Medcezir / Yaman & Mira aşkı doludizgin gidiyor!

TV Programları

14 Aralık ’13

Kategori
TV Programları
Medcezir / Yaman & Mira aşkı doludizgin gidiyor!

 

Ay Yapım’ın süper üstü dizisi “MedcezirStar TV.de dün akşam herkesi mest etti. Yaman – Mira aşkı doludizgin gidiyor. Yanlış duymadınız, geçen bölüm sonundaki final sahnesi bu bölüm sonunda da roller değişerek tekrarlandı.

Mira; Seni seviyorum. Yaman cevap: Teşekkür ederim, demişti.

Bu defa, Yaman; Seni seviyorum. Mira cevap: Teşekkür ederim, dedi. Bu espriyi ikisi de çok güldü. Ama Yaman; “Seni çok seviyorum” diyerek noktayı koydu.

13.Bölüm reytinglerde bu hafta birinciliği Karagül’e kaptırdı. AB’de az farkla 2.sırada yer aldı. Total’de ise gene her hafta olduğu gibi, 2.sırada ipi göğüsledi.

Geçen bölüm sonundaki teşekkür lafı evde espri konusu olur. Mert, “Ne yaptın sen yahu, okyanusu geçtin derede boğuldun. Dev hayal kırıklığı” diyerek Yaman ile dalga geçer. Selim Bey, Ender Hanım çok gülerler. Selim Bey, sevgili ve aşk üstüne Ümit Yaşar Oğuzcan’ın bir şiirini okur. Keyifli anlar yaşarlar.

  1.  Gömülü resim için kalıcı bağlantı

O sıra Reyhan Arsen’ den bir hediye gelir. Bu Selim Beyin tenis raketidir. Ender Hanım, kocasını çok kıskanır.

Sude Hanım Asım Şekip Kaya’ ya % 80 ortak olmuştur, Faruk Bey’in hissesi sadece % 5 kalmıştır. Faruk Beyden boşanmak ister. Selim Bey avukatı olmaz. Suda hanım, kızlarını hafta sonu Uludağ’a kayağa götürmek için organizasyon yapar.

Eylül, Mert’e gelir, Orkun’un çektiği, Tan’ın evindeki fotoğrafları gösterir. Yaman onları odada yalnız bırakır. Eylül’ün artık senden hoşlanıyorum lafı Mert’i çok sevindirir.

Mira, safari ile bahçeye gelir. Yaman ile babası hakkında konuşurlar. Yaman, babana bir şans daha vermelisin der. Mira, Cuma akşamı Uludağ’a kayağa gideceklerini söyler. Tam Mira seni seviyorum diyecek iken, laf ağzında kalır, Eylül ile Mert gelir. Sonra konuşuruz diyerek ayrılırlar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yaman akşam ayna karşısında cep telefonla konuşurmuş gibi seni seviyorum provası yapar. Yaman, Mira’yı arar, yarın dersin var mı diye sorar, okulda görüşürüz. Yaman aslında ben seni… (seviyorum) demek için aramıştı. Mert koşarak gelir, seri katil yakalanmış. Yaman bir defa daha o lafı söyleyemez. Mert’e ulen ayarsız herif iki dakika sonra gelemez miydin, der. Mert, gülerek seni seviyorum mu diyecektin. Mert, seni seviyorum demenin bin tane yolu var, saksıyı çalıştır sen en kralını bulursun, der

  1.  Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ertesi gün, okulda Yaman gitar dersine girer. Mira onu arar, Orkun’a rastlar, aralarında soğuk bir konuşma geçer. Yaman dersten çıkar, Mira Yaman’a sarılır, Orkun ters ters bakar. Yaman, iş için konuşmaya, Eylül ile Mira alış-verişe giderler.

Bu hafta Yaman’ın mahalleden eski kız arkadaşını Leyla’yı (Hare Sürel) gördük. Berlin’den izne gelmiş. Kenan’ın kız arkadaşı Ayşe’ye gelir, Yaman hakkında her şeyi öğrenir. Yaman, bir kırtasiye mağazasında iş bulur. Okul sonrası çalışacaktır. Mira, babası ile karşılaşır, babası özür diler kızından. Sizin için canı mı bile veririm diyen babası Faruk’a, kimse senin canını istemiyor, baba olmanı istiyoruz, der ve güvenmediği söyleyerek ayrılır.

Ender Hanım, babasının araziyle ilgili raporu Erdal beyden ister. O an Asım Bey gelir, kardeşi hakkında görüşürler. Ender Hanım, belgeyi görünce şaşırır, Asım bey hileli işler çevirmektedir. Kocasına hak verir.

Selim Bey, Yaman’ın ağabeyi Kenan’a gider. Onunla babası hakkında konuşur, bir takım bilgiler alır, babasını bulma işinin peşindedir.

Ender Hanım akşam belgeyi kocasına verir. Hafta sonu tatil çıkamaya planlarlar.

Mert hafta sonu için plan yapar, Eylül,e söyledim, ev bize kalıyor der. Yaman, Mira kayağa gittiğini söyler. Yaman, Eylül ile iki kişilik plan yap der.

Selim Bey Sabah kayınpederi Asım Şekip Kaya’a gider, elindeki belgeyi gösterir, o araziden vazgeçmesini söyler, Asım Bey çok sinirlenir, Defol diyerek Selim beyi kovalar. Selim bey, Ender Hanıma Antalya’ya hemen gitmeyi teklif eder, o akşam giderler.

Mira, annesini programını değiştirtir. Hemen gidip Cuma akşamı döneceklerdir. Ender Hanım, Orkun ve annesini de Uludağ’a çağırır.

Mert akşam Tuğçe ile ders çalışmaya gider. Yaman, Mira’ya tel eder. Şimdi gidiyoruz, hafta sonu birlikte olacağız, size yemekler yapacağım, der. Yaman bir daha dener, Yaman seni seviyorum der, ama telefon kapanmıştır.

Mert, çekirge dansı yaparak sevinçten zıp zıplar. Cuma akşamı birlikteyiz diye. Akşam Tuğçe ile beraberdir. Tuğçe mert’i sevdiğini itiraf eder. İçini boşaltır, Mert’e “Sen de benim Eylül’ümsün der. Ve Mert’i öper.

Leyla, okulda Yaman’ı bulur, konuşmak ister. Yaman soğuk kalır, işe yetişeceğim deyip, savuşturur. Eylül onları görür ve bu bilgiyi Mira’ya ulaştırır.

Yaman, Mira’ya telefon eder, Mira araba vapurundayız, yükleme yapılıyor der. Mira, ufukta Leyla ile biriyle ufukta kaybolurken görülmüşünüz de, der. Yaman, nasıl bir iletişim ağınız var diyerek şaşkınlığını belirtir.

Mira, Eylül ile konuşurken, Orkun ve annesinin de geldiğini görür. Otele telefon açar ve annesinin planlarını öğrenir. Arabadan çantasını alır, tam araba vapuru kalkarken atlar. Orkun görür, annesi seslenir, duyuramaz.

  1.  Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Mira, eve dönmüştür. Evden Yaman’a telefon açar. Akşam ne yapacaksın, yoksa Leyla ile mi buluşacaksın? Yaman, iyi hatırlattın, arayayım bakayım kız ne yapıyormuş, der. Mira,”Bana bak Yaman, benim tutuğum eli bir başkası tutarsa ben o eli kırarım”. Der. Yaman sorar, benim elimi mi öbürünü mü? Mira, öbürünü tabii ki. Der.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yaman akşam yemeği için salona geçer, piyano sesi gelir, Mert zanneder, seslenir. Donatılmış yemek masasını görür, şaşırır, anlam veremez. Mira, aniden “hoş geldin” der. Yaman Mira’ya sarılır, havada 2 tur döndürür. Her ikisinin yüzlerindeki, gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Mira, gitmedim, sana geldim, bu akşam baş başa olalım, uzun, uzun, konuşalım istedim. Yaman sana gecelerce anlatabileceğim tek şey var, hayatımdaki en değerli şey, “Seni seviyorum”.Der. Mira, muzipçe bakar, “Teşekkür ederim”. Bu espriyi her ikisi de güler. Yaman, Seni çok seviyorum”. Mira’yı öper ve sarılırlar. 13.bölüm burada gene mutlu sonla biter.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Bu bölüm ile şunu bir defa daha gördüm, Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya arasındaki uyum tartışılmasız on numara. Öyle bir uyum ki, sanki yaşıyorlar, doğalı oynuyorlar. Yaman Mira aşkı dolu dizgin gidiyor. İzleyiciyi ileriki bölümlerde daha da mest edecek gibi gözüküyor.

Teşekkürler Kerem Çatay, Teşekkürler Ali Bilgin, Teşekkürler Ece Yörenç. İyi iki yılın dizisini yarattınız. Teşekkürler, Medcezir.

Teşekkürler, Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Can Gürzap. Hepinize binlerce teşekkürler. Ruh verdiğiniz karakterler: Yaman’a, Mira’ya, Selim Beye, Ender Hanıma, Mert’e, Eylül’e, Faruk Beye, Sude Hanıma, Asım Şekip Kaya Beye hepinize binlerce teşekkürler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/Cansever

Not: Görsel fotoğraflar internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir