Çağatay Ulusoy’a Ay Yapımdan Yeni Bir Tv. Dizisi Teklifi!

TV Programları

Çağatay Ulusoy son yıllarda dijital ortamda yayınlanan ücretli kanal dizilerine yöneldi. 2016 yılında tek sezonluk İçerde dizisini Aras Bulut İynemli ile çekmişti. Tadı hala damaklarımızdadır. 2016 yılından bu yana hep Netflix , Blutv (Yeşilçam) gibi internet siteleri için çekilen dizilerde oynadı. Büyük kitlere hitap eden Tv dizilerinden uzak kaldı.

Birsen Altutaş’ın haberine göre; Ulusoy, Ay Yapımdan gelen teklife sıcak bakmış. Kulislerden sızan yeni bilgiye göre Ay Yapım’ın Gaddar dizisinde oynayacakmış. Yapım şirketinin ocak ayı için çekmeyi planladığı diziyi öne aldığı ve eylül sezonu için düşündüğü ve Ulusoy’un kapısını çaldığı bilgisi paylaşıldı. Ünlü oyuncu senaryoyu okuduktan sonra kararını verecek. Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı Gaddar’ı Çukur ve Üç Kuruş’u yöneten Sinan Öztürk çekecekmiş.

 

Bildiğiniz gibi Çağatay, Hakan Muhafız, Terzi, Centilmen ve Kübra gibi ardı ardına diziler çekmiştir. Çok sevilen bu diziler sınırlı sayıda izleyici ücret nedeniyle izleyebilmiştir. Halbuki televizyonlar dizilerinde onu milyonlar izliyordu. Bu nedenle Çağatay’ın bu kararını destekliyorum.

inşallah Ay Yapım’ın bu projesinde oynar da milyonlarca seveni onu tekrar ekranlarda görür.

Şu günlerde Terzi dizisinin 1.sezonu dijital platformlarda Netflix  oynuyor, 28 Temmuzdan itibaren, Terzinin 2.sezon bölümleri ekranlara gelecek.

Yeni sezonda tv ekranlarında Çağatay Ulusoy’u tekrar ulusal kanalarımızda görmek dileğiyle…

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir