Medcezir / 71.Bölümde Yaman, Mira’yı karavanla kaçırıyor!

TV Programları

 

Ekran AlıntısıMD71.FR4
 
Baş rollerini Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nın oynadığı Medcezir’in 71.bölümünde, Yaman ile Mira karavan ile birlikte kaçıyorlar. Aşklarını tek başlarına herkesten uzak yaşamak için, arkalarında sadece mektup bırakıp kaçıyorlar.
 
Altınkoy’un dedikoduların, oyunlarından, çevrilen dolaplardan kaçmak isterler. Onların istedikleri tek şey, herkesten uzakta aşklarını doyasıya yaşamaktır.
 
Medcezir’de bir Mayıs Cuma akşamı 71. bölümde neler olacak? Medcezir yeni bölümde bu hafta çiçeği burnunda nişanlılar Yaman ve Mira her şeyden kaçıyorlar! Yaman’la Mira etraflarını saran oyunlardan, yalanlardan, kendi dünyalarını kurmak üzere kaçarken arkalarında sadece iki mektup bırakır.
 
Yaman, kiraladığı karavan ile Mira’nın kapısına dayanır. Mira’ya hişt diye seslenerek kapıdan alır.
 
Ekran AlıntısıMD71.FR6
 
 Yol boyunca şarkılar söyleyerek çok güzel bir yolculuk yaparlar.
 
Ekran AlıntısıMD71.FR2
 
Mira’nın mutluluğuna diyecek yoktur, Yaman direksiyonda, Mira hemen yanı başında yol boyunca keyifle şarkı söylerler.
 
Ekran AlıntısıMD71.FR7Ekran AlıntısıMD71.FR1
 
Herkesten uzak, Cennet gibi bir yere giderler. Yaktıkları ateşin başında gecenin tadını çıkartırlar. O gece karavanda, koyun koyuna yatarlar.
 
Ekran AlıntısıMD71.FR3
 
İki sevgilinin yol haritası Mert’in sürpriz nişan hediyesiyle değişince pusulaları aşk olur.
 
71.bölüm yaman-mira
 
Yaman’ın evden ayrılmadan önce verdiği cesaretle Mert, Eylül’ün karşısına çıkar. İlişkilerinde açtığı yarayı telafi etmeye çalışırken, Eylül’le aralarında kapanması zor bir boşluk açılır.Asım Şekip Kaya’nın yaptığı kazayı ortaya çıkarması Selim’i Bay Aşk’ın hedef tahtasına yerleştirir. Diğer taraftan da Sedef’le arasında beklemediği bir gerilime yol açar. Yaptığı kötülükler ortaya çıktıkça Orkun, Altınkoy sakinleri tarafından sessizce dışlanır. Orkun’un kontrolünü tamamen kaybetmesiyle, Altınkoy’un korunaklı duvarları sakinlerinin üstüne yıkılır. Yaman’la Mira çıktıkları yolculukta kaderlerini yeniden yazabileceklerine her geçen gün daha çok inanır. Yarattıkları cennette artık sadece kendi sesleri yankılanır.
 
Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, Ay Yapım’ın fenomen dizisi Medcezir yeni bölümüyle 1 Mayıs Cuma akşamı 22.30′da Star TV’de..
 
Keyifli Seyirler.
 
Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Bölüm özeti Medcezir resmi twitter sayfasından, Fragmanlar YouTube sayfasından, fotoraflar fragmandan tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir