Fanlarından Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi için uzattığı saç şekline tepki.

Magazin
 13 Temmuz ’13
Kategori
Magazin
Fanlarından Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi için uzattığı saç şekline tepki.

Çağatay Ulusoy arkadaşı oyuncu İsmail Filiz’in Azeri kız arkadaşı Nurana Begiava’nın doğum gününe katıldı. Resimlerde uzayan saçları ile dikkati çekti. Gizli aşk yaşadığı iddiaları nedeniyle geceye yalnız katıldı. Bir çok ünlülerin yer aldığı doğum gününde, Burak Sağyaşar, Hatice Şandil, İsmail Filiz, Tolgahan Sayışman, Selen Soyder ve Çağatay Ulusoy geceye katılan ünlülerdi.

Çağatay Ulusoy, Star TV. de Eylül ayında başlayacak yeni dizisi Aşk Hikayasi’deki rolü icabı saçlarını uzattığı görüldü. The O.C. dizisindeki Ryan Atwood rolünü oynayan Ben McKenzie benzetilmek istenmekte anlaşılan. Bence Ryan’ a bire bir benzemesi gerekmez. Çağatay, Ondan daha yakışıklı ve karizmatik.

Fanlarından bazıları resimde görülen, uzayan saç şeklini beğenmemişler. Bu nedenle Twiteer da değişik eleştiriler gelmiştir. Herkese kendini beğendirmek zorunda değil. Berberi Şükrü Dudu Çağatay’ın saçları için, “Kısa da yakışıyor, uzunda ne de olsa yakışıklı çocuk demişti”.

     

Çağatay Ulusoy ve Ben McKenzie’nin (Ryan) Galeri resimlerde değişik saç modelleriyle izleyebilirsiniz.

Aşk Hikayesi’nin Ağustos ayı içinde bölümleri çekilmeye başlayacak. Başrol oyuncularımız, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın ardından dizimizin Oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Ece Yörenç, Kuzey Güney dizisinden bazı oyuncuların kadroya dahil olacağını söylemişti. İlk gelen Kuzey Güney’in çileli güzel kızı (Simay) Hazar Ergüçlü oldu. Ben final yapan Kuzey Güney dizisinden, en az 3 kişinin daha geleceğini tahmin ediyorum. Bunların haricinde, Burak Sağyaşar ve İsmail Filiz Çağatay’ın rol arkadaşları olabilirler.

Çağatay’ın Fanları twitter da hergün boş durmuyorlar. Parmakları Çağatay ve Serenay için çalışıyor. Fanları ve sevenlerinin rüzgarıyla Eylül ayında, Star TV. de fırtına gibi esecekler.

Son olarak diyorum ki, Çağatay Ulusoy saç modeli uzun kısa hiç önemli değil, önemli olan onun oyunculuğu ve performansı. O da onda var.

Ben de bu işi biliyorsam diyorum ki, yeni sezonun en iddialı dizisi, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın “Aşk Hikayesi” olacak.

Sizlerinin de gönlünüzde taşıdığınız iddiaların gerçekleşmesi dileklerimle…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir