Tv. Dizilerinde Yaprak Dökümü Başladı!

TV Programları

Haziran ayı başında Tv. dizilerinde yaprak dökümü başladı. 5-11 Haziran haftasında 7 ulusal kanalımızda 4 dizi final yaparak yayınlarını son verdi.

Pazartesi ekranlara ekranlara gelen Atv’nin Bir Küçük Gün Işığı, 36.bölümünde final yaparak yayınına son verdi.

Yine Pazartesi akşamları ekranlara gelen Fox Tv’nin uzun soluklu dizisi Yasak Elma dizisi de final yaparak bitti.

Yasak Elma, Med Yapım imzalı bir dizi idi. İlk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlanmıştı. Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun, senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yaptığı dram ve komedi türünde bir diziydi. 6 sezondan oluşan dizi, 5 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan 177. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Çarşamba geceleri Kanal D’de ekranlara gelmiş olan, kraliçe çok kısa sürdü. 11.bölümde ekranlara veda etti, reyting kurbanı oldu.

 

Cuma geceleri  Trt1 ekranlarında başlayan iddialı bir dizi olan Barbaros Hayrettin 20. bölümünde ekranlara veda ederek yayından kalktı.

 

SEZON FİNALİ YAPANLAR

Kesin final yapan dört dizden başka 3 dizi de Sezon Finali yaparak yaz tatiline girdi. Star Tv. Yalı Çapkını 36.bölümünde sezon finali yaptı.

Cuma geceleri ekranlara gelen 2 rakip sevilen iddialı dizi de sezon finali yaptı.

Show Tv’nin Kızılcık Şerbeti Sezon Finali bölümünde çok acı sonlarla veda etti. İzleyicisini çok üzdü demek yetmez, resmen ağlattı.

Tekrar Eylül ayı başından itibaren ekranlarda olacaklar.

 

Sezon finali yapan bir başka dizimiz de Cumartesi akşamları ekranlara gelen Kardeşlerim dizisi oldu. Kardeşlerim geçtiğimiz Cumartesi gecesi 94.bölüm ekranlara gelmişti.

Dizilerin yaprak dökümünden sonra, Eylül ayından itibaren 2023 – 2024 yeni sezonda buluşmak üzere..

Sağlıkla Kalın!

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir