“Can Evim” Atv’den Yeni Yazlık Dizi!

TV Programları

Tv kanallarında yaz dizileri başlıyor. Atv’nin yeni yaz dizisi geliyor; Canevim. Güçlü senaryosu ve deneyimli oyuncu kadrosu kadrosu ile 2019 yazına damga vuracak bir dizi.  Koliba Filmden Yapımcısı Ata Türkoğlu’nun üstlendiği “Canevim” dizisinin yönetmenliğini ise Adnan Güler yapıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme alıyorlar.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Aras Aydın (Ömer), Biran Damla Yılmaz (Ceylan), Özgür Çevik (Taylan), Burcu Tuna (Elvan), Ezgi Şenler (Müjgan), Nihan Büyükağaç (Feryal Tanbay), Simge Selçuk (Melis Korkmaz), Tolga Evren (Sezgin), Münire Apaydın (Aytül), Ömrüm Nur Çamçakallı (Minik Ayşe), Emre Melemez, Özlem Çakman, Halim Ercan; Güvenç Selekmen, Gökçe Aydın,  Zuhal Gencer (Günnür), Rıza Akın (Hama), ve Bedia Ener yer alıyor.

Canevim dizisinde Maraz Ömer isimli öksüz ve yetim bir genç ile Ceylan isimli fakir bir kızın aşkını izleyeceğiz.

Evlilik planları yapan iki genç çalışıp para kazanmak ister. Ömer Kars’a şantiyeye, Ceylan’da evlere temizliğe gider. Ceylan gitti bir temizlik işinde zengin ve şımarık bir genç olan Taylan’ın tacizine uğrar ve hikaye burada başlar.

Ömer’in varlığı, Taylan’a karşı Ceylan’ın etrafında görünmez bir koruma kalkanı oluşturmaktadır. Ancak Taylan’ın şüpheli davranışları, Ceylan’ı her adımda zorlamaya devam eder. Döndüğü gibi evlilik hazırlıklarına başlayan Ömer ise Ceylan’daki rahatsızlığın farkına varır. Taylan, Ceylan için ördüğü duvarların Ömer tarafından yıkılmasına izin vermeyecektir. Bu sırada Kars’tan gelen bir haber, mutlu bir yuva kurmak için gün sayan Ceylan ve Ömer’i bir yol ayrımına getirir.

Elvan, peşindeki tehlikeden sıyrılmaya çalışırken, onu asıl zorlayan ailesine dair kabusları olur. Müjgan ve Ayşe’nin, Elvan’a karşı merakı artmış, üstelik Elvan’a dair söylentiler evin sınırlarını da aşmıştır. Elvan yüzleşmesi zor gerçeklerden kaçmak için en iyi bildiği yolu deneyecektir.

Bu akşam 2.bölümü ile Atv ekranlarında olacak. Keyifle izlenecek bir dizi…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir