Justin Bieber kafayı yemiş,

Magazin

13 Ağustos ’13

Kategori
Magazin
Justin Bieber kafayı yemiş,

İnternette şöyle bir sörf yaptım. Ne göreyim her paragrafta aynı haber. Ünlü şarkıcı Justin Bieberçırılçıplak soyunmuş, gitarını eline almış şarkı söylemiş. Herhalde kafayı yemiş olmalı.

Magazin Sitesi TMZ’ in haberine göre 2012 yılının Ekim ayında, Kanada’ ın Torontoşehrinde, Şükran Günü tatilinde büyükannesi evine gitmiş. Çırılçıplak gitarını eline alıp, büyük annesine, “Seni seviyorum büyükanne, nasılsın, merhaba” gibi saçma sapan sözlerle serenat yapmış. Onu böyle gören büyükanne çok sinirlenmiş, derhal odaya gidip giyinmesini istemiş.

Bazen ünlüler, paranın da yapamayacağı reklamları, böyle çılgınlıklarla yapıyorlar herhalde. Normal koşullarda kendini bilen insanların hayatta yamamayacağı şeyler bu tür olaylar. Hoş, çok genç yaşta şöhrete ve paraya kavuşan Justin Bieber’in böyle şeylere ihtiyacı yok ama, bazen kafayı sıyırdıkları anlar oluyor demek ki.

Justin Drew Bieber 1 Mart 1994 Kanada’da doğdu. Birkaç ay önce 18’ine girmiş ve reşit olmuş. 12 yaşında bir şarkı yarışmasında adını duyurmuş ve şarkılarını youtube paylaşmaya başlamış ve o şarkılarla meşhur olmuştur.

13 yaşındayken Usher ile müzik kontratı imzalamış, ilk single “One Time” ile müzik piyasasına girmiştir. 2009 yılında ilk albümü “My World” ü çıkartmıştır.

2010 yılında Amerikan Müzik Ödüllerinde bir çok dalda ödül almıştır. Bu ödüller, Yılın Sanatçısı, Yılın Pop/Rock Albümü, Yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı.

2010 MTV ödülü ise, En iyi yeni sanatçı ve Yılın erkek sanatçısı ödüllerini almıştır.

Justin Bieber son olarak “Believe” adlı albümü 2012 de çıkartmıştır.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’ da da konser veren Justin, Genç kızlarımız için,  “Türk kızları ter kokuyor” diye bir de gaf yapmıştı.

Genç yaşta, Dünyada milyonların sevgilisi olmuştur Justin Bieber.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir