Medcezir’e bu akşam 58.Bölümde yeni bir oyuncu geliyor!

TV Programları

06_d_1

Ay Yapım’ın fenomen dizisi Medcezir’e yeni bir oyuncu katılıyor. Daha önce Benim İçin Üzülme, Boynu Bükler, Kurt Seyit ve Şura ve Beyaz Karanfil dizilerinden tanıdığımız Çağlar Ertuğrul diziye dahil oluyor.

Çağlar Ertuğrul 5 Kasım 1987 yılında İzmir’de doğumlu, boyu 1,88 olan oyuncunun kilosu 80’dir. Kestane renk tonundaki saçları ve yemyeşil gözleriyle, genç kızların yeni odağı haline gelen Çağlar, 2005 yılında Bornova Lisesi’nden mezun oldu. 2011 yılında da Koç Üniversitesi makina mühendisliği kısmından mezun oldu. Makina mühendisliğinin yanısıra 35 buçuk isimli bir sanat evindede oyunculuk eğitimi almıştır. Mesleği oyunculuktur. Spor yapmayı seven yakışıklı aktör; basketbol, tenis, futbol ve voleybol ile yakından ilgileniyor. Çok iyi dereceli olarak İngilizce ve Almanca bilen Ertuğrul’un ayakkabı numarası 45 ve kıyafet bedeni ise “L.”dir. “Benim İçin Üzülme” dizisinden önce Rocco sakız, Pınar krem peynir ve Turkcell gibi reklamlarda oynamış ve tiyatrolarda rol almıştır. Bu dizide de çok başarılı olacağı düşünülen genç kızların sevgilisi, yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul’a başarılar.

 

npgnm4q5

Baş rollerini Çağatay Ulusoy (Yaman), Serenay Sarıkaya (Mira), Barış Falay (Selim Serez), Taner Ölmez (Mert Serez) ve Hazar Ergüçlü (Eylül Buluter) karakterinin yanında, yakışıklı oyuncu Medcezir’de İnanç Pars karakterini canlandıracak.

images çağlar

Bir oyuncuyu canlandıran İnanç Pars Mira’ya oyunculuk denemesini teklif eder. Bu durumu gören Yaman Mira’yı kıskanır. Hop dedik, ne oluyor lan buse muse ha… diyerek müdahale eder.

İçerik çağlar ertuğrul

Medcezir kadrosunu her geçen bölümde yeni karakterle güçlendirmeye devam ediyor. Çağlar Ertuğrul da, “İnanç Pars” karakteri de, bir “Orkun” ve “Uzay” karakterleri gibi etkili olabilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Medcezir yeni 58.bölümü ile Cuma akşamı 20.30’da StarTV’de olacak.

Çağlar Ertuğrul’a başarılı olması dileklerimizle…

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve dizi fragmanından kopyalanarak alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir