Medcezir / Seoul Drama Ödülünü kaptı!

TV Programları

 

BwrkeqMIIAExKxQ

Medcezir, Güney Kore’de yapılan Seuol Uluslararası yarışmada, “En İyi Drama” dalında, “Silver Bird” ikincilik ödülünü aldı. Tebrikler…

Tüm Medcezir ekibine, oyuncularına binlerce teşekkürler.

Çağatay Ulusoy; En iyi drama oyuncusu dalında ödül alamadı. Ama onun aday olması ve finale kalması bile büyük başarıdır. “Onun orada ülkemizi temsil etmesi, o en iyi erkek oyuncu kategorisinde aday olması yeter, ödül almasa da önemli değil. Ülkenin adını duyurdun, gururlandırdın, gururlandın. Medcezir’i ödül aldırdın, bu tüm ekibin başarısı olsa da, ben Çağatay Ulusoy’un başarısı olarak görüyorum.

Çağatay Ulusoy, sadece yakışıklı bebek yüzlü, güzel gülen insan değil. O bir oyuncu, Uluslar arası bir yarışmada kendisini kabul ettirmiş kaliteli bir sanatçı. O artık bir jön, ödül alamadı ama, aday olması bile başarıdır. Çağatay Ulusoy, artık ülkemizin değin dünyanın kabul ettiği bir dizi oyuncusu olduğunu gösterdi.

Çağatay Ulusoy ile Ece Yörenç kırmızı halı yürüyüşünü siyah arabadan inerek başladılar. Çağatay son derece saygılı bir şekilde Ece Hanımın koluna girdi. Spiker Turkey, Çağatay Ulusoy diyerek gelişlerini anons etti. Sahneye geldiklerinde Çağatay sempatik haliyle herkese gülücükler dağıtarak , sağ elini havaya kaldırarak oradaki basın mensuplarını ve izleyenleri selamladı. Sunucu mikrofonu Çağatay’a uzattı. Çağatay zoraki bir İngilizce ile “Burada bulunmaktan çok memnunuz, güzel halkınıza, her şey için teşekkürler”. Bu esnada Çağatay’ın son derece heyecanlı olduğu, konuşurken zorlandığı, yüz hatlarından belli oluyordu. Sunucu kız birer kırmızı gül verdi. Çağatay herkese gülücükler dağıtarak salona doğru Ece Yörenç ile yine kol kola birlikte yürüdüler.

BwrAvhjCAAAlWRj çağatay kımızı halı 2
Medcezir, Fenomen bir dizi olduysa, çok da sevildiyse bu tamamen ama tamamen Çağatay Ulusoy’un başarısıdır. Onun dizide gösterdiği üstün oyunculuğu ve performansının ürünüdür.

BwrlIBcIYAALLfc
Kırmızı halı girişten, içerideki gösteriler tutun da her şey çok güzeldi. Tümünü You Tube’den canlı izledim, hayran kaldım diyebilirim. Çağatay Ulusoy’un kırmızı halıda Ece Yörenç ile yürüyüşü bile, kendinden emin ve çok asildi.

 

BwrCBOQIgAAVnDy cu 5

Boynuz kulağı geçti derler ya, Medcezir de öyle yaptı. Orijinali olan The O.C.den çok daha dünyada sükse yaptı. Sosyal medyada çok konuşuldu. Warner Bros  şirketi yetkilileri de bu durumu kabul etti. Ve Medcezir işte bu büyük ödülü alarak haklı çıktı.

BwrE87NIgAAkRgw

Çağatay Ulusoy ödül törenine katılan oyuncuların en yakışıklısı ve sempatik olanıydı. Yarışma öncesi bir röportajda Kore’li Sunucu bayan Çağatay için, “Gerçekten çok yakışıklı, artık favorimsin”.  Demiştir. Söyleşiye katılanlar arasında Çağatay Ulusoy’un ismini en doğru telaffuz eden kişi ödül törenine davetiye kazandı.

soylesi'den..

Medcezir’in Yıldızı Çağatay Ulusoy’a Kore’li hayranları büyük ilgi gösterdi. Ulusoy Koreli Hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BwrqvqFCEAE_J_W

Ödülü almak için Çağatay Ulusoy ve Ece Yörenç sahneye birlikte çıktılar. Çağatay teşekkür konuşmasını kağıttan Korece, “Dost ve kardeş ülke Kore, merhaba. Hepinizi çok seviyorum, çok teşekkür ederim” sözleri büyük alkış topladı. Konuşmasını İngilizce devam eden Ulusoy’un ardından  Ece Yörenç de İngilizce olarak bir teşekkür konuşması yaptı. Ay Yapım’a ve Medcezir Ekibine teşekkür etti. Ve büyük ödüllerini aldılar.

Uzun lafın kısası “Medcezir” Seoul Drama Awards, En İyi Drama dalında, “Silver Bird” Ödülünü alarak sevenlerini ve ülkemizi haklı bir gurur yaşattı.

Yolun açık olsun Medcezir. Başarılar büyük oyuncu Çağatay Ulusoy.

Tekrar tebrikler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten Medcezir Twiter sayfasından alınmıştır

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir