Kara Para Aşk / Atv’de yeni sezonda bomba gibi geliyor!

TV Programları

kara-para-ask-12-1_640

Kara Para Aşk’da Elif, geçen Haziran final bölümünde her şeyi Ömer’e itiraf etmiş, “Hayatındaki başka bir Sibel olmak istemiyorum. Ömer ben sana yalan söyledim” demişti. Roma’ya niçin gittiğini, Metin’in kendisini tehdit ettiğini; “Biz seninle Roma’dayken ben kara para akladım. Kuryelik yaptım”. Diyerek her şeyi itiraf etmişti.

Hepsi bu kadar değil, Metin burada fason mallar ürettirdi. Bu gün de kurye yola çıktı. İmzaldığım bir sürü belge var. Ben bir suçluyum. Kara para aklayan bir dolandırıcıyım. Demişti. Ömer duyduklarından sonra  hiç bir şey söyleyememiş. Kötü bir şekilde ayrılmışlardı.

Kara Para Aşk dizisi 2.Sezonunda Atv ekranlarında ses getirecek. Yeni sezon ile ilgili iki tanıtım fragmanı yayınlandı.

İlkinde romantik Ömer Elif’e şeytanın bile aklına gelmeyecek şekilde tek taş yüzüğü vererek evlenme teklif etti. Yolcu gemisinde yüzüğü çaycı çocuğa verdirtti. Elif bu benim değil dediyse de, Ömer denizde sahipsiz bir şey bulursan senindir.” Çalan parça da çok anlamlı; “Bana ellerini ver, hayat sevince güzel.”

Ekran Alıntısı.PNG14.6   Ekran Alıntısı.PNG14.7

Ekran Alıntısı.PNG14.4   Ekran Alıntısı.PNG14.5

Ekran Alıntısı.PNG14.8
Dün de bomba gibi 2. Fragman geldi. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler ya. Nişanlısı Sibel’i, Elif’in babasını öldüren ve de elmasları çalan ağabey komiser Hüseyin olduğu halde, Ömer’in ağabeyi Hüseyin yerine, kelepçeler Ömer’e takıldı. Şimdi ne olacak, ayıkla pirincin taşını bakalım.

Ekran Alıntısı.PNG14.3
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı sezonun en iddialı yapımlarından Kara Para Aşk’ın dün akşam yayınlanan ikinci tanıtımı ekranlara bomba gibi düştü.

KARA PARA AŞK’TAN 2.BOMBA!

Yeni tanıtım yayınlandı!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı sezonun en iddialı yapımlarından Kara Para Aşk’ın dün akşam yayınlanan ikinci tanıtımı ekranlara bomba gibi düştü.

ÖMER KELEPÇELİ!

omer huseyın (1)

Erkan Can’ın canlandırdığı gaddarlığıyla sınır tanımayan Tayyar karakteri ile Hüseyin’in işbirliği yaptığı yayınlanan tanıtımla ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon final bölümünde Ömer’in ağabeyi Hüseyin’in hem elmasları çalan kişi hem de katil çıkması izleyenleri şoke etmişti. Yayınlanan tanıtımla Tayyar’ın akıl almaz oyunlarıyla iki kardeşi karşı karşıya getirdiği ekrana geldi. Hüseyin’in, komiser olan Ömer’e kimliği ve silahını teslim etmesini söyledikten sonra Ömer’in elleri kelepçelenerek tutuklanması ise büyük merak uyandırdı. Merakla beklenen birçok sorunun cevabı dizinin Eylül ayında yayınlanacak yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Ay Yapım imzalı Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın senaryo yazarlığını Ahmet Katıksız’ın ise yönetmenliğini üstlendiği “Kara Para Aşk” 2.sezonuyla yeni sezona damga vuracak.
Ben kendi adıma sabırsızlıklar yeni sezonun yeni bölümü olan 14.bölümü bekliyorum, sizleri bilemem.
Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Haber kaynak: Ay Yapım Basın büteni.
Not: Görseller internetten fragmandan tarafımdan alınmıştır.
Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir