Medcezir / 50.Bölüm: Hayat sevince, aşk yaşayınca güzel!

TV Programları

Ekran AlıntısıMD50.KP

Ay Yapım’ın aşk ve drama dizisi “Medcezir” dün akşam 50.bölüm ile yarım dalya dedi, izleyenlerine keyifli bir gece geçirtti. Ve Mira ile Yaman barıştı, aşklarını kaldıkları yerden devam sinyali verdi. Evet, hayat sevince güzel, aşk da yaşayınca güzel olduğunu tescilledi.

Medcezir’de Mira’ın Yaman’a küskünlüğü tam 10 bölüm devam etti. Nihayet bu bölümde aradaki buzlar eridi, fevkalede bir ortamda, çok güzel bir valsle 50.bölüm noktalandı.

Dün gecenin en komik sahnesi, Mert ile Yaman’ın dans dersinden sonra evde ettiği laflardı. “Yaman’ı dans kursunda bir görecektiniz, figürleri öğrendikçe kızların yağları eridi de, erdi. Bunu var ya, doğal yağ yakıcı olarak kullanmak lazım, şişmanlar üzerinde kullanmak…”

Mert’i canlandıran Taner Ölmez’e bayılıyorum. Mert’in Yaman’a yaptığı espriler beni çok güldürüyor. Şakaları da dört dörtlük. Aralarındaki rol uyumu çok harika buluyorum.

Ayrıca merak ettiğim bir konu; Asım Şekip Kaya’nın küçük kızı Ada’ya ve annesine ne oldu. Artık son bölümlerde hiç gözükmediler. İngiltere’ye okumaya gitmiş olsa, adı geçmesi lazım. Diziden çıktılar biliyorum. Dizi içinde rol yönünden mantıklı bir açıklama olması gerekirdi.

Bu süper dizinin reytingleri her nedense aynı şeyleri söylemiyor. AB’de geçen hafta olduğu gibi gene 3.sırada, Total’de bir basamak gerileyerek 3.sırada yer almış. Lafın kısası her iki grupta da 3.sırada yer aldı. Halbuki 50.bölümün adına yakışır bir şekilde her iki kategoride ben birincilik beklerdim. Bu durumda sayın senaristimiz Ece Yörenç’in de yapacağı bir şey yok. Çünkü geçen on bölümdür izleyicisini kaybetti. Bunun buralara geleceği belliydi. Çok fazla uzatmıştı. Fazla naz aşık usandırdı. Seyirciyi de bıktırdı. Şimdi elinden geldiğince yazıyor. Demek ki bu kadar oluyor. İnşallah tekrar aynı izleyiciyi toparlar.

Geçen bölümde, Mira piyanoda Yaman’ın kendisi için yazdığı besteyi çalmış, sonunda Mira çok duyğulanmış ağlamıştı. Aralarındaki duygusal konuşmalar sonunda Mira Yaman’ı hala af etmemiş gitmek istemişti. Yaman kolundan tutarak çekmiş, Mira’yı ihtiraslı bir şekilde öpmüştü.

O sırada dışarıda Asım Şekip Kaya Vakıf Üniversite öğrencileri, Asım Beyin hapisten çıkışını tezahüratlarla kutluyorlardı.

Ekran AlıntısıMD50.1

Bu öpüşme sonrası Yaman, seni çok seviyorum, izin ver açtığım yaraları iyileştireyim. Sana o geceyi unutturayım. Mira, bu o kadar kolay değil. Yaman, imkansız olması umrumda değil, çok pimanım, dersimi aldım ben. Her şeyi yapmaya hazırım, asla pes etmem, vazgeçmem. Yeter ki sen benden uzakta durma, kaçma. Yaman, bu esnada boşalan gözyaşlarını elinin tersi ile siler. Mira, keşke yaşananları unutmak bu kadar kolay olsaydı. Hala sana karşı koyamıyorum, öyle bir an için… Yaman, öyle bir anları birbirine ekliyeceğim. Bir gün, bir ay sonra, bir yıl olacak. Ne kadar sürerse sürsün, bekliyicem. Mira, bana biraz zaman ver, lütfen.

O sırada Mert salona girer. Yaman, dedem hapisten çıkıyor diyerek müjdeyi verir. Eylül, katil yakalanmış, suçunu itiraf etti. Mert ile Yaman sarılırlar. Dışarıda hala tezahürat devam ediyordur.

Ekran AlıntısıMD50.2

Yaman ile Mira da oraya giderler. O sırada Selim Bey ile Sedef arabaya binip oradan ayrılırlar. Seslenen Sude’yi arabalarına almazlar. Nadir Bey ile ayaküstü olanlarla ilğili sert bir konuşma yaparlar. Sonra gelen arasına biner gider.

Sedef Selim’e Nadir Baktaroğlu hissedar, inanamıyorum. Selim Bey doğru ise Asım Bey aklını kaybetmiş olmalı. İşin gerçeği, Asım Bey de hapisten kurtulmak için bu pis oyuna girmiştir. Saati çalan hırsıza, bedelini ödiyerek suçu üstlenmesini Nadir Bey sağlayarak kendisi de Asım Beyden hisse koparmıştır. Bu durumu Asım, Nadir ve Sude üçü bilmektedir. Selim ile Sedef gerçeği ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklardır.

Orkun Yaman ile Mira’yı öpüşürken görmüş çok bozulmuştur. Mira da Orkun’un canı sıkkınlaığını fark eder, ne olduğunu sorar. O sırada Yaman, ne olmuş kafasınba bir şey mi düşmüş. Gerçi onun ağzından çıkan özür de küfür gibi ama, buna da şükür, der. Mira, Yaman rica ediyorum, sen de Orkun gibi başlama.

Ekran AlıntısıMD50.3

Yaman, Miranın elini tutar. Mira, yavaşça elini çekerek, Yaman tamam, lütfen. Bana biraz izin ver, kafamı toparlamak istiyorum. Duygularımla mücadele ederken yoruluyorum. Yaman, niye içinden geldiği gibi davranmıyorsun? Mira, çünkü içimden şu anda senden uzak durmak geliyor. Lütfen. Yaman, nasıl istersen.

Ekran AlıntısıMD50.4

Mert, hadi Yaman dedemi karşılayalım. Yaman, beni görmek isteyeceğini hiç zannetmiyorum. Eylül, Mira’nın çenesini tutar bakar, bir şey olmuş. İnanmıyorum, gerçekten öpüştünüz mü?  Mira, yok. Şakacıktan.

Ekran AlıntısıMD50.5

Asım Bey, karısı Sude ile basın mensuplarının karşısına çıkar. Haftalardır ailece yaşadığımız kabus sona erdi, bir yanlıştan dönüldüğü ve adalet yerini bulduğu için çok mutluyum. Selim, gerekli açıklamar yakında yapılacaktır. Arabada konuşmalar sürer, Asım Bey tutukluluğumun ne kadar süreceğini bilmediğim için radikal bir adım atmak istedim. Nadir Beyin benim tahliye olmamla alakası yok.

Asım Beyin evinin bahçesinde, Altınkoy gençleri bando mızıka ile karşılarlar. Asım Bey herkesle sarılır. Bu kısa tören sonunda Asım Bey evinde istirahata çekilir.

Ekran AlıntısıMD50.7

Kızlar babasına, Mert, Sedef ve Selim Bey evlerine dönerler. Asım Bey Nadir Beye, ortalık sakinleşince bekliyorum diye telefon eder.

Yaman annesi Nevin Hanım evde huzursuzdur. İş bulup çalışmak ister. O sırada Mira’lar gelir. Mira Nevin Hanıma aşure için teşekkür eder. Yaman, Nadir Battaroğlu kahraman oldu. Selim Bey, şirkete ortak bile oldu deyince Yaman, ne… diyerek şaşkınlığını belirtir.

Ekran AlıntısıMD50.8

Nadir Bet, Asım Bey ve Sude evde oturup durumu değerlendirirler. Asım Bey, suçsuz bir insanı içeri soktuk diyerek, huzursuzluğunu belirtir. Nadir Bey, Asım’ı suçlar. Cinayet saatinde ordaydınız, üzerinizde kurbanının kanı vardı. Acı da olsa bir sebebiniz vardı.

Yaman mutfakta hırsla narları kaşıkla vurarak, tanelerini çıkartır. Bir taraftan da konuşurlar. Mert, öfkeni nardan alma, der. Çıkardığı nar tanelerini herkese ikram eder.

Ekran AlıntısıMD50.9

Yaman, Nadir Beyin oynadığı bu oyunları inanmamaktadır. Tamamen bir oyun olduğunu söyler. Altında başka bir çapan oynu var, eminim der. Eylül nar tanelerini çay kaşığı ile Mert’in yedirir. Yaman da çorba kaşığı ile Mira’nın ağzına verir.

Ekran AlıntısıMD50.10

Sonra bir kaşık daha verir. Bunları gören beren ağzının içinden güler. Mira eve gitmek için dışarı çıkar. Yaman Mira’nın elinden tutar. Sahile gideli mi? Der. Mira, Yaman bir anda her şeyin değişmesini bekleyemezsin. Senden zaman istedim. Sen de buna sayğı göster olur mu? Yaman, zaten yeterince zaman kaybetmedilk mi? Ben artık senden uzak olmak istemiyorum. Mira lütfen, der ve evine girer.

Ekran AlıntısıMD50.11

Sedef babasını kontol için evin hizmetçisini telefon eder. Asım Beyin uyuduğunu, Sude Hanımın da yütrüyüşe çıktığını söyler. Sude Kenan ile buluşur.  Ağlayarak Kenan’a sarılır. Moralinin bozuk olduğunu söyler. Kenan da bırakma kendini, der.

Ekran AlıntısıMD50.12

Çekimlerinin kimin yaptığını öğrenebildin mi diye sorar. Sude, Nadir Bey olduğunu bile bile, Sedef olduğuna eminim, der. Kenan’a sakın bir iş yapma kızlarıma zarar verir, insan içine adım atamazlar. Sude artık seni görmemem lazım. Kenan, ben seni çok seviyorum, der. Kaderin cilvesine bakın ki, iki kardeş biri annesini, diğeri kızını çok seviyor?

Mira piyanonun başına geçer, Yaman’ın harika bestesini çalmaya başlar. Yaman bahçeden duyar. Camdan onu seyreder, mutluluktan yüzünde tebessüm dalga dalga yayılır. Bir taraf da müzik salonunda öpüşmeleri aklına gelir.

Ekran AlıntısıMD50.13 Ekran AlıntısıMD50.13B

Yaman, Beren’in yolunu keser, seninle biraz konuşabilirmiyiz?  Beren zor da olsa kabul eder. Kenarda kafede oturup konuşurlar.

Ekran AlıntısıMD50.14

Yaman, olanlardan haberin var mı? Mira ile aramızda sular yeniden ısınmaya başladı. Ama, henüz beni af etmedi, o da olacak. Beren sen benden ne istiyorsun? Orkun ile aralarında bir şey olup, olmadığını sorar. Beren hop, der, Yaman yardım rica ediyorum. Beren, aralarında hiçbir şey yok. Sadece arkadaşlar. Hiç soru işareti yaratacak bir durum yok. Yaman, yürü git diyorsun yani… Beren, durduğun kabahat diyorum ben.

B3w4iu0CQAAnoQg

Yan masadaki kızlar Beren ile Yaman’ın arkadaşlık yaptığını zannederler. Gıpta ile yakışıklı Yaman’a bakarlar. Bu durum Beren’in bayağı hoşuna gider. Beren gülerek, seninle ara sıra çay içmeye gelelim, havalı oluyor.

Ekran AlıntısıMD50.15

Mert ve Altınkoy gençleri dans yarışması posterinin önünde dururlar. Uzay sen de girecekmisin diye Mert’e sorar. O sırada Elif, giriş fiyatınının 500 lira olduğunu görünce, çok isterdim ama hafta sonu Mardin’e gideceğini söyler. Mira ile konuşurlar. Elif, kız arkadaşı işe konuşur. Arkadaşı vakfın burslu öğrencilerine bedava, Murat da beşyüz lira veri versin.

Ekran AlıntısıMD50.16

Eylül ile Mira eve giderler. Eylül’ün kardeşi bebek Can’ı okşamak isterler. Bebek için dadı arıyorlardır.

Ekran AlıntısıMD50.18

Mira ile Eylül Can bebeği bir güzel okşarlar. Aralarında dans yarışmasını konuşurlar. Mira, ben Yaman’ın elinden tutup da o yarışmaya gidemem. O sırada, Mert Yaman’a telefon eder. Yaman, Mira isterse giderim, der. Mert, işin bitince buraya ışınlan der. Mert, dans dersini iki kişilik yazdırır. Mert, sen bana güven pişman olmayacaksın.

Asım Bey, personeli ile bir toplantı yapar. Herkese teşekkür der. Toplantı sonunda Yaman da Asım Bey, geçmiş olsun der. Asım Bey hiçbir cevap vermez, odaya geçer.

Ekran AlıntısıMD50.17A Ekran AlıntısıMD50.17B

Sedef Hanım Yaman’ın gönlünü almak istercesine sen ne güzel hazırlamışsın malzeme listelerini, der ve teşekkür eder. Yaman, ben artık şirkete gelmesem iyi olacak. İkimiz için de zor oluyor. Beni görünce abim aklına geliyor. Ben de onun Kenan’ı dövdürmesini unutamıyorum. Birbirimizi ne kadar az görsek iyi olacak. Sedef ben de ne yapacağımı bilmiyorum,  her şey tuhaf oldu. Sedef, aslında bir süre ofiste olmaman hayırlı olabilir.

Yaman’nın annesi ile Suzan Hanım bakıcılık için gelmişlerdir. Mira, Nevin Teyze çok tatlı, dürüst bir insan…  Eylül, Nevin teyzenin hiç tecrübesi olmadığını söyler. Mira iki çocuk yetiştirmiş, ayrıca bir yuvada çalışmıştı.

Ekran AlıntısıMD50.19

Gamze Hanım, bir bebek hemşiresini işe aldıklarını söyler. Nevin hanımı işe almaz. Mira, onların boş dönmelerini üzülür. Gamze ona bebeğime emanet edemem. Eski kocası mı gelecek, Kenan’ı kastederek hırsız oğlu mu gelecek. Mira, kendimi Yaman’ın yerine koydum, üzüldüm.

Yaman da dans ders salonuna gelir. Yaman Mert’e, saçmalama bu iş bana ters der.

Ekran AlıntısıMD50.20

Mert, sen de Mira’yı farklı atraksiyonlarla kalbini fetetmen lazım. Yaman, şaklabanlık yaparak mı? Mert, bu çağ dışı bakış açısı ile olmaz sayın Koper. Mert, galiptir, bu yolda mağlüp. Öğretmenler Mert’e ve Yaman’a ayrı ayrı ders verirler.

Ekran AlıntısıMD50.21

Evde de Mert ile Yaman gösterilerine devam ederler. Herkes onları alkışlar. Yaman, ben Mira’nın ayağına basmayayım başka bir şey istemem. Mert, dans kursunda olanları anlatır. Herkesi güldürür.

Evde yemek hazırdır, herkes sofraya oturur, Nevin Hanım ben o işi hallettim diyerek oturmaz. Deniz Hanım sofrada Ender hanımın oturduğu yere oturunca Suzan Hanım bozulur. Deniz de bozulduğunu fark eder.

Ekran AlıntısıMD50.22

Yaman odasında annesi ile konuşur. Annesini sakinleştirmeye çalışır. Eğer huzursuzsan ben gece de çalışır, sana bir ev tutarım. Nevin Hanım, olmaz diyerek itiraz eder. Eylül’lere iş görüşmesine gittiğini anlatır. Yaman’a kızdın mı diye sorar. Yaman, alnının teri ile para kazanacaksın niye kızayım. Aslında fena fikir değimiş. Yaman sonra da, annesini  bu kursa yazdırır. Mert gelip, sofrada beklediklerini söyler.

Mira kulaklıklarını takmış müzik dinleken bir taraftan da bilgidayarında eski sildiği Yamanın resimlerini geri yükler. O sırada gelen Beren’i fark etmez. Beren de hemen Yaman’a mesaj uçurur.

Ekran AlıntısıMD50.23A Ekran AlıntısıMD50.23

Yaman, ağzı kulaklarına vararak bu mesajı okur. Mert kim o Elif mi diye sorar. Beren gülünce, Mira fark eder. Senin ne işin var burada. Mira, Eylül’ün telefonunu açmaz. Beren Yaman’a küsler mi diye masajla sorar. Mert oğlumun vekili olarak toplantılara gireceğini söyler. Mert de esri yapar, kurmaylarım ile konuşup size dönerim Sayın Serez. Sedef, hem işten anlıyor, hem danstan. Selim Bey, her türlü ayak oynunu bilir benim oğlum diyerek elindeki peçeteyi atar. Beren Mira evi terk ediyor diye Yaman’a mesaj atar. Mert,Yaman’ın elinden telefonu kapar gelen mesajı okumak ister.

Ekran AlıntısıMD50.24

Ertesi gün Asım Beyin evinde annesi ile tartıştıklarını duyar. Hemen eşyalarını toparlar, babasının evine dönmek ister. Beren de ablası ile gelir.

Mert ile Yaman Safari ile bahçede top oynarlar, o sıra da Mira ile beren gelir. Yaman, hayırdır bu saatte, Beren babamda kalmaya karar verdik. Yaman, arabanın bagajından valizleri Mira’nın almasını izin vermez, kendi alır.

Ekran AlıntısıMD50.26

Yaman valizleri kapıya kadar götürür. Yaman yarın okulda etkinlik varmış, der. O sırada Faruk Bey kapıyı açar. Kesin dönüş mü diye sorar. Çok sevindim deyip Mira’yı öper. Yaman da yumruğunu sıkarak duyduğunu çok sevinir. Yaman biz bahçedeyiz gel, Mert ile Beren Safari ile oynamaya devam ederler.

Ekran AlıntısıMD50.27

Elif Murat’a dans gecesinden bahseder, Murat sen git der. Elif çift olarak gitmemiz lazım. Murat ben bir mesai durumlarını bir bakayım der, param yok diyemez. Murat, arkdaşından borç ister.

Beren ablası gelmeyince merak eder, bakmaya gider. Ablasının babasının kucağında ağlarken görür.

Ekran AlıntısıMD50.28

Yaman da onları  o halde görür. Beren’e bakar ne oluyor diye?

Ertesi gün okulda Eylül Mira’yı arar. Uzay da Mert’in dans bilmediğini zannederek, rezil olacaksın sana biri iki fiğür öğreteyim, der. O sırada gelen Eylül’ün yanında Uzay; ne dersin kapışalım mı? Uzay kaybeden sırtına alır, sen en büyüksün diye bağırsın. Mert, kabul eder.

Mira çıkarken babasına, rahatladın mı? Bu konuştuklarımız üçümüzün arasında olacak. O sırada Orkun Mira’yı almaya gelmiş yanlarındadır. Yaman da onları duyar. Mira, ben sana her şeyi anlattım. Kimseya söylemek yok. Orkun atılır, Yaman’a da. Mira, kesinlikle. Faruk Bey, şartlar ne olursa olsun bundan sonra aramızda konuşulmayan hiçbir şey olmayacak. Mira’ya Orkun sen git ben hemen geliyorum. O sırada Yaman Faruk beyle konuşurken Orkun konuşulanları duyar. Yaman benim bildiğimi asla bilmiyecek. Eğer bildiğini öğrenirse beni hayatından tamemen uzaklaştır, pişmanlığımı bile buna yorumlar. Bu yüzden yanında olduğumu düşünür.

Ekran AlıntısıMD50.29

Yaman, Mira’nın hatalığını öğrenmek benim için milat oldu. Çünkü yaptığım aptalları bu sayede gördüm, haksızlık ettiğimi anladım. Faruk bey, sana hala çok kırgın. Yaman, her şeyi tamir edeceğim, kendi defolarımı onaracağım. Kısa zaman sonra aramızda hiçbir sorun kalmayacak. Size söz veriyorum.

Yaman, Mira ile Eylül’ün annaesinin işe alınmaması konusunu konuşurken duyar. Mira, ben sadece Yaman için üzüldüm. Yaman’ı o sırada Elif görür. Karşısına Orkun çıkar. Orkun sen sessizce ne dolaşıyorsun burada deyince, Yamn ya yürü git diyerek Orkun’u itekler. Yaman’ı tek başına otururken gören Elif ne haber, dertli Davut, ne yapıyorsun? Gelir yanına oturur. Orkun ile takıştığınızı gördüm.  O gece de öyle olur diye Mira dansa gelmiyor. Yaman, ne gelmiyormuymuş. Elif, öyle duydum. Ben de çok heveslenmiştim, gelemeyeceğim galiba. Murat istemiyor. Davetiye lazım. Yaman hemen karını verir. Benim davetiyemi sana vereyim, beraber gidersiniz. Sen ne yapacaksın. Yaman, Mira gelmiyorsa benim işim olmaz.

Ekran AlıntısıMD50.30 Ekran AlıntısıMD50.30A

O sırada Eylül ile Mira, Elif ile Yaman’ı konuşurken görürler. Eylül bunlar Mert ile dans dersi almışlar. Mira, Yaman geliyor mu? Elif de Murat gelemiyor diye ortalıkta dolanıyordu. Şimdi Yaman’ı kandırmaya çalışacak bence. Elif, Yaman’ı teşekkür edip ayrılırken yanaklarından öper. Eylül, ve kandırdı diye yorumlar. Mira sırf onu görmek için bile gelirim.

Ekran AlıntısıMD50.31

Mira geceye babası ile gelir. Orkun arkadaşları Doruk ve Uzay ile birliktedir. Doruk abi sen Yaman modeli olmuşsun. Uzay, saçın çok benzemiş. Hale, insan eninde sonunda düşmanına benzer diye boşuna dememişler. Orkun, ona benzeyeceğime kafamı kazıtırım daha iyi.

Ekran AlıntısıMD50.32

Leyla’nın Nadir Beyle evlenmesini konuşurlar. Uzay bir danscı ile gelir. Mert de Eylül ile en son gelir.

Ekran AlıntısıMD50.33

Mira’nın gözleri Yaman’ı arar. Mert, kuaföre gidecekti, kuru temizleyiciye gidip smokinini alacaktı.  Eylül, lafa karışır. Elif’i alacaktı. O sırada Asım Bey, Sude Hanım ile içeri girerler, açılış dansını yapacaklar.

Ekran AlıntısıMD50.34

Mira da babası ile dans etmeye başlar. Yaman kapıda biletini vererek Elif ile Murat’ı içeri sokar. Mira, Elif ile sevgilisi Murat’ın içeri girdiğini görünce, hani Yaman ile geliyordu. Eylül, o zaman Yaman diye Mert’in yüzüne bakar. Elif, Mira senin gelmeyeceğini öğrenince ben onsuz ne yapayım dedi ve davetiyesini bize verdi.

Yaman motoru ile eve gidiyordur. Annesi telefon eder, kurs işini söyler. O sırada Mert’e berenden mesaj gelir. Mira, telefonu alır, okur.

Ekran AlıntısıMD50.35

Mira hemen salonu terk eder. Eski kaleye Yaman’a gitmeye karar verir, atlar arabasını oraya gider.

Ekran AlıntısıMD50.36

Dans yarışmasını Mert kazanır. Uzay da Merti omzuna oalmak zorunda kalır. O sırada Murat, tek taş yüzüğü Elif’in parmağına takar.

Beren sotede ablasını bekler. Beren Mert’e telefon açar, haberi verir. Mert bu ne güzel bir gece.

Mira kapıya kadar konan kırmızı gülleri tek tek alır. Her gülde bir not vardır. “Özür dilerim. Çok pişmanım. Beni af et Prenses.” İçeri girer Yaman diye seslenir. Yaman elinde bir tek kırmızı gülle bekliyordur. Elindeki o gülü verir, çantasını ve üzerindeki hırkayı alır, masaya koyar.

Ekran AlıntısıMD50.38A Ekran AlıntısıMD50.38

O sırada Yaman’ın göz kırpması ile Beren müziği açar. Mira kardeşini görünce çok mutlu olur. Yaman, bizim dans gecemiz daha özel olsun istedim.

B3j0u-gCYAAnjNQ

Bir centilmen gibi “benimle dans eder misin?” der. Fonda Zühal Olcay’ın “Pervane” adlı şarkısı çalar. Bana ellerini ver hayat seni sevince güzel. Ömrümü verdim geç kalma  ey nazlı güzel. Ve mutlu aşk dansı başlar.

Ekran AlıntısıMD50.39

 

B3jx-KvCYAA-gmP

Hayat sevince güzel, aşk da yaşayınca güzel bence… Bana ellerini ver hayat sevince güzel. Sana gönlümü verdim nazlı güzel. Ve 5o.Bölüm bu güzel dansla sona erer.

Ekran AlıntısıMD50.SON

Ay yapımın, fenomen dizisi Medcezir dalya’nın yarısı tam 5o.bölüme geldi.  Şayet, Eylül 2015’de 3.sezon devam ederse 100 bölümü görüp, dalya diyebileceğiz. Şayet, Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya uyumlarında bir anlaşmazlık olmaz ise, yapımcı da devam derse olur inşallah.

Ay Yapım reytingleri yükseltmek istiyorsa, ilk fragmanı Pazar günü yayına vermeli ve de en az üç fragman yayınlamalıdır. Senaryo üzerinde Ece Yörenç’in biraz daha titiz çalışması gereklidir.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından kopyalanarak alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir