Maral En Güzel Hikayem / 9.Bölümde çok olaylar olacak!

TV Programları

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Baş rollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Tv 8’in aşk ve macera dizisi, Maral En Güzel hikayem 9.Bölümü ile 30 Nisan Perşembe akşamı saat:20.00’de ekranlarımızda olacak.

Geçen bölüm sonunda Sarp, herkesten sakladığı sırrını, Arya’ya söylemiştir. Deniz Hanımın Sarp’ın İtalya’ya gitmesini Maral’ın engellediğini Arya’ya söyledi. Maral’ın asıl önemsedi şeyin Luna değil Sarp olduğunu söyleyerek ateşler. Arya, Maral ile Aslı’nın konuşmalarını duyar. Maral’ın “Ben yaparım Benan’la aranı.” lafını duyar. Aslı’ya; “Sen Benan’a mı aşıksın?” Maral’a: Sen arkadaşına mı Benan’ı  ayarlayacaktın, o yüzden kötülüyordun beni. Seni arkadaşım sanmıştım. Ama demek ki, garsonla arkadaş olan, gene garson olurmuş. Maral’ın bir cümleden sonuca gidiyorsun deyince Arya, önce arkadaşın sarpın işine son vereceğim, sonra garson arkadaşının ile ilgileneceğim. Yapma lütfen, söylerim diye Arya’yı ikaz eder. Neyi söylersin diyen Arya’ya bebeği der.

Arya, sen ne kötü bir insanmışsın, ben sana güvendim, sana burayı emanet ettim. Yazıklar olsun, sen arkamdan ne işler çeviriyormuşsun. İstediğin oldu, sen de kovuldun. Def ol budan diyerek Maral’a güvenlik götürün bu kızı buradan.  maral ağlayarak depoya gider. Bütün bu konuşmaları duyan Sarp peşinden koşar. Ona sarılır, ne yaptın sen. Maral, başka çare bırakmadı. Sarp,ben kovulacaktım Maral sen değil. Ben seni kimsenin üzmesini izin veremem der ve gider. Sarp, geç bile kaldım, en başta gitmeliydim. Şu hayatta bir şey öğrendim, onu da senden öğrendim. Hayat cesurları sever.

Ekran Alıntısımr8.1

Sarp doğruca Arya’nın odasına gider. Sarp; Kovamayacaksın, kovamayacaksın onu. Arya, def ol git burdan dese de Sarp, önce beni dinleyeceksin, sonra ne yapacaksan karar ver. Arya, ikiniz bir mi oldunuz, siz bize ne yapmaya çalışıyorsunuz? Sarp, Maral’ın hiç bir suçu yok, bütün suç bende… O yüzden kovamazsın onu. Arya, kimi kovacağımı sana mı soracağım, bizi satan adama mı? Düşmanlarımla iş birliği yapan adama mı? Sen ailemden ne istiyorsun, kimsin sen? Kimsin? Sarp, öfke ile; “Ben senin kardeşinin,” deyiverir. Herkesten sakladığı bu sırrı Arya’nın suratına söyler. Arya bir şey söyleyemez, adeta donar kalır.

Ekran Alıntısımr8.2

Şimdi ne olacak, Luna’da dengeler değişecek mi? Oytun, Arya ve şimdi de Sarp üç kardeş bir arada. Baba Halis Bey, bu durumda ne yapacak? Sarp’ı kabullenecek mi? Benan bebek olayını nasıl çözecek?

Bu bölümde konuk oyuncu olarak Nur Yerlitaş geliyor. Teftişe geldim dese de Canan Hanıma koltuğundan mı edecek, hep birlikte göreceğiz.

Bu keyifli bölümü kaçırmayın!

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Vc6EhZHsl1Y

https://www.youtube.com/watch?v=N8K1qWxdggI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir