı gözden geçirmek zorunda kalırım. Geleceğin iki dudağımın arasında, ipini çekiveririm Tayyar Dündar. Nedret tanınmamak için siyah şapkasını giyer ve terk eder.

Ekran AlıntısıKPA46.13

Ömer, ekip olmadan tek başına Tayyar’ın evine girmeye azmetmiştir. İpek onu engelleyemez.  Dışarıdan polis arabasından dürbün ile seyrederken, Ömer dürbünü alır ve bu kadının Nedret Hala olduğu görür. Oldukçada şaşırır. İpek bu kadının burada ne işi var. Ömer, bilmiyorum gecenin sürprizi olduğu kesin.

Hüseyin için pasaport çıkartılır, Fatih gazete ve televizyonu yasaklamıştır. Hüseyin içki istemişti istemiştir. Sarılı önceki günün gazetede “Elif Denizer cinayetten tutuklandı.” haberini okur. Ne oluyor lan, şerefsiz Fatih. Başındaki adama ara o Fatih Dündar’ı buraya gelsin diyerek bağırır.

Ömer, arkadaşlarını emniyete gönderir, içeri tek başına bahçe duvarından girer. Bir korumayı devre dışı yapar. Pencereden Fatih’in odasına girer. Tabancasını çeker, Fatih’e seni almaya geldim. Yürü gidiyoruz. O sırada Ömer’in ensesine Tayyar Dündar tabancasını dayar.

Ekran AlıntısıKPA46.14D

Ömer bir arazide kazılan mezar başına getirilir. Tayyar, b unu sen istedin Ömer Komiser. Ömer, kurtulamayacaksın, bunun hesabını vereceksin der. Tayyar, bunun rahmetli ağabeyside böyle artistti. Fatih’e hadi çek silahını der. Fatih, sen bana Polis mi öldürteceksin.

Ekran AlıntısıKPA46.15

Tayyar hadi göster bana, Dündar mısın, değimlisin. Fatih yalnız bırakın beni diyerek babasının ve adamların oradan uzaklaşmasını ister. Tayyar uzaktan arabasından hadi Fatih diyerek izler.

CE8u8wEVAAAzIec

Fatih tel el ateşle Ömer’i ensesinden vurur, sonra da mezara iter. Ve 46.Bölüm burada biter.

Ekran AlıntısıKPA46.SON

Fatih, babasını uzaklaştırdıktan sonra Ömer ile anlaşır, tabancada kurşun yoktur. Ömer de vurulmuş gibi kendini yere atmıştır ve Tayyar Dündar’a öldürdüğünü gösterecektir.  Şimdi ne olacak, Hüseyin yurt dışına çıkarılabilecek mi?  Elif hapisten çıkacak mı? Nedret Halanın Tayyar Dündar ile ipliği ne zaman pazara çıkacak? Tam üç bilinmeyenli bir denklem oldu. Kara Para Aşk izleyicini şaşırtmaya devam ediyor. Fatih ile Ömer ne gibi bir senaryonun içinde? Fatih Ömer’ı attığı çukurdan nasıl çıkartacak? Haftaya bekleyip birlikte göreceğiz.

Baş rollerini Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Öykü Karel’in oynadığı Kara Para Aşk 17 Haziran akşamı final yapacak.  Ülkemiz dışında Güney Amerika’da Şili’de ilk bölümü yayınlanan Kara Para Aşk reyting rekorları kırdığı söyleniyor. Ay Yapım’dan kesin bir açıklama yok, 17 Haziran’da final mi, sezon finali mi yapacak bilemiyoruz. Bence bir sezon daha devam etmeli.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir