Kara Para Aşk / Elif’in zor anları!

TV Programları

Ekran AlıntısıKPA26.KP

Ay Yapım’ın Atv ekranlarında gösterilen aşk ve polisiye macera dizisi “Kara Para Aşk” gene süper bir bölüm ile bizlerle idi.

Reytinglerde AB grubunda atak yaparak bu hafta 1.sırada yer aldı. Total’de de 11.sırada yer aldığını gördük.

Geçen hafta Ömer Elif’te kalmıştı. Komiser Hüseyin Elif’in evinin kapsını çalmış. Elif, kapıyı açar. Ömer de oradadır, ne oluyor bu saatte diye sorar. Hüseyin Elif’i emniyete götürmeye geldik. Elif ve Ömer çok şaşırırlar. Hüseyin arkadaşlar mali şubeden, Elif’i almaya geldiler der.Ben de destek olmak için geldim.

Hüseyin savcılık kağıdını gösterir, Sami’nin de ifadesi yeterli gelmemiş, arkadaşlar Elif’i kara para çetesini yardım etmek suçundan göz altına alacaklar. Ömer böyle saçmalık olmaz der ve hiçbir yere gitmiyorsun. Ömer Sami Beyi arar, gelen polis memuru emirleri Sami Beyden almıyoruz, elimizde gözaltı izni var, görev başındaki memura zorluk çıkartıyorsunuz.

Ekran AlıntısıKPA26.1A Ekran AlıntısıKPA26.1B

Hüseyin, Sami Beye de görevden el çektirmişler. Polis memuru sen ne zannediyorsun kendini deyince Ömer zıvanadan çıkar, memurun burnun üstüne bir kafa atar. Memur yere düşer.

Ekran AlıntısıKPA26.3

Elif, çaresiz gitmek zorundadır. Ömer, gitmesini istemese de Hüseyin, arkadaşlar görevini yapmak zorundalar. Ömer’i de sakinleştirmeye çalışır.

Ekran AlıntısıKPA26.2

Aslı bağırır, çağırır. Bu ne iş, onu bunu yaptırana götürsenize, Metin dışarıda bu nasıl iş, hepinize tek tek dava açacağım. Gelen iki memur da arama iznini gösterir, eve bakacaklarını söylerler.

Ömer, Elif’i yalnız bırakmaz, onlarla beraber gider.

Mert, Nilüfer ile birliktedir. Nilüfer dışarıda Metin’i görür. Durgunlaşması Mert’in dikkatini çeker. Mert, arabadan iner, ortalığı kontrol eder. Sonra arabayı hareket ettirir. Metin ileride önlerine korkuluk gibi çıkar.

Ekran AlıntısıKPA26.4 Ekran AlıntısıKPA26.6B

Mert arabayı hızla üstüne sürer, Nilüfer direksiyona yapışınca frene basar. Metin cama tıklar, konuşmamız lazım güzel kız. Nilüfer arabadan iner konuşurlar. Mert, gitmemiz lazım diyerek seslenir. Metin, sen kimin yanından kimi alıyorsun, çık dışarı öyle söyle. Mert arabadan iner, aralarında bir horoz dövüşü cinsinden bir kavga başlar. Nilüfer, siz kardeşsiniz diyerek onları zorla ayırır. Elif Nilüfer’e yeni telefon numarasını verir. Nilüfer Mert ile eve döner.

Tayyar Bey, komiser Ali ile buluşur. Hüseyin’i boş ver sen, bizim konumuz  Elif. Elif, kesinlikle Ömer ile görüştürülmemeli. Sami’nin de, Ömer’in de elini ayağını bağlayacağız, nefes bile alamayacaklar. Ali bu beni aşar deyince, Tayyar ben yukarıdan görüşmeleri yaptım merak etme. Bu kez eşeğimi sağlam kazığa bağladım. Senin gözün üstlerinde olsun yeter bana. Ali, o zaman sorun yok, istediğimiz her şeyi yaptırabiliriz Ömer ile Elif’i…

Ekran AlıntısıKPA26.7A

Elif son derece üzgün polis memuru ile emniyet koridorunda ilerler. Peşinden Ömer yürür, Sami Bey de kenarda bekler. Elif odaya alınır, Ömer kapıda kalır. Ömer’i ağabeyi Hüseyin teselli etmeye çalışır.

Ekran AlıntısıKPA26.8

Arda, eski karısının kapısında kavga eder. O sırada Pelin arar, Elif tutuklanmış, hemen gel der.

Sami Bey, Ömer’i yatıştırmaya çalışır. Hangi savcı gidip konuşmam lazım. Sami Bey ben bu operasyonu senin için girdim, sana inandığım için, sana güvendiğim için. Bu benim durumu da etkiler. Dur diyorsam, dur. Tamam, haklısın. Sen sanıyor musun sadece Elif ile sen. Ben de topun ağzındayım.

Mali şube memurları evden bir dolu dosya ve bilgisayarları götürüler. O sırada gelen Nilüfer panikler, neler oluğunu sorar.

Elif parmaklıklar arkasına kapatılır. Savcının sorgulamasını bekler. Ortalık nem, küf ve lavabolar kir içindedir. Elif kusmamak için kendisini zor tutar.

Ekran AlıntısıKPA26.9

Ömer, kafa attığı memura Elif’i sorar. Polis ters çıkınca Ömer gene yumruklarını konuşturmak ister. O sıra gelen Sami Komiser kendinize gelin diyerek, araya girer.

Ekran AlıntısıKPA26.10

Ömer, Sami Komiseri çileden çıkartır. Sakim ol, savcı çağırdı beni ona gidiyorum.

Tayyar Bey, kapatmasını Pınar’ı çağırır.Pınar hamiledir. Bir tek taş yüzük verir. Oğuldan yana şansım yok deyince Pınar erkek zaten der. Tayyar bu habere çok sevinir.

Ekran AlıntısıKPA26.11

Arda ile Pelin emniyete gelirler. Ömer, Elif evden giyecek almamıştı, karnı acıkmıştır. Pelin, ben hallederim, battaniye, yiyecek alırım. Ömer çikolata da al, o sever. Pelin aşağı iner, hemen geri gelir. Yanına sokmazlar, bir de kullanılmayan nezarete koymuşlardır. Ömer, duyunca çığlına döner. Abisi Hüseyin’e dönerek, önce beni, sonra da Sami abiye saf dışı yaptılar. Bu adamlar temizlik yapıyorlar. Ben Sami abimi de, sevgilimi de harcatmam, der.

Sami Bey savcı ile tartışmalı bir konuşma yapar. Elif, alt katta fındık farelerinin arasında çok korkar. Ömer, yanına inmek ister, kapılar kilitlidir. Oturur, Elif’e detaylı bir mektup yazar, bütün duygularını paylaşır, çıktığında hemen evlenelim diyerek, evlenme teklif eder.

Evde Nilüfer adeta cinnet geçirir. Kırar döker, yarın Aslı birlikte Elif’in ziyaretine gideceğiz. Aslı avukatları Şebnemi arar, Elif’in durumunu sorar. Yarın savcıya sorguya girecek, siz merak etmeyin. Şaşırtıcı bir şey avukat Şebnem de Tayyar Beyin güdümündedir. Bu konuşmayı onun yanından yapar.

Ekran AlıntısıKPA26.12

Tayyar Bey, artık son darbeyi vurmanın zamanı geldi. Bu itirafnameyi imzalaması lazım!

Nilüfer Metin’in verdiği telefon numarasını arar, bulamaz. Mert, ben onu attım der. Ben Metin’i arayacaktım, ablamı nasıl kurtaracağım.

Ömer’in arkadaşı Elif’in yanından gelir. Abi durum inanılmaz, Elif Hanımı uzaktan görebildim. Ömer, nasıldı diye sorar. Biraz sarsılmış gibiydi. Çok yorgun görünüyordu. O an Ömer’in gözünden iki damla yaş süzülür. Çok üzülür.

Ekran AlıntısıKPA26.13

Notu da verememiştir, amir notu aldı elimden. O an savcı gelir. Ömer, kendini tanıtır, size anlatacak önemli şeyler var.

Şirkette işler karışıktır. Bahar ile Levent Bey basının karşısına çıkar. Her şeyin yolunda olduğunu, Elif Hanımın son derece dürüst bir insan olduğunu anlatır.

KPA26.14

Savcı, Ömer’i çağırır. Elif ile tanışmalarını anlatmasını ister. Ömer, her şeyi anlatır. Savı gizli tanıktan bahseder ki bu Tayyar Beydir.

Tayyar Bey, yazdığı itiraf nameyi Elif’in hücresine bir zart içinde attırır. Elif okuyunca çılgına döner. Kim attı bunu buraya diyerek haykırır.

Ömer ile savcının konuşması yüksek sesle biter. Ömer, tek şüpheli ve bütün işlerin başı Tayyar Dündar ve oğlu Metin dedikçe savcı çok sinirlenir. Emirleri Tayyar’dan aldığı tedirginliğinden her halinden bellidir.

Ekran AlıntısıKPA26.15B Ekran AlıntısıKPA26.15A

Savcının gözlerinde adeta bir suçluluk, Ömer’ de de savcı karşı kin kusan bakışlar vardır.

Arda, bahçede komiser Hüseyin ile karşılaşır. Ömer, savcının kapısında sabahladı. Arda, biz de sabaha kadar Pelo ile çalıştık. Adamlar çok güçlü temiz iş çıkartıyorlar. Arda, Ömer toparlar, onun ayağa kalkması için bir ipucu yeter. Arda, abi sence aramızdaki muhbir kim? Diye sorar. Hüseyin, bizim içimizde muhbir falan yok. Arda, şüphelendiğin biri varsa çökelim gırtlağına… Şüphelendiğim biri yok, senin varsa sen söyle.

Ekran AlıntısıKPA26.16

Arda Hüseyin’den hep şüphelenmiştir. Hüseyin arabasına biner gider, Arda da arkasından taksi ile takip eder. Durup, Hüseyin’in arabasını gözetler. O sırada Tayyar’ın arabası gelir, Hüseyin iner Tayyar’ın arabasına biner. Arda taksi ile yanlarından geçer. İçeride Hüseyin ile Ali Beyi görür gibi olur.

Metin, babası ile konuştukları gibi balık tutmaya giderler. Balık tutarken konuşurlar. Tayyar ben senin için canımı veririm. Tayyar Bey Metin’in böbreği peşindedir. Lafı dolandırır oraya getirir, bana bir organın gerekse sen vermez misin? Bence veririsin. Metin cin gibidir, hemen anlar yoksa senin bir organa mı ihtiyacın var. Metin, ne istiyorsun benden, karaciğer, böbrek. Tayyar ayaküstü güzel senaryo yazdın.

Ekran AlıntısıKPA26.17

Savcı odasından çıkar. Ömer de aniden onun odasına girer. Savcının masasındaki çantada uçak biletlerini görür. Gördükleri belgelerin resimlerini cep telefonu ile çeker. O sırada savcı içeri girer, Ömer çakmağını göstererek, onu düşürmüşüm, baba yadigarıdır. Kusura bakmayın izinsiz girmiş gibi oldum der ve çıkar. Savı işkillenir, hemen masasının üstünü kontrol eder, çok tedirgin olur.

Balık işi biter baba-oğul ayrılırlar. Tayyar Bey benim bir işim var der aracı ile gider. Metin o sırada karşısında Mert’i bulur. Mert, Nilüfer Elif için seninle konuşmak istiyor.

Ömer’in annesi çıkar gelir. Ömer’e yiyecek, Elif’e yeni ördüğü hırka getirir. O sırada savcı dışarı çıkar, Ömer anne benim bir işim var deyip peşinden gider. Savcı taksiye biner, Ömer de peşinden taksiye binmek ister.

Elifin hücresine bir kadın daha koyarlar. Beni sana elçi diye gönderdiler.

Nilüfer Metin ile buluşur, ablası Elif için ondan yardım ister. Beni gerçekten seviyorsan, bi şey yap Fatih. Nilüfer fatih ile uzun uzun konuşur, neticede Fatih sözde karsını üç defa söyler ve boşar. Nilüfer’den muska kolyesini ister. Nilüfer, istemeyerek de olsa verir. Mert sabırla onların konuşmasını bekler.

Ekran AlıntısıKPA26.18

Elif’in hücresine gelen kadın ısrarla kağıdı imzalamasını ister. Birkaç yıl yatar, çıkar biz ailesine göz kulak oluruz. Eğer, imzalamazsa ilk kim ölecek Elif, karar versin, dediler.

Ekran AlıntısıKPA26.19

Ömer, komiser Sami’yi görür, komiserin savcının her şeyini ortaya çıkardım. Sami, beni ilgilendirmiyor, beni İzmir’e masa başı görevine sürdüler. Kabul et yenildik, biz kaybettik. Ömer, abi yapma?  Sami bey mutlaka döneceğim, kendini iyi bak oğlum.

Arda ile karısının boşanma davası vardır. Pelin şahit olarak dinlenir. Biz Arada ile akademiden arkadaşız, o benim devrem. Aramızda hiçbir şey geçmedi ama, ben Arda’ya aşığım, der. O sırada gelen Arda, kapıdan bu itirafı duyar.

Ömer, arkadaşı Tolga’ya benim Elif’e mutlaka ulaşmam lazım. Tolga, kuş olup uçman lazım, imkansız. Tolga, bahçeden bir yolunu gösterir.

Elif’in yanındaki suçlu kadın çıkartılır, çıkarken sen iyi düşün diye tekrar söyler. Elif çok tedirgindir. Elini kalemi alır, ama imzalamaz. Tam o an Ömer’in sesi gelir, Elif, ben buradayım. Ömer bahçeden küçük pencerenin yan tarafına gelmiştir. Elif’e görmese de seslenir. Senin yanına sokmadılar. Bana başka çare bırakmadılar Elif. Sesim sana gelmese de hissettiklerimi sana ulaşır biliyorum. Bir nefes kadar ötendeyim bunu bil. Kokun, her şeyin yasak. Ben sana bakamasam da görürüm ben seni. Sen de beni görürsün biliyorum. Ömer çok duygulu sözler söyler. Sakın korkma. Ben seni bu delikten çıkaracağım.

Ekran AlıntısıKPA26.20B Ekran AlıntısıKPA26.20A

O sırada iki polis Ömer’in yanına gelir, her birini birer yumruk atar, yere indirir. O an sol yaralı kolunda bir acı hisseder. Son kez acıyla Elif’im bizi ayıramayacaklar, seni çok seviyorum.

Elif, itiraf kağıdını ve kalemi eline alır, gözyaşları içinde imzaladı mı göremedik ama 26.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıKPA26.SON

Yukarıda Ömer,  aczin verdiği üzüntü ile kıvranır. Hücrede Elif, üzüntüden kahrolur. Elif itiraf kağıdını imzalayacak mı? Haftaya hep birlikte göreceğiz.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir