Çağatay Ulusoy’un Yeni Filmdeki Rol Arkadaşı Belirlendi!

Internet Dizileri

Çağatay Ulusoy’un Netflix platformunda yayınlanacak yeni filminde rol arkadaşı aranıyordu. O olgun kadın oyuncu belli oldu. Ulusoy sevenleri yeni filmi Centilmen (Beyefendi) filmindeki canlandıracağı karakter için eleştiriler gelmişti. Bildiğim Çağatay bu tür eleştirilere pabuç bırakmaz. O hep ses getirecek ve başarılı olacağı, içine sinen bir rolde oynamak ister. Bu jigolo rolü de öyle oldu. Rolün adının anılması ile tüm dünyada ses getirdi. Bir mühlet de bu bayan oyuncu arandı ve o bayan belli oldu Şenay Gürler.

Şenay Gürler Kimdir?

28 Haziran 1966, İzmir doğumlu, sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümünden muzun olmuştur. 2004-2009 yılları arasında Atv’de yayınlanan Avrupa Yakası adlı dizide oynamış, ‘Fatoş’ karakteri olarak tanınmıştır. Acemi Cadı dizisinde, Selda, 2014-2015 yıllarında yayınlanan Kaçak Gelinler dizisinde Seniha Sultan Karakterini canlandırmıştır.

1996-2021 tarihleri arasında onlarca dizide oynamıştır. Oldukça başarı da olmuştur.

Şenay Gürler; Ödüllü bir oyuncumuz olup, 2006 Sinema Yazarları Derneği Ödülleri, ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu‘ (Korkuyorum Anne)

2017 yılında Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri ‘Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu’ (Kasap Havası)

 

Dizide şimdilik Çağatay Ulusoy ve Şenay Gürler’in adı geçiyor. İki başrol oyuncumuz arasında tam 24 yaş farkı var. Bu da rolün gereği olsa gerek.

Dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Yeni isimler ortaya çıktıkça sizlere bilgi vereceğim.

Sevgi ve Saygılar

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir