Medcezir / Tescilli Türkiye Güzellerinin dizisi oldu!

TV Programları

10390936_ medcezir

Medcezir Türkiye Güzellik yarışmasından derece alan kızlarımızın dizisi oluyor. Başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’dan sonra iki güzel daha diziye dahil oldu. Başrol bayan oyuncumuz Serenay Sarıkaya da, Miss Turkey 2010 yılında ikinci seçilmişti. Daha sonra ülkemizi Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yartışmasında temsil etmiştir. Yarışmada dördüncü olmuş, ayrıca Jüri Özel Ödülünü de almıştı.

serenay-sarikaya_3377496600

Geçtiğimiz günlerde bu yılın Miss Türkiye Güzeli birincisi Amine Gülse’nin diziye katıldığını yazmıştık. Ay yapımdan bir açıklama gelmedi ama, ben bu gün Amine Gülse’nin facebook sayfasından 22 Ağustos’daki paylaşımında (–Çekimlere başladık artık–Medcezir–) yazmış.

Bir zengin kızı olarak Yaman’ın etrafında dolaşacakmış. Yaman’nın kalbini çalmaya çalışacak. Bu durmda Mira haliyle Yaman’ı kıskanacak, aralarında gene kıskançlık krizi yaşanacaktır.

Mira daha önce Tozludere’den eski sevgilisi Leyla’yı çok kıskanmış. Yaman’ın başını sıkça ağrıtmıştı. Ayrıca Asım Şekip Kaya’nın üçüncü kızı ada’yı da çok kıskanmıştı.

10500241 amine gülşe

Güzel kızımız Amine Gülşe, Türkiye Güzellik Kareliçe Seçimi birincisi olarak katılan ikinci kızımız oluyor.

Şimdi de dizye katılan üçüncü bayan, Türkiye güzellik yarışması menşayli Aybüke Pusat giriyormuş. Aybüke Pusat bu yılki güzellik yarışmasında üçüncü güzel olarak seçilmişti. Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan bugün kendi köşesinden geçti bu haberi. Aybüke’nin yarışmadan sonra oyunculuk dersi de aldığı belirtildi. Kız Allah için güzel, ama oyunculuğunu dizide göreceğiz.

BoqGdacIUAEJbPu aybüke

Medcezir’de Türkiye Güzellik yarışması menşeyli kız üç bir arada. Serenay Sarıkaya’ya lafımız yok, o zaten baş rol oyuncusu, bu yıl aldığı Altın Kelebek Yarışmasından kazandığı ödül ile oyunculuğunu kabul ettirdi.

Benim endişeyem acemi oyuncularla kalitenin düşmesi. Güzelleklerine bir lafımız yok, zaten güzel olmasalardı dereceye giremezlerdi. İnşanllah beni yanıltırlar, iyi bir performans sergilerler.

Gelelim Medcezir’in yakşıklısı ve sempatik oyuncusu Yaman’ına. Yaman’ın işi bir hayli zor. Sevgilisi Mira bu güzel kızlar yüzünden, Yaman’ı elinden kaptırmamak için çok uğraşacak. Yaman’ı göz hapsinden ayırmadığı gibi, dedikodular yüzünden bile başını çok ağrıtacak.

Bu iki güzel kızdan biri dizide Yamın’ın sevgilisi olacak. Şimdilik bu şans Aybuke Pusat’a doğmuş gibi gözüküyor. Mira ile arası bozulan Yaman etrafındaki güzel kızlardan bu yeni karakterle sevgili olacakmış. Mira gene çılgına dönecek, Yaman’nın kalbini tekrar ne şekilde  kazanacak, bu güzel kızdan nasıl vazgeçirecek dizinin ilerleyen bölümlerinde hep birlikte göreceğiz.

Ekran Alıntısı.PNG medcezir-yaman

Bu güzel kızların arasında kalacak olan Çağatay Ulusoy ne yapacak. Geçen yıl dizi aşkı Mira ile olan aşklarını set dışına taşımışlar, iki sevgili olmuşlardı. Bu aşk da bu yaz sona ermiş gözüküyor. Serenay Sarıkaya da başka biri ile göçrüntülenerek bu aşkın bittiğini gözler önüne serdi.  Bizim buralarda bir laf vardır. “Her horoz kendi çöplüğünde bulur eşini”.  Çağatay Ulusoy’un bu güzel kızlar gerçek hayatta da inşallah başını döndürmezler. Ama geçen yıl Çağatay’ın sütten ağzı yandı, yoğurdu üfleyerek yiyecektir. Öyle de olsa ben onların özel hayatlarını girmek istemiyorum. Hep söylediğim gibi aşk zamanı değil iş zamanı olmalıdır. Bizler onların dizideki oyunculuklarını ve gösterdikleri performanslarına bakacağız.

Geçenlerde twitter’da bir twit okudum, çok da hoşuma gitti. Aynen aktarıyorum. “Medcezir’de yakışıklılığı bir kenara, dizinin kadınlarını bile kıskandıracak kadar güzel olan adam, ayrıca organizmik bir ses tonuna sahip oyununcu.”  Eee.. Yapımcılarda bunun farkındalar ki, güzel adama  Türkiye güzeli kızlar yakışır.

BvqLmixCEAAxpy_ medcezir ekibi

Medcezir, Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’dan oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu var. Deneyimsiz oyuncularla kalitenin düşmesini zaten Ay Yapım izin vermez.

BvUIxf1IQAEnxJP mira-yaman

Bu sezonda Mira – Yaman aşkı çok daha ateşli ve de gelgitli olacak. Daha önce söylediğim gibi, biraz arabesk bir dram olacak gibi duruyor. Tanıtım fragmanında bu burukluğu hissettik. Biraz da Ender Serez’i trafik kazasında kaybetmenin verdiği bir hüzündü onlarınki. Mert anne acısından olacak ki, sakal bırakmış.
Medcezir, yeni sezonda yılın dizisi olmaya aday. Ayrıca ben Çağatay Ulusoy’dan çok üstün bir oyunculuk performansı bekliyorum. Medcezir, dev dalgalar gibi geliyor. 5 Eylül Cuma akşamından itibaren herkesi gene Star Tv. ekranlarına kilitleyecektir.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Face : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com
Not: Görseller internetten, Medcezir facebook ve Twitter sayfasından kopyalanmıştır

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir