Burak Özçivit’in yeni dizi Partneri, Neslihan Atagül oldu!

TV Programları

100120151346069519986

Burak Özçivit geçtiğimiz yıl Star Tv ile anlaşmış, bundan böyle Ay Yapım ile çalışacağını duyurmuştu. Şimdi de yeni dizisinde Neslihan Atagül ile partner oldu.

Aslen Gaziantep’li olan 1984 İstanbul doğumlu Burak Özçivit, eski mankendir. Özçivit, 2005 Best Model of Turkey yarışmasına katılmış, birinci olmuştur. Buna bağlı olarak da Best Model of The Word’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk Oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat’ı canlandırarak başlamıştır. Kasım 2007’de gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır.

Kanal D’de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı ‘Zoraki Koca’ adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ‘Baba Ocağı’ adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmış ve çok sevilmiştir. Daha sonra, ‘Küçük Sırlar’ adlı dizide ‘Çetin’ karakterini canlandırmıştır.

2011-2012 yıllarında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. 2013 yılında Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Çalıkuşu’ dizisinde ‘Kamran’ rolünü canlandırmıştır.

Geçen yıl Fahriye Evcen ile oynadığı sinema filmini bitiren Özçivit bombayı parlattı ve Neslihan Atagül ile Partner oldu. Çok yakında da yeni dizisinin çekimlerini başlıyor.

Senaryosunu Özlem Yılmaz ile Anıl Eke’nin kaleme alacağı dizide, çok fakirken birdenbire zenginleşen bir genci canlandıracakmış. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Neslihan ile tutkulu bir aşkın kahramanı olacakmış.

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu dizinin adı henüz açıklanmadı. Star Tv. ekranlarında yayınlanacak.

maxresdefault

Burak Özçivit şu sıralarda Fahriye Evcen ile birlikte oynadıkları  ‘Aşk Sana Benzer’ in 23 Ocak’ta Vizyona girecek yeni sinema filmin heyecanını yaşıyor.

images

Neslihan Atagül de oynayacağı bu diziye başlamadan, şu sıralarda çekimleri devam eden Abdullah Oğuz’un ‘Senden Bana Kalan’ filmini bitirecek. Bu filmde Elif ile Özgür adlı iki gencin aşkını anlatan filmde Ekin Koç ile oynuyor. Filmin çekimleri Ayvalık ve Adatepe’de devam ediyormuş.

kadir-dogulu-neslihan-atagul-01

Neslihan Atagül geçtiğimiz yıl 50.bölümde final yapan ‘Fatih Harbiye’ dizisinde Neriman karakterini oynamıştı. Kadir doğulu ile çok güzel bir ikili oluşturmuşlar, Neriman-Macit aşkını yaşatmışlardı. Kadir Doğulu da şu sıralarda Atv’nin ‘Sevdam Alabora’ adlı yeni dizi çekimlerini Elçin Sangu ile devam ediyor.

burak_ozcivit_neslihan_atagul

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün yeni dizileri Star Tv’de, muhtemelen Şubat ayı içinde ekranlara geleceği tahmin ediliyor.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’e yeni dizilerinde başarılar ve de uzun soluklu bir yapım olmasını dilerim.

 

Şimdiden iyi Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir