Çağatay Ulusoy ile Futbolcu Gs’li Oyuncu Icardi’nin Hayat Kesişmesi!

Magazin

Galatasaray’ın golcü oyuncusu Icardi’nin karısı Wanda Nara sıkı bir Galataraylı olduğunu biliyor musunuz? Çağatay Ulusoy da iyi bir GS taraftarı.  Geçen yıllarda GS kulübüne üye olmak için müracaat etmişti, neticesini bilmiyorum. Tesadüfe bakın ki, Icardi’nin eşi güzel yıldız Wanda, Çağatay Ulusoy‘un Terzi dizisinin 2.sezonunda Çağatay’ın sevgilisi olarak girecekmiş. Dizide Peyami’nin yabancı kökenli sevgilisini oynayacakmış.. Ama olmamış, nedeni  Wanda’nın hastalığı mı, yoksa Wanda mı istememiş bilemiyorum.

Daha sonra bu rol, Terzi dizisinin  2.sezonunda Peyami’nin sevgilisi olarak oynayan Berrak Tüzünataç’a verilmiş.

Laf sırası gelmişken anlatalım; WANDA NARA

Kim?

Wanda Nara; Arjantin’in başkenti Buenos Aires’li bir oyuncu ve aktris.  Aynı zamanda foto model ve Futbol menajeriymiş. Bu nedenle bir futbolcu olan, Galatasaray’ın golcü oyuncusu Mauro Icardi ile 2014 yılında evlenmiş. 3 üvey, 2 kendinden olmak üzere, beş güzel çocukları var.

Wanda; Icardi ile evlenmeden önce Maxi Lopez (Vasco da Gama eski forvet oyuncusu) ile evliliğinden Wanda’nın 3 erkek çocuğu varmış. Icardi’den, Francesca Icardi Nara ve Usabelle Icardi adında iki kız çocuğu olmuş. Yukarıdaki resimde 5 çocuk, 3 erkek, 2 kız. 37 yaşındaki Wanda, kocası Icadi’nin ifadesine göre sıkı bir GS.lı olmuş. Icardi benden daha çok Galatasaray’lı diyormuş.

Güzel yıldız Wanda, Terzi dizisinde oynasaydı Çağatay ile rol arkadaşı ve dolayısı ile Ulusoy da, Icardi ile arkadaş olacaklardı.

Ne diyelim, kader-kısmet.

Ben de sıkı bir Galatasaray taraftarı ve Çağatay Ulusoy’un hayranı olarak onları çok seviyorum. Icardi’den GS için güzel goller, Çağatay’dan da başarılı performanslar bekliyorum.

Unuttum sanmayın Çağatay Ulusoy geçtiğimiz 23 Eylül’de 33. yaş gününü kutladı. Ben de kendisine mutluluklar ve yeni rollerinde başarılar diliyorum.

Sevgi ve Saygılar

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir