Medcezir / Bu akşam dev dalgalar gibi geliyor!

TV Programları

1 (1)

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı ekranların fenomen dizisi Medcezir bu akşam ikinci sezonun ilk bölümüyle Star TV’de ekrana geliyor.

Yeni sezonda Yaman’la Mira’nın ilişkisinde neler yaşanacağını merakla bekleyen izleyenlere dizinin senaristi Ece Yörenç ipuçları verdi.

HASRET BİTİYOR!

MEDCEZİR BU AKŞAM BAŞLIYOR!

3 (1)    2 (1)

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı ekranların fenomen dizisi Medcezir bu akşam ikinci sezonun ilk bölümüyle Star TV’de ekrana geliyor. Yayınlanan yeni sezon tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan, izleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği dizinin ilk bölümünde birçok sürpriz ekrana gelecek.

ECE YÖRENÇ: “KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR!”

BxKTEg9CcAAGk2X

Yeni sezonda Yaman’la Mira’nın ilişkisinde neler yaşanacağını merakla bekleyen izleyenlere dizinin senaristi Ece Yörenç ipuçları verdi. Heyecanlı ve aşk dolu bir sezonun ekrana geleceğini belirten Yörenç, yeni sezonu şu şekilde anlatıyor :”The O.C’nin fanları, zaman zaman hikayeye değdiğimi zaman zaman uzaklaştığımı biliyorlar. The O.C’de Mira (Marissa) ölüyordu ve bir sezon bu hikayeyle final yapıyordu. Bizde de Ender (Kristen) öldü. Ve sil baştan oldu her şey.

BxVTcJFCUAABykz

Aşıklar ayrıldı. Araya üç ay zaman girdi. Bu sezon, yine Yaman-Mira aşkını izleyeceğiz. Aşıkların önceki engelleri aileleri ve geçmiş hikayeleriydi… Şimdi engelleri kendileri olacak… Kartlar yeniden, yeni kurallarla dağıtılıyor… ”

ALTINKOY’A DÖNÜŞ!

cu+ss

BxVAKO9IQAA51dJ

Geçtiğimiz sezon finaline; Yaman ve Mira’nın ayrılığı ile Ender’in geçirdiği kazada hayatını kaybetmesi damga vurmuştu. Üç aylık zaman aşımının ardından ekrana gelecek yeni bölümde Mira, Orkun’la çıktığı Amerika seyahatinden; Yaman ise Selim ve Mert’le çıktığı uzun yolculuktan yeni bir başlangıç yapmak için İstanbul’a dönecekler. Yaman ve Mira aşkı her şeye rağmen devam edebilecek mi? Mert ile Eylül ayrıldı mı? Yaman ve Mert’in yeni arkadaşları Elif, büyük aşkın soğuk savaşında nasıl bir rol oynayacak? Selim Serez, yaşadığı büyük acının ardından hayata yeniden tutunabilecek mi? Turunç Nadir, Yaman’ın yakasını bırakacak mı? Cevaplar 12 Eylül Cuma 20:30’da Star TV’de ekrana gelecek.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Ece Yörenç’in yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in üstlendiği Medcezir yeni sezonda da yine zirvedeki yerini alacak.
Bu akşam Star Tv. Ekranlarında 20.30 Medcezir’de buluşmak üzere…

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber ve Görseller Ay Yapım basın bülteninden alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir