Geçen Haftanın (05 – 11 Haziran 2023) En Çok Seyredilen Dizileri!

TV Programları
Geçen hafta 2023 yılının 23.haftası idi.  04 – 11 Haziran 2023 tarihleri arasında, yedi Ulusal kanalımızda  ekranlara gelen 25 dizinin reyting sıralamasını bakıyoruz. Hangi dizi ilk ona girmiş, kaçıncı sırada yer aldığını görüyoruz..

Bu 25 dizinin her iki grupta ilk ona girenleri sizler için reyting sıralaması şöyle: Her hafta olduğu gibi Total ve AB grubunda en yüksek puan alan dizileri sıralıyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

05 HAZİRAN PAZARTESİ (5 Dizi): Alpaslan Büyük Selçuklu (Trt1), Bir Küçük Gün Işığı (Star), Ömer (Star Tv), Veda Mektubu (Kanal D), Yasak Elma (Fox).

06 HAZİRAN SALI (4 Dizi) : Ben Bu Cihana Sığmazam (Atv), Yürek Çıkmazı (Trt1),  Üç Kız Kardeş (KanalD), Tetikçinin Oğlu (Fox).

07 HAZİRAN ÇARŞAMBA (3 Dizi): Kuruluş Osman (Atv), Kraliçe (Kanal D), Çöp Adam (Star).

08 HAZİRAN PERŞEMBE (5 Dizi): Al Sancak (Trt1), Aldatmak (Atv), Camdaki Kız (Kanal D), Yüz Yıllık Mucize (Star). Gülcemal (Fox).

09 HAZİRAN CUMA (4 Dizi) : Ateş Kuşları (Atv), Barbaros Hayrettin (Trt1), Kızılcık Şerbeti (Show), Yalı Çapkını (Star).

10 HAZİRAN CUMARTESİ (2 Dizi): Gönül Dağı (TRT1), Kardeşlerim (Atv).

11 HAZİRAN PAZAR (2 Dizi) : Güzel Günler (Show), Teşkilat (Trt1).

 

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ
TOTAL GRUBU:
1.YALI ÇAPKINI 36.Bölüm Star Tv……………………..10,15
2.KURULUŞ OSMAN 129.Bölüm Atv……………………7,40
3.KIZILCIK ŞERBETİ 29.Bölüm Show………………….6,86
4.GÖNÜL DAĞI 101.Bölüm  TRT1………………………..6,85
5.CAMDAKİ KIZ 81.Bölüm Kanal D………………………6,08
6.KARDEŞLERİM 94.Bölüm Atv…………………………..5,32
7.ALPASLAN BÜYÜK SELCUKLU 58.Bölüm Trt1…..5,23
8.ALDATMAK 34.Bölüm Atv…………………………………5,17
9.ÜÇ KIZ KARDEŞ 52.Bölüm Kanal D……………………4,91
10.BEN BU CİHANA SIGMAZAM 34.Bölüm Atv……..4,90
AB GRUBU
1.KIZILCIK ŞERBETİ (SHOW): 29.Bölüm Show….8,66
2.CAMDAKİ KIZ 81.Bölüm Kanal D……………………7,34
3.YALI ÇAPKINI 36.Bölüm Star Tv……………………..7,09
4.GÖNÜL DAĞI 101.Bölüm TRT1…………………….….6,41
5.ÖMER 20.Bölüm Star ……………………………………..5,18
6.KURULUŞ OSMAN 129.Bölüm Atv…………………..5,03
7.ALPASLAN BÜYÜK SELCUKLU 58.Bölüm Trt1…4,44
8.TEŞKİLAT 77.Bölüm Trt1…………………………………4,40
9.ALDATMAK 34.Bölüm Atv……………………………….4,34
10.KARDEŞLERİM 94.Bölüm Atv………………………..4,14

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 4 sıralaması :

Bu hafta 4 dizinin 3’ü Total grubundan, diğeri de AB grubundan sıralamaya giriyor.

1.YALI ÇAPKINI (STAR) : Yalı Çapkını bu hafta Total Grubunda 36. bölümünde aldığı 10,05 reyting puanı ile haftanın birincisi oldu.

Ferit, Seyran’ın mektubunu aldıktan sonra dört bir koldan onu aramaya başlar. Abidin, Suna’nın Saffet’le evlendiğini öğrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde değildir. Hattuç’la Antep’e geldiklerinde konağın Tarık ve korumalarla çevrili olduklarını görür. Ferit, Seyran’ın Antep’te olduğunu öğrenir öğrenmez soluğu Antep’te alır ve Seyran’la Vakkas Usta’nın dükkanında buluşur. Sonrasında ise Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Tarık, Seyran’ın peşini bir an olsun bırakmamaktadır. Yalıda ise işler yolunda değildir ve bir sürpriz daha yaşanır. Ferit Seyran’ı Gaziantep’ten kaçırmak isterken Tarık onları Antep sokaklarında sıkıştırır çeker tabancasını Ferit’i yaralar. Ferit kanlar içinde inleyerek yere düşer ve Sezon finali bu acı sonla biter.

 

2.KIZILCIK ŞERBETİ  (SHOW): Kızılcık Şerbeti bu hafta final bölümüydü. 29.bölümü ekranlara geldi ama pir geldi. Doğa’nın kocası Fatih’ten almak isyediği intikam yeğeği tüm ailenin kursağında kaldı. AB Grubunda aldığı 8,66 puan ile haftanın dizileri arasında 2.sırada yer aldı.

Kızılcık Şerbeti’nin 29. Bölümünde (Sezon Finali); Alev ve kocasını yakın bir pozisyonda gören Pembe, her ne kadar bu durumdan çok rahatsız olmuşsa da şimdilik Abdullah’ın bahaneleriyle yetinmek zorunda kalır.

Sonunda muratlarına ererek evlenen Nursema ve Umut, hayatlarının hiç de kolay olmayacağını, farklılıkların onları üzeceğini ilk günlerden itibaren görmeye başlarlar. Nursema’nın ailesini yemeğe çağırdığı gece her ikisi için de kabusa dönecektir.

Ömer, Kıvılcım’la birlikte hayatlarını Paris Konsolosluğunda birleştirirler. Ama Doğa’nın kocasına verdiği yemek kimsenin boğazından geçmez. Doğa bütün kirli çamaşırları otaya serer.

 

3.KURULUŞ OSMAN (ATV): Kuruluş Osman 129.bölümde Total Grubunda aldığı 7,40 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 3.sırada ye aldı.

Nayman, Osman Bey’in evladı Fatma’yı yakalamayı kafasına koymuştur. Hatunlar Nayman’la kıran kırana dövüşürler. Yenişehir’e varan Osman Bey, Nayman’ın attığı pusu haberini alır. Fatma’nın yokluğuyla çalkalanan Yenişehir’de bütün oklar Fatma’nın, Malhun Hatun’la gittiğini göstermektedir.

 

4.GÖNÜL DAĞI (TRT1) : Total Grubunda 101.bölümde aldığı 6,85 puan ile haftanın dizileri arasında 4.sırada yer alıyor.

Amcaoğulları Elif’in hastalığını öğrenir. Kaya Ailesi Kenan ve Elif’e destek verir. Elif’in iyileşebilmesi için böbrek nakline ihtiyacı vardır. Bütün kasabalı uygun donör bulunabilmesi için seferber olur. Elif’e uygun donör bulunacak mıdır? Selma kendisiyle ilgili Taner’e yalan söyleyen Barış’a tepki gösterir. Selma yalanı düzeltebilmek için ne yapacaktır? Ciritçi, Barış’ı yolculuğa çıkarır. Yolculuğun etkisi Barış’ta nasıl olacaktır? Dişçi Musa ve Azize evlenmeye karar vermiştir. Azize’nin çocukları ortaya çıkar. Evliliğe tepkileri ne olacaktır?

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv 4 dizi, TRT1 ve Kanal D 2 dizi. Show ve Star birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de; ATV ve Trt1  3 dizi. STAR Tv. 2 dizi. ve Atv ve Kanal D ve Show Tv. birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total 4 ve AB’de  3 dizi ile toplamda 7 dizi ile ATV  Haftanın kanalı oluyor.

ÜÇ DİZİ FİANAL YAPTI – 3 DİZİ DE SEZON FİNALİ

Bu hafta 3 dizi final yaparak, ekranlara veda etti. Atv’de Bir  Küçük Gün Işığı, Fox Tv.den Yasak Elma, Kanal ‘de Kraliçe final yaparak ekranlara veda etti.

Ayrıca 3 dizi de Sezon Finali yaptılar. Star Yalı Çapkını, Show Tv. Kızılcık Şerbeti ve Atv de Kardeşlerim dizisi sezon finali yaptılar.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir