Medcezir’de Yaman (Çağatay Ulusoy) köşkün sakin hayatlarına bir bomba gibi düştü, ama ne bomba?

TV Programları

07 Ağustos ’13

Kategori
TV Programları

 

Medcezir'de Yaman (Çağatay Ulusoy) köşkün sakin hayatlarına bir bomba gibi düştü, ama ne bomba?

Ay yapımın iddialı dizisi Medcezir‘ in ilk tanıtım gösterimi Star TV. de yapıldı. Ama ne gösteri,Çağatay UlusoyYaman karakteriyle geldiği ailenin tüm fertlerinin sakin hayatlarına bir bomba gibi düştü.

İşte bu güne kadar belirlenen dizinin kadrosu:

Çağatay Ulusoy (Yaman),

Serenay Sarıkaya (Mira),

Can Gürzap (Asım Şekip Kaya),

Barış Falay (Selim),

Hazar Ergüçlü (Eylül),

Taner Ölmez (Mert),

Mine Tugay (Ender),

Murat Aygen (Faruk),

Metin Akdülger (Orkun),

Şebnem Dönmez (Sude).

Mert , “Hayatımın ne gün değiştiğini çok iyi hatırlıyorum, ne gün büyümeyi başladığımı.” Diyerek anlatıyor, Yaman’ ın hayatlarını girişini.  Mert zengin ailenin pırıl, pırıl ergenliğe yeni girmiş oğlu. Rugan ayakkabılar, kolalı gömleği ve marka gösterişli saati kolunda. Yaman ile can dost olacaklar. Mert’in Yaman’dan öğreneceği, Yaman’ın da Mert’ den öğreneceği çok şeyler olacak.

Mira (Serenay Sarıkaya) zenginlik içinde yaşayan rahat bir kız. Mira Yaman’ı görür görmez aşık oldum denilir ya, öyle oldu.  O da Yaman’ ın gelişini şu sözlerle ifade ediyor. “O günden sonra terk ettiğim şeyler sadece benim değildi. Ailem, servetim, mutluluğum.” Diyerek geleceğini özetliyor ve ekliyor. “O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı.” Diyerek gelecekteki güzel günlerini haber veriyor.

Yaman ile Mira’nın birbirlerine ilk gördüklerindeki tatlı tebessümleri, gelecekteki güzel günlerin habercisi sanki.

Yaman’ ın (Çağatay Ulusoy) hangi kesimden geldiğini boyasız, deforme olmuş ayak kaplarına bakarak görebiliyoruz. Fakir ama, mağrur bakışlı, oldukça yakışıklı bir genç deli kanlı. Öncü bahçeden köşkü inceliyor tanımaya çalışıyor.

Mira ile Yaman arasındaki yaşanacak gel-gitli  aşk izleyiciyi ekrana mıhlayacak gibi gözüküyor. Yaman ile Mira’nın bu birlikteliği her ikisini de mutlu kılıyor.

Köşkün babası, Selim Bey de (Barış Falay)  bakışlarından anlaşılıyor, zengin cin gibi bir adam olduğu. O da Yaman’ın gelişini “O gün sakin hayatımıza bir bomba düştü.” Diyerek özetliyor.

Eylül (Hazar Erğüçlü) Yaman’ı görüp etkilenenlerden biri. Yaman’ ı bakışları öyle geldi bana. O da kabullendi ve gelişini itirafı da “Ama ne bomba” oldu.

Yaman’ ın geldiği aile çok zengin. Güzel bir bahçe içerisinde, palmiyeler arasında yüzme havuzlu dubleks bir villa.

Dizinin müziklerini yapan Toygar Işıklı, tanıtımda bize güzel bir piyano resitali sundu ama, ben daha çarpıcı melodiler bekliyorum kendisinden.

Star TV. nin bu bomba gibi dizisi iş yapar diyorum. Haftanın hangi gecesi oynayacağı şimdilik bilmiyoruz.  O gece hayat duracak, herkes ekran başına odaklanacak gibi duruyor.

Başarılar Çağatay Ulusoy, dizi adın gibi Yaman bir oyuncu olduğunu göster.

Başarılar Serenay Sarıkaya, Mira adın gibi (İspanyolca bak demek) herkese kendini baktıracağından eminim.

Ay Yapım dizinin yönetmeni Ali Bilgin, Senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, tüm ekibe ve oyuncu kadrosuna başarılar diliyorum.

Mutlu olun, hoşça kalın sevgili okurlarım.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir