Hazal Kaya / Maral dizisinin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi!

TV Programları

hazal_kaya_sac_modelleri_10

Tv8’de 2015’ün ilk aylarında yayınlanacak, Hazal Kaya‘nın yeni dizisi “Maral” dan izleyicilere yeni yıl sürprizi geliyor. 2015’ e giriş saati 00.01 da Maral’ın ilk tanıtım fragmanı yayınlanacakmış.

Hazal Kaya daha önce belirttiğimiz gibi, Aras Bulut İynemli ile baş rolü paylaşacaktır. Dizinin senaryosunu Kerem Deren yazıyor, yapımcılığını ise Tv8 İç Yapımlar üstleniyormuş.

Bu bize geçtiğimiz yıl Ay Yapım’ın “Kurt Seyit ve Şura” dizisini ilk tanıtımını anımsattı. Kurt Seyit ve Şura’da geçen yıl başı gecesi aynı saatte dizinin ilk tanıtım fragmanını Star Tv.de yayınlamışlardı.

Ben Maral’lın konusunu merakla bekliyorum. Maral, Azerice’de Hazar Kızıl Geyiği anlamına gelen bir dişi geyik türüdür. Karadeniz ile Hazar Denizi arasındaki bölgede yetişir. Konusunu isimle bağdaştırır isek, doğu Anadolu da geçecek, Maral adlı bir kızın hayatını canlandıracak. Tabii bu benim tahminim, yılbaşında ilk tanıtımı seyrettikten sonra, konusu hakkında ilk ipuçlarını elde edeceğiz.

Güzel kızımız Hazal Kaya’nın merakla beklenen dizisi en erken Ocak ayı sonunda, en geç Mart başında ekranlarda seyircisi ile buluşacağını tahmin ediyorum.

Başlangıçta Acun Ilıcalı kanalı Tv8’in bir eğlence kanalı olacağını belirtse de kanalında Hazal Kaya ile dizilere de yer vermiş olacak.

images h.kaya 826308_detay aras

Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli ile iyi bir ikili olacaklarını ve de uyum yakalayacaklarını tahmin ediyorum.

Hazal Kaya’ya 2015 yılının uğur getirmesini ve dizisinin başarılı olmasını yürekten diliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir