Balkan Ninnisi Final Yapıyor!

TV Programları

TRT1 ekranlarında Perşembe akşamları izlediğimiz Balkan Ninnisi final haberi geldi.

Yaz aylarından bu tarafa (21 Haziran) devam eden TRT1’in sevilen dizisi Balkan Ninnisi düşük reytinglerin kurbanı oldu. Mekadonya’nın kuzeyinde yer alan Üsküp şehrinde aylardır çekilen dizi sona eriyor. Eski Balkan geleneklerini dizide yer veren, şivesi, gelenek görenekleri ekranlarda yer veriyordu.

TRT1, bu diziyi konun geçtiği yer Üsküp’de çekiliyordu. Geçen aylarda dizinin setini Kuzey Mekadonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski de ziyaret etmiş, oyunculardan Erdal Özyağcılar ile konuşmuş, sette Yapımcı Uğur Uzunok ve dizinin yönetmenleri Selahattin Sancaklı ve Evrim Yöney karşılamış birlikte Türk kahvesi içmişlerdi.

Sevilen diziye son olarak başarılı oyuncu Filiz Ahmet katılmıştı. 2003 yılında Üsküp Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro bölümünden mezun olmuş, Üsküp Türk tiyatrosunda çalışmıştır.

Dizinin başrollerinde deneyimli oyuncumuz Erdal Özyağcılar yanında, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk ve Hakan boyav yer alıyordu. Dizi daha önceleri Salı akşamları yer alıyordu, son iki bölüm de Perşembe akşamları seyrediyorduk. Aşk, romantik aile dizisi olan Balkan ninnisi 18.bölümde Totalde aldığı düşük reyting (1,46) nedeniyle final kararı alındı.

Bu hafta Perşembe akşamı 19.bölümü ekranlara gelecek, haftaya 17 Kasım akşamı 20.bölümü ile ekranlara veda edecektir.

Tüm ekibe bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyelim.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir