Medcezir’in Mira’sı Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’dan ayrıldı mı?

Magazin

serenay-sarıkaya-saç-modelleri-2

Medcezir’in güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya birlikte baş rol oynadıkları Çağatay Ulusoy ile aynen dizideki Yaman & Mira aşkı gibi bir küs bir barışık arkadaşlıklarını sürdürüyorlar.

Ekran AlıntısıMD61.2

Bugünkü Milliyet Cadde’de Emrah Akçaay’ın haberine  göre Serenay Sarıkaya, bir süredir aşk yaşadığı konuşulan Muzaffer Yıldırım’la önceki akşam Nişantaşı Frankei’de geç saatlere kadar eğlenmiş.

Bu habere göre Serenay Sarıkaya’nın rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’dan ayrılmış olacağını akla getiriyor.

Geçtiğimiz yaz Serenay Sarıkaya, ‘Medcezir’ dizisindeki rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’dan ayrıldıktan sonra, aşk yaşamaya başladığı konuşulan Mars Sinemaları’nın sahibi Muzaffer Yıldırım’la önceki akşam Nişantaşı Frankie’deydi. İçeride samimi oldukları öğrenilen ikiliye, Sarıkaya’nın annesinin de eşlik ettiği söylendi. Anne Sarıkaya, geceyi erken noktalayıp kızının aracıyla mekandan ayrıldı.

serenay_sarikaya_muzaffer_yildirim

Daha önce de aşk yaşayıp ayrıldıkları konuşulan Sarıkaya ve Muzaffer Yıldırım, geç saatlere kadar eğlendikleri mekandan ayrı ayrı çıktı. Kapıda, aşk sorularını yanıtsız bırakan oyuncu, bir otomobilin içine beş kişi binmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yıldırım ise erkek arkadaşıyla fotoğrafları çekilirken objektiflere gülümsemekle yetindi.

Daha önce 8 Eylül 2014 tarihine de Serenay Sarıkaya eski aşkına geri döndü diyerek bir haber çıkmıştı. Ben kendi adıma aralarında bir aşk olacağını zannetmiyorum. Muzaffer yıldırım 53 yaşında, Sarenay sarıkaya 24 yaşında. Bu olsa olsa bir dostluk yemeği olabilir. Birlikte yemek yiyen, eğlenen kişilerin aşk  yaşadığı yakıştırılıyor.

Şayet bu iddialar doğruysa şu sıralarda dizide Yaman & Mira olarak evliliğe giden bir aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’dan ayrılmış demektir. Ben kendi adıma özel hayatlarından çok, dizideki başarıları ile ilğilenirim. Şu sıralarda Yaman – Mira olarak çok güzel gidiyorlar, oyunculukları süper, çok güzel iş çıkartıyorlar. Her ikisini de bu güzel oyunculuklarından dolayı kutlarım.

Hayat onun hiç kimseye laf düşmez, her şey serenay Sarıkaya’nın gönlünce olsun diyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

Not:  Haber kaynak, Milleyet Cadde’den Emrah Akçaay. Görseller İnternetten alınmıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir