Kıvanç Tatlıtuğ’un içindeki oyunculuk hayvanı.

TV Programları

18 Mart ’13

Kategori
TV Programları
Kıvanç Tatlıtuğ'un içindeki oyunculuk hayvanı

Geçtiğimiz Cuma akşamı Beyaz Show’da Yılmaz Erdoğan, son çektiği sinema filmi  Kelebeğin Rüyası ekibi vardı.  Yılmaz Erdoğan,Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat,  Belçim Bilgin, Ahmet Mümtaz Taylan  ve diğer konuklarla keyifli bir program oldu. Konusunda uzman olan Beyaz esprileriyle gene kırdı geçirdi.

Beyaz’ın Kıvanç Tatlıtuğ’ a, içindeki “oyunculuk hayvanı” benzetmesini çok güldüm. Burada Kıvanç Tatlıtuğ’ un nereden nereye geldiği, başarısını anlatmak istiyorum.

Kıvanç Tatlıtuğ, 27 Ekim 1983 Adana doğumlu. 2002 yılında Best Model of Turkey seçilmiş. Ardından Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında “Gümüş” dizisiyle başladı. Sonra menekşe ile Halil ve Amerikalılar Karadeniz’de 2  filminde yer almıştır. Aşk-ı Memnu da asıl çıkışını yapmıştır. Beren Saat ile oynadığı Behlül karakteriyle sükse yaptı. 2010 yılında Ezel dizisinde oynadı. Şimdiler de Kuzey Güney dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğunun ustalık dönemini yaşamaktadır.

Beyaz’ın söylediğine göre  birileri Kıvanaç’a, kendini salsana, bıraksana demiş. İçinde oyuncu hayvanı var. Kıvanç da içindeki o oyunculuk hayvanını çıkartmış.  Kuzey Güney’de rol yapmıyor bence, içinden geldiği gibi rahat oynuyor. Kendini, sıkmıyor, kasmıyor. Rolünü yaşıyor ve yaşatıyor. O rahat hali de başarıyı getiriyor.  Ahmet Mümtaz Taylan’ın dediği gibi Kıvanç Tatlıtuğ uluslar arası oyunculuk şansı olan birisi.  O fırsat dilerim karşısına çıkar. ”Gümüş” dizisinden Arap ülkelerinde fazlasıyla tanınmış ve de süksesi olmuştu. Söyleşide kendisi de, oyuculukta “olgunlaştım” ifadesini kullandı. Kelebeğin Rüyası filminde üstün oyunculuk performansını sergilemiştir.

Kıvanç Tatlıtuğ profesyonel basket oyuncusu olarak hayata atılmış, antrenmanlarda sakatlanınca mankenlik mesleğine geçmiş. Dünya Best Model seçilmesinden sonra Fransa’ da Paris’ de 1,5 yıl mankenlik yapmıştır. “Gümüş” dizisi ile dizi oyunculuna başlamıştır. Başlangıçta oyunculuk dersleri almış, çok çalışmış. Anlattığına göre, yapamazsa kendisini acımasızca eleştirmiş. Başarmak  için çalışmıştır.

Haziran ayında, final yapacak Kuzey Güney dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ sevilen, beğenilen, başarılı bir oyuncudur. Başarılarının devamını diliyor, önümüzdeki sezon yeni projelerde görmek dileğiyle.

Ayrıca Beyaz’ın Beyaz Show başarısından söz etmeden geçemeyeceğim. Her şeyi ile dolu dolu, müzikleriyle, kısa skeçleriyle. İnsan 2 saatin nasıl geçtiğini bilemiyor.

Sevgiler, saygılar.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir