Çağatay Ulusoy bu yıl da Çeşme’ de.

Magazin

18 Haziran ’13

Kategori
Magazin

 

Çağatay Ulusoy bu yıl da Çeşme’ de

Dün gene magazin basınında Çağatay Ulusoy’ un boy boy resimleri ve magazin haber yazıları vardı.

“Çağatay ulusoy bikinili kızlarla havuz başı partisi yaptı”,

Çağatay Ulusoy, gecelerde boy göstermeye başladı. Üstelik bol alkol ve bikinili kızlarla…”,

Çeşme’de Aşk tatili”,

“Çağatay Ulusoy Çeşme maceralarını bir yenisini ekledi”.

Yukarıdaki başlıklar muhtelif gazetelerin magazin sayfalarında, haber duyuru başlıkları. Haberlerdeki ortak konu Çeşme’ de havuz başında bir arkadaşının doğum günü partisine katılması, bol alkol alması ve mayosunu almadığı için havuza girememesi. Normaldir, davete kıramamış icabet edilmiştir ve katılmıştır. Aşırı alkol aldığını nereden biliniyor, alkol testine mi tabi tutmuşlar. Mayosunu almamış, havuza isteseydi, oradan mayo alacak parası mı yokmuş. Aralarında Ferhan Şensoy’ un kızı Derya Şensoy da varmış. Yeni aşkıyla baş başa eğlenirken görüntülendi yazıyorlar. Olabilir, Çağatay’la sarılmak illa da sevgili mi olmak demek, anlamış değilim.

Sevgili Çağatay bütün bu haberlere sen meydan veriyorsun. Basından kaçıp arka kapıdan çıkmak niye. Çıkarsın ön kapıdan “Arkadaşımızın doğum gününe katıldık, eğlendik, şimdi de dönüyoruz, iyi geceler” deyip çıkarsın. Kaçak güreşmenin daha önceleri başını ne dertler açtığını sen daha iyi biliyorsun. Daha önceki yazılarımda da hep belirttim. “Meyve veren ağaç taşlanır”. Bir yıl önce burada Çeşme’de kötü bir şezlong olayı yaşadın. Kendin bir röportajında da söyledin “Olaylar hiç de yazılanlar gibi değil” dedin. Bütün bu tür haberler istemiyorsan, kırıp dizini evinde oturacaksın. Ya da çıkacaksın basının karşısına her şeyi ilk ağızdan açıklayacaksın. O öyle değil böyle. Bu kız sevgilim ya da değil diyeceksin.

Çağatay, senin önünde anlaşmasını yaptığının çekeceğin “Aşk Hikayesi” adlı bir dizin var. Bu tür ortamlardan her türlü sansasyonel haberler çıkarılabilir. Sonra başın ağrır. Senden fazla, sevenlerin ve fanlarının üzüntüsü inan senden çok oluyor. Yeni dizinde hele kendini göster, sonrası Allah kerim.

Her şey gözünüzün gördüğü, gönlünüzün istediğince olsun, sevgili okurlarım.

Saygılar, sevgiler.

 

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/cansever

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir