Çağatay Ulusoy’un merhaba dediği kız ile sevgili oldukları yakıştırılıyor?

Magazin

Ekran Alıntısı.PNGmd37.3

Çağatay Ulusoy sosyal medyada ve magazin basınında son aylarda sıkça ismi geçiyor. Yakışıklı olduğu kadar sempatik olan oyuncu, genç kızlarımızın gönüllerini gitikçe fethediyor. Onun her girdiği mekan, her bulunduğu ortam ve dolaştığı sokaklar sevenleri ve basın mensupları tarafından takip ediliyor. Onunla aynı karede resim çektirmek istiyenler sıraya giriyor. Son derece alçak gönüllü olan Çağatay hiçbirisine hayır da diyemiyor. Basın tarafından ağzından laf almak istiyen basın mensuplarına sadece o tatlı tebessümü ile karşılıyor, sessiz kalmayı yeğliyor. Son aylarda sevgilisi Serenay Sarıkaya ile birlikte gözükmeyen ayrı ayrı yerdlerde tatil yapan sevgililer için dedikodular alıp başını gidiyor.

080820141237330933287_3 derya

Çağatay Ulusoy bu yaz genellikle işleri nedeniyle İstanbul’da zamanını geçirdi. Ramazan ayı içide bir ara Ayvalık Cunda adasında tatil yaptı. O sıralarda geçen yıl Çeşme’de bir gece kulübünde birlikte görüntülendiği Derya Şensoy ile görüldü. Sonra da Çeşme’ye giden Çağatay Ulusoy Derya Şensoy ile sevgili oldukları yazıldı, çizildi. Halbuki Derye şensoy şu sıralarda oyuncu Seçkin Özdemir ile arkadaşlar. Hatta bu arkadaşlıkları ailelerin tanıştırılması ile evliliğe doğru gidiyormuş. Derya Şensoy’un annesi Derya Baykal bu dedikoduları kayıtsız kalmamış, mustakbel damatları Seçkin Özdemir ile yemekte çekilen resimlerini instagram’da yayınlamıştır.

Bucz8bvCUAERTpY derya

Çağatay Ulusoy şu günlerde Çeşme sahillerinde denize giriyor, geceleri de değişik mekanlarda tatilinin son günlarini geçiriyor. Magazin basını arabasına aldığı her genç kızı da Çağatay ile sevgili olduklarını yazıyorlar. Pazar magazin ekibi Çağatay Ulusoy’u görüntüledi. Arabasının arka koltuğunda oturan bir arkadaşı güzel bayanı sevgilisi olarak yakıştırdı. Serenay Sarıkaya ile ayrı tatil yapmaları nedeniyle, sorular soruldu. Çağatay her zaman olduğu gibi sessiz kaldı, o tatlı tebessümü ile gülümsiyerek cevapsız bıraktı.  Çapkınlık yaptığı söylendi. Çağatay Ulusoy, gerçekten bu kadar çapkın biri mi? diye düşünmeden edemiyoruz. Çağatay hepsi arkadaşımız diyerek soruları geçiştiyor.

BuP_TMsCUAApq5g[1]

Magazin basını bu yaz Serenay ile yukarıdaki fotoğrafta olduğu gibi bir arada görüntülemek istiyorlardı. Bu olmadı, onları ancak foto-shopla bir arada resimlerini görebildik. Çağatay ile Serenay’ı ancak önümüzdeki Eylül’de Medcezir’de Yaman-Mira olarak, iki sevgiliyi canlandırdıkları dizide görebileceğiz.

Bu yaz Çağatay Ulusoy’u sansasyonel bir haber ve görüntü ile yakalanmadı. Bu nedenle Serenay’ın Çağatay’a hesap soracak bir durumu yok. Onları biz Medcezir’de gene yanyana görececeğiz. Set aralarında belki hiç bir şey olmamış gibi iki sevgili olarak hayatlarına devam edecekler.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.19

Meyve veren ağaç taşlanır. Başarılı ve yakışıklı oyuncu bu nedenle hep sosyal medyada çokça konuşuldu, görüntüklendi, yazıldı-çizildi.

Başarılı oyuncu önümüzdeki Medcezir bölümlerlrinde göstereceği üstün performansı ile herkese cevap verecek, ben buyum diyecektir.

Ay Yapım’ın bu süper dizisinde Senarist Ece Yörenç de, Çağatay Ulusoy ile aralarında bir kırgınlık olmadığını,  rolünün de süresinin azaltılmadığını, bu tür haberlerin asılsız birer yalan olduğunu twitter den yalanladı. Bu  durumda aldığı süper ücret zammı ile Çağatay’a ayrıca bir doping olacaktır. Normal performansının iki katı iş çıkartacağını inanıyorum.

Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Face : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com
Not: Görseller İnternetten ve Çağatay Ulusoy Twitter sayfasındsan kopyalanmıştır

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir