Kadir Doğulu’nun yeni dizisi “Sevdam Alabora” geliyor!

TV Programları

Ekran AlıntısıSA.1

Kadir Doğulu, Fatih Harbiye dizisi final yapar yapmaz yeni dizisi “Sevdam Alabora” nın çekimlerine başladı. Yakında Atv’de ekranlarında başlayacak.

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun rol arkadaşı Elçin Sangu oldu. Mustafa Aykıran’ın yer aldığı dizide, Aşk ve Ceza, Sıla ve Güneşi Beklerken dizisinde rol alan Gökçe Yanardağ dâhil olmuştur.

Mersin, 1982 doğumlu olan usta oyuncu Kadir Doğulu’yu 2010 yılında Star Tv’de oynayan Küçük Sırlar’da tanıdık. Pis Yedili, Fatih Harbiye dizilerinde oynadı. Bu dizilerdeki imajından farklı bir görüntü ile karşımıza çıkıyor. Pis Yedili’de kısa, üç numara saçları ile tanımıştık. Fatih Harbiye dizisinde uzun briyantinli saçları ile tipini değiştirmişti. Yeni dizisi Sevdam Alabora’da kısa saçlı, farklı bir imajla karşımıza çıkıyor.

171220141516202828655_2

Yapımcılığını Üstlenen Endemol Türkiye’nin ‘Paramparça’ dizinden sonra bu ikinci dizisi oluyor. Endemol ülkemizde, Canlı Para, Benzemez Kimse Sana ve Eyvah Düşüyorum gibi yarışma programları ile kendisini gösterdi. Endemol, 2008 yılından beri Endemol Türkiye çatısı altında Türk Televizyonları’nda yaratıcı yapımlara imza atıyor.

Senaryosunu, Kara Para Aşk ve Karadayı dizilerinin de senaryolarını yazan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor.

Yönetmen koltuğunda 2005 yılında unutulmaz dizisi ‘Ihlamurlar Altında’ ile tanıdığımız Aydın Bulut oturuyor.

Ekran AlıntısıSA.2

1988 İstanbul doğumlu olan Elçin Sangu , Mersin Üniversitesi Opera bölümünde okumuş, sonra da 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Tiyatro bölümünü burslu olarak kazanmıştır. Müzik ile ilgilendiğinden kısa bir süre sonra okulu yarıda bırakmıştır. İlk olarak Fox Tv’de, Bir Aşk Hikayesi dizisinde oynamıştır.Daha sonra Kurt Seyit ve Şura dizinde seyrettik kendisini.

Ekran AlıntısıSA.3  Ekran AlıntısıSA.5

Sevdam Alabora dizisinin hikayesi kısaca şöyle:

Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıktığı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulurlar. Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlarla, büyük günahlarla, dayanılmaz acılarla, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek bir trajik bir hikaye anlatılıyor.

Ekran AlıntısıSA.4

Denizin azgın dalgaları gibi geri dönmüştü. sesime ses, saçları hırçın bir deniz. Bizi birleştiren de ayıran aynı ateşti. Sonsuz bir ihtiras, af edilmeyen bir günah ve büyük bir sır, geçmişin bedelini ödemek bizim kaderimiz olacaktı… Sevdam Alabora.

Yakında Atv ekranlarında yayına girecek olan Sevdam Alabora’nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Güzel, oldukça iddialı bir dizi olacağını tahmin ediyorum.

İyi Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve tarafımdan fragmandan kopyalanmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir