Beni Böyle Sev / Seda & Furkan yeniden!

TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

TRT 1.in Üniversite Gençlik dizisi “Beni Böyle Sev” de, Burak’ın ipliği pazara çıktı. Taner her şeyi anlattı. Seda ile Furkan yeniden birbirlerine kavuştu. Herkes çok rahatladı. Dizinin reytinglerine göz atarsak, AB’de 11. Sırada, Total’de 21. Sırada yer almış.

Geçen bölümde Taner,  Seda’nın önünü kesmiş. Bildiği doğruları anlatmıştı. Seda ile Deniz Ömer’in evine gelir, parkta Haluk Bey ve Taner bekliyordur. Ömer’i de alıp giderler. Taner, Burak ile ilgili her şeyi anlatır. Taner’i inanmazlar. Hem Furkan’a hem sana kızgınım ama dünya Burak gibilere kalmamalı. Taner, Ömer’i ve Seda’yı ikna eder. Ömer kuzenin senden nefret ediyor. Seda’ya para için yapmadım, sen boşluktaydın. Aldığım para da bildiğinin üçte biri bir şey der ve gider.

Reyhan ile Mazhar, Fahriye’yi aramaktan yorulurlar. Otururlar bir yerde çay içerler.

Fahriye’nin telefonlarına cevap vermez. Yanlarına eski sevgilisi Serhat’ın yeğeni ve kardeşi gelir. Mazhar çok bozulur.

Ayşem gece evde Ömer’i bulamayınca Fahriye’ye çıkar. Seda, yoldan telefon açar, Fahriye’ye kısaca her şeyi anlatır. Gelince detaylı olarak anlatırım.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.3

Haluk Bey, siz Burak’ı bırakın Furkan’ı arayıp durumu anlatın. Seda, hep beraber gidelim, der. Hep beraber atlarlar arabaya Furkan’ın evinin yolunu tutarlar.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.5

Parkta Reyhan ile Mazhar birbirlerine yaslanır, uyuya kalırlar. Kahveci çay getirir. Burası otel değil, uyumak yasak der. Kalkarlar, arabada otururlar. Fahriye nihayet Reyhan ile telefon ile konuşur. Fahriye çabuk gel eve…

Eda Hanımın ağabeyinin evinde gece uykusu kaçar. Nail Beyin evlilik teklifinden dolayı çocuk gibi sevinçlidir. Şarkılar mırıldanır. Karyolanın altındaki bir çift hoparlörü görür. Reha Bey de alt kattan teybi çalıştırır. Gene o sesler “Eda, uyan kızım, aç gözlerini”. Kabloyu takip ederek, Reha Beyin alt odadaki yanına kadar gelir. Işıkları yakınca, onu suçüstü yakalar. Başından beri sendin, o sesleri sen çıkartıyordun.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.6

Nadide Hanım da uyanır yanlarına gelir. Burak da uyanmıştır. Ne olduğunu sorarlar. Eda Hanım her şeyi anlatır. Hepsi de şok olur. Nadide Hanım da sinirlenir, sert konuşur.  Reha Bey suratı kıpkırmızı olur, çocuklar gibi ağlar. Eda Hanım da ben evleniyorum diye kararını bildirir.

Nail Bey, kardeşi İlyas’ın evinde kalıyordur. Uykuları kaçar, konuşurlar. O sırada Safiye Hanımda gelir. Nail Bey de Eda Hanım ile evlenmeye karar verdiklerini söyler.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.7

Eve gelince Seda, Furkan’a mesaj atar, evin önündeyiz, konuşmamız lazım. Furkan, telefonun sesini duymaz. Uyanır, pencereden bakınca dışarıda onları görür. Furkan’a el sallarlar.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.8

Dışarı çıkar, Seda ile karşı karşıya gelirler. Seda bir müddet konuşamaz, bakışırlar. O sırada Safiye Hanım kapıyı açar onları dışarıda görünce, ileri geri konuşur. İlyas, Safiye’yi zorla içeri alır.

Seda, her şeyi Taner anlattı. Beni af edebilecek misin? Haluk Bey, kaypak oğlanın oyununa gelmiş der. Ömer, seni anlamalıydım, buraya senden özür dilemeye geldik. Furkan, resmen Burak’ın tuzağına düşecektiniz, üzerimden yük kalktı. Rahat olun.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.9

Seda, ben seni çok seviyorum Furkan. Kaç gündür bu anın hayalini kurdum Seda der ve sarılırlar. Seda, söylediğin hala geçerliyse seninle evlenmeye hazırım. Hemen evlenelim, der. Seda, “Benimle evlenir misin Furkan?”  Diyerek, evlenme teklifini yapar. Genelde erkek kıza teklif eder ama, burada tersi oldu.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.10

Eda Hanım, sabah valizini toplar gelir. Restoranı açarken Nail Bey, İlyas ve Safiye gelir. Safiye, hayrola restoranda mı yaşamaya karar verdiniz diyerek, espri yapar. Eda abimle çok fena kavga ettik, kapıyı çarpıp çıktım.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Nail Bey ile Eda Hanım evlilik hazırlıkları için konuşmaya başlarlar. Ev aramakla işe koyulurlar. Eda Hanım, benim evler kirada deyince, duyan Safiye’nin ağzı kulaklarına varır.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Seda ile Furkan okula gelirler. Fahriye ve Reyhan’ın masalarına otururlar. Seda, biz evleniyoruz diye sürpriz karalarını söyler. Reyhan ile Fahriye çok sevinir, düğünü konuşurlar. O sırada Ömer masaya gelir. Üstü başı saçı dağınıktır. Uyku uyuyamadığını çocuğun üstünü kustuğunu anlatır. Burak konusunda ne yapacaklarını konuşurlar. Furkan, bu işe Seda’yı karıştırmayalım. Sen konuş baban ile. Bu adam şirketten de bir şeyler tırtıklamıştır.  Ders başlar, derse giderler.Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Reha Bey Burak ile, İlgin Hanımın muayenehanesine giderler. Dünya seyahati rüşvet olarak teklif ederek, Eda Hanım ile ilgili rapor almak istiyorlar tahminim.

Nadide Hanım, hizmetçi kadını ile beraber Ayşem’e gelirler. Bebeği avutup, ortalığı toplarlar. Nadide Hanım, yanlarında bir yardımcı olması için, Ayşem’e ikna etmeye çalışır.

Ekran Alıntısı.PNG bbs.13

İlgin Hanım, Reyhan ile Mazhar Beyi bürosuna çağırır. Kendisi alır valizini seyahati çıkar. Onlara bir mektup bırakır, donatılmış iki kişilik masa ve siz ruh ikizi siniz, der. Üç saat vaktiniz var. Konuşun, anlaşın. Asistanı onların üzerinden kapıyı kilitler.

Ekran Alıntısı.PNG bbs 15

Ömer, kucağında çocuk, Ayşem evin içinde oradan oraya koşuşturur. Ömer’in gömleği ütü yapılacaktır. Nadide Hanım, İzmir’den getirttiği dadı ile gelir. Ömer ile Ayşem çok şaşırırlar. Ve 55.bölüm burada biter.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

BSK Yapımın bu dizisi her bölüm olduğu gibi bu bölüm de keyifliydi. Seda ile Furkan barıştı evlenme kararı aldılar. Diğer tarafta Nail Bey ile Eda Hanım da evlenecek, önümüzdeki bölümlerde çifte düğün seyredeceğiz anlaşılan.

BSK Yapım çok güzel bir gelenek başlatmıştır. Ülkemizdeki tüm üniversitelere ekibi ve oyuncularla birlikte dolaşmakta, konferanslar düzenlemektedir. Hem dizinin tanıtımını yapmakta, hem de oyuncularla izleyiciyi kaynaştırmaktadır. Bu nedenle tüm yapım ekibini tebrik ederim.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten, dizifilm.com’dan  ve tarafımdan diziden alınmıştır

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir