Kara Para Aşk / Elif & Ömer aşkı, katil Hüseyin’in altında ezildi!

TV Programları

Ekran Alıntısıkpa42.kp1

Atv’de önceki akşam Kara Para Aşk dizisinin 42.bölümünde nefesler tutuldu. Elif – Ömer aşkı resmen katil Hüseyin’in altında kaldı, ufalandı ve ezildi. Elif Ömer’e; Hayatımı kararttın, ama sana rağmen hala ayaktayım ben. Ve sensiz bir hayata alıştım. Ama her sıkıntımda karşıma çıkıp beni yerle bir ediyorsun. Artık çık git hayatımdan.

Komiser Hüseyin’in suçunu itirafı ve Tayyar Dündar’ı ele vermesini bekledik ama olmadı. Ömer abi bile demekten imtina ettiği Hüseyin’i sorguladı ama nafile konuşturamadı. Üzüntüden ve hırsından lavaboda camları yumruklayarak elini yaraladı.

Elif, babasının katili evleneceği adam Ömer’in abisi olması derinden yaraladı. Komiser Hüseyin’e gidip, gözümün içine bakarak babasını neden öldürdüğünün hesabını sordu.

Kara Para Aşk, önceki akşam Atv’deki Ziraat Türkiye Kupası maçının gazabına uğradı ve saat:22’den sonra başladı. Geç de olsa reytingleri, AB’de 12.sırada, Total’de 16.sırada yer aldı.

Komiser Ömer, Hüseyin’i sorguda konuşturamadı, hırslandı, çok üzüldü.

Ekran AlıntısıKPA42.1

Daha sonra lavaboya gitti, derin bir nefes aldı, aynaları yumrukladı ellerini kanattı.

Ekran AlıntısıKPA42.2 Ekran AlıntısıKPA42.3

Komiser Hüseyin hapse kondu, Tayyar Dündar gene yapacağını yaptı, emmi oğluna Komiser Ali ile aynı koğuşa koydurdu. Hüseyin gömleği ile kendini astı ama, ölmeye başaramadı, arkadaşı Komiser Ali onu kurtardı. Tayyar’ın alamadığı flaş disk Hüseyin’in oğlunun paltosunun cenine koydu. Bu flaş disk Hüseyin ve Ali’nin hapishaneden kaçırılıp, yurt dışına gönderilmesinde Tayyar Dündar ile pazarlık konusu oldu. Tayyar, Ali’nin çocuğunu kaçırtarak flaş diski almayı başardı. Hüseyin’in elindeki tek koz da gitti. Ali Hüseyin’i satmış oldu.

Ekran AlıntısıKPA42.9

Elif ile Ömer aşkı yüreklerinde, kini gözlerinde yaşadılar. Elif ile Ömer bir kaç kez bir araya tesadüfen geldiler ama, Ömer konuşmak istedi, Elif onu dinlemek istemdi.

Ekran AlıntısıKPA42.4A Ekran AlıntısıKPA42.4B

Ömer dayanamadı Elif’in babasının katili abisi Hüseyin olduğunu söyledi. Elif tek bir isteği vardı, Hüseyin ile konuşmak, gözlerinin içine bakmak.

KPA42.7

Elif Polis İpek’den yardım ister. Hapishaneye girmesi ve Hüseyin’le konuşturmasını ister.

Ekran AlıntısıKPA42.6B Ekran AlıntısıKPA42.6

Ömer bütün çabalarına rağmen, Tayyar Dündar’ın oğlu Metin’i ikna edip, babasını ele verecek bir ip ucu bulamadı ve yardım alamadı.

Ekran AlıntısıKPA42.7

Hala Nedret Hanım, Ömer’in annesinin evine giderek; Söylemek istediği her şeyi söyledi. Ömer; Bak Ömer ne sen ne ailen, asla benim ailemin yanına, yöresine yanaşmayacaksınız, hiç biriniz. Bir daha konuşmak için gelmem bu eve, çok kötü şeyler olur, çok kötü… Senin abin katil, sakın bir daha Elif’e yanaşmaya kalkma. Ömer de bu lafların altında kalmaz. Aileme, bana ders verecek en son kişi sizsiniz. Abime yaptığın yaptığın ahlaksız teklifi biliyorum. Gerçekten Elif’i düşünüyorsanız arkasından iş çevirmezsiniz. Nedret Hanım; İpek’e nikahı git boz dedin. Ömer, huzurumuzu bozarsanız, Elif’e her şeyi anlatırım.

Ekran AlıntısıKPA42.8B Ekran AlıntısıKPA42.8

İpek Elif’e gelir, ben seni Hüseyin amirle görüştüreceğim. Ama Ömer’in kesinlikle haberi olmayacak. Elif, neden bana bu yardımı yapıyorsun? İpek, çünkü hesap soramamak, nasıl bir duygu biliyorum. Gitgide içinde büyür ve seni kahreder, aynısını sen de yaşama.

Ekran AlıntısıKPA42.10

Tayyar flaş belleği ele geçirince ilk işi içindeki kendisine ait bilgileri kontrol etmek olur. Tayyar seyredince, üstüne gittiğim kadar varmış, yazık etti kendini, çok yazık. Artık Hüseyin’in Tayyar’a karşı kullanacağı bir kozu kalmamıştır.

Aslı da yapacağını yapar, emniyete gider. Pelin Aslı’yı görünce ne işin var burada, iyi misin? Ben katilim Pelin, annemi öldürdüm, tutuklayın beni. Cezamı çekmeye hazırım.

Ekran KYG42.13

Koğuş görevlisi avukatınız sizinle konuşmak istiyor diyerek müdürün odasına götürür. İçeri giren Hüseyin karşısında Elif’i görünce hortlak görmüş gibi olur.

Ekran AlıntısıKPA42.11 Ekran AlıntısıKPA42.11B

Elif, senin ne işin var burada, der. Elif, gözlerimin içine bakabilecek misin diye merak ettim. Elif, gözlerimin içine bakarak, babamı neden öldürdüğünü söylemeni istedim. Verecek cevap bulamayan Ömer, gardiyana seslenerek, bu kadın avukat değil, konuşmayacağım bu kadınla. Elif, kapının önüne siper olur. Gidemezsin bana cevap vermeden.

Ekran KPA42.12

Elif diyen Hüseyin’e, sakın bir daha benim adımı ağzına alma. Benim her şeyimi aldın, geçmişimi, geleceğimi. Şimdi bana bir cevap borçlusun. Söyle bunu neden yaptın?

Ekran AlıntısıKPA42.14

Ömer tekrar Metin’e  ziyarete gider. Metin, yokluğumu alışamıyorsun galiba, bu kadar özleme beni. Ömer, sana bir teklifim var, Metin, bugün bütün programım dolu. Tavla oynayacağım diyen Metin’e ben de özgürlüğüne düşkünsün diye düşünmüştüm. Ömer, eğer Tayyar Dündar’ı yakalamamı yardım edersen seni burdan çıkarırım.

Ekran AlıntısıKPA42.15

Elif Hüseyin’e,söylesene babam sana ne yaptı? Ben sana ne yaptım? Öldürdüğün adamın kızı sana abi dedikçe, sana güvendikçe, söylesen anlatsana… Ömer baba evlenme teklif ederken, söylediğimde, yüzüklerimizi takarken aklından neler geçiyordu. Sen bana gözümün içine baka baka yalan söyledin. Sen soğukkanlı, kalbi taş olmuş bir katilsin. Tayyar bile senden daha masum. Günlerce babamın katilini bulmanı bekledim senden, aklından neler geçiyoru söylesene. Elif, Hüseyin’in göğsünü yumruklar.

Ekran AlıntısıKPA42.16

Hüseyin dayanamaz, yeter diye bağırır. Hakaretlerini dinleyemem. Ömer ne söylese haklı. Senin baban Tayyar şerefsiziyle işbirliği yapacak kadar şerefsizdi. Senin baban, taşları dolandırmaya çalıştı. O kanlı elmasları alıp kaçacaktı. Anladın mı? Elif, sen kimsin böyle konuşuyorsun? Hüseyin, senin baban yaşamayı hak etmedi. Öldü gitti. Ölürken de benim hayatımın içine etti gitti. Elif, sen yaşamayı hak etmiyorsun? Katil. Masadan kağıt makasını alır, katil diye bağırarak makası göğsüne sapladı mı? Görmedik. Bu sözleri kapıdan yaklaşan Ömer duyar. Pür dikkat kesilir. Ve 42.Bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıKPA42.SON

Elif eline aldığı sivri uçlu makası Hüseyin’în göğsüne saplayabildi mi? Hüseyin’in kendi kendine yapamadığını Elif başarabildi mi? Elif & Ömer aşkı, katil Hüseyin’in altında, ufalandı ve ezildi. Artık bundan sonra neler olacak? Bekleyip, haftaya hep birlikte göreceğiz.

Bu bölümde,Elif’in Tuba Büyüküstün’ün Hüseyinle olan son sahneleri bence on numaraydı. Ayrıca Nedret Hala’yı calandıran Işıl Yücesoy’un de performansı süperdi.

Ay Yapım’ın bu olağanüstü kaliteli dizisi 50.bölümde final yapacak, bu uyumda marka olan Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ü başka bir dizide görmek nasip olur mu bilemem.

Başka dizilerde de olasa onlar olağanüstü oyunculuklarını her zaman gösterecekler, başarılı olacaklardır.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir