Kıvanç Tatlıtuğ – Serenay Sarıkaya’dan Yeni Dizi Geliyor!

TV Programları

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ‘dan yeni bir dizi geliyor. Ay Yapımın yapımını üstlendiği dizinin çekimlerine yeni başlanmıştı.

Daha önce yanlış hatırlamıyorsan Kıvanç ile Seranay birlikte oynamışlardı. Ben Seranay Sarıkaya’yı ilk defa Çağatay Ulusoy ile Medcezir dizisinde seyretmiştim. Çok beğenmiş birlikte süper bir iş çıkarmışlardı. Birbirlerine çok yakışmışlar aralarında bir ara aşk da doğmuştu.

Şimdi de Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte ‘Aile’ dizisinde oynuyor. Hem de Ay Yapım’dan. Ay Yapım yaparsa iyisini yapar, Show Tv’de yine seyirlik sevip, takip edeceğimiz bir dizi geliyor.

Dizi de, bu ünlü baş rol oyuncularımıza; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyorlar.

Dizinin senaristliğini Hakan Bonomo yazıyor. Yönetmenliğine ise Ahmet Katıksız ve Cem Tolunay üstleniyor.

Kıvanç Tutlıtuğ’un karısı Başak Dizdar kocasını  Seranay Sarıkaya’dan kıskanacak mı bilemiyorum!

Aile dizisi şimdilik İzmir’de çekiliyor. Sonra İstanbul’a doğru kayacaktır. Başak Dizdar, yakışıklı kocası Kıvanç Tatlıtuğ’u takipte olacaktır.

Dizinin Konusu hakkında tam geniş bilgimiz yok. Alınan bilgiye göre, Kıvanç Tatlıtuğ ‘Aslan‘ adlı bir karaktere can verecek. Seranay Sarıkaya ise, ‘Devin‘ karakterini can veriyor. Tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alındığı söyleniyor.

Çekimlerden basına resimler geldi.

İşte o resimlerden bazıları:

 

Aile yakında Show Tv. ekranlarında olacak. İki ünlü oyuncumuzun yeni dizi filmi şimdiden merakla beklenir oldu.

Reytingleri bol osun diyelim.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir