Ve Çağatay Ulusoy Yine Netflix’de…

TV Programları

Tv8 ile dizinin yüksek maliyeti yüzünden anlaşamayan yapımcı, çareyi yine dijital kanal Netflix ile anlaşmakta buldu.

Bu haber Çağatay hayranlarını hem üzdü, hem de sevindirdi. Çağatay Ulusoy hayranlarını tv’de ücretsiz izlemek bayağı sevindirmişti. Ama tekrar şifreli kanala kayıp gitmesi milyonlarca kişiyi üzdü.

Çağatay Ulusoy’un bu dizisi, Süslü Korkuluk ile Netflix’te üçüncü yapımı olacak. Önceki yıllarda 4 Sezonluk Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi ve Kağıttan Hayatlar sinema filmi internette yayınlanmış keyifle seyretmiştik.

Filmin oyuncu kadrosunda şimdilik baş rol oyuncuları Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ve Olgun Şimşek var. Cast çalışmaları devam ediyor. Yapımcı Onur Güvenatam bu dizisinde yönetmenliğini Cem Karcı üstleniyor.

Konu hakkında net bir açıklama olmasa da kulağımıza gelen haberlere göre; Ünlü bir moda tasarımcısı ve terzi olan Çağatay Ulusoy’a yeni bir gelinlik diktirecek olan Alina Boz gelir. Modeli, provalar derken aralarında bir aşk doğar. Konu bu çerçevede gelişir. Alina Boz Maraşlı dizisinde Mahur karakteri olarak gelinlik giymiş, baş döndürücü güzelliği ile nefesleri kesmişti.

Konu ve yeni oyuncular belli oldukça izleyicilere bilgi verilecektir. Dizinin kaç bölüm çekileceği, ne zaman Netflix’de yayına gireceği şimdilik belli değil.

Ben kendi adıma yine Çağatay Ulusoy’dan süper bir seyirlik aşk dizisi geliyor diyebilirim.

Tüm “Süslü Korkuluk” ekibine şimdiden başarılar dilerim.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir