Çağatay Ulusoy, Roma’da Konuştu. Netflix ‘Protector’ ile O Bir Dünya Sanatçısı!

TV Programları

Çağatay Ulusoy, Netflix’in Roma’da düzenlediği, ‘See What’s Next’ etkinliğinde Netflix’in ilk Türk orijinal dizisini uluslararası basın ve kendi gibi oyunculara anlattı. Netflix International Originals üst düzey yöneticisi Erik Barmack’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, hayat verdiği Hakan karakteri hakkında açıklamalarda bulunan Ulusoy, aynı zamanda Türk dizilerinin tüm dünyada gösterdiği başarıyı anlattı. İngilizce konuşan Ulusoy, düzgün diksiyonu ile başarılıydı.

Ulusoy, Netflix’in başarılı dizilerinden La Casa de Papel, Suburra ve Dark’tan sonraki ikinci Alman yapımı Dogs of Berlin’in oyuncularıyla birlikte ayni panelde yer aldı ve yaklaşık 30o’ün üzerinde yerel ve uluslararası basın mensubunun takip ettiği panelde dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu yılın Eylül ayı sıralarında gösterime girecek fantastik drama türündeki dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş ve Okan Yalabık yer alıyor. İpek Gökdel tarafından kaleme alınan, hikayesini ise Atilla Ünsal ve Aşkım Özbek ile birlikte geliştirdiği “Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı kitaptan esinlenerek hazırlanan dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u koruma görevi verilir. Bu görevin ağırlığı altında ezilen, öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın maceraları anlatılıyor. Bir antikacı dükkanda çalışan Hakan, aynı zamanda Üniversite eğitimini devam etmektedir.

03 Medya’nın yapımcısı olduğu dizide, yönetici yapımcılığını Onur Güvenatam ve yapımcılığını Alex Sutherland’ın yapıyor. Yönetmen koltuğunda, son yıllarda yıldızı parlayan yönetmen Can Evrenol ile birlikte Umut Aral, Gönenç Uyanık ve ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki bulunuyor.

Çağatay Ulusoy bu toplantıda, La Case Papel’den Alvaro Monte ile tanıştı ve birlikte fotoğrafları.

Çağatay Ulusoy, ülkemizde 2011 yılında ekranla tanışmış Hazal Kaya ile çektiği “Adını Feriha Koydum” dizisi ile bütün Türkiye onu tanımıştı. Sonra Medcezir ve İçerde dizilerindeki oyunculuğu ile ününe ün katmıştır. 2011 yazında ‘Anadolu Kartalları’ ve 2015 yazında ‘Delibal’ sinema filminde küçümsenmeyecek başarı elde etmiştir.

Dizleri 17-18 ülkede yayınlanmış, ülkemizde olduğu gibi Dünya ülkelerinde Fanları oluşmuştur. Bilhassa Latin Amerika ülkelerinde (Arjantin – Brezilya- Şili) milyonlarca seveni oluşmuştur. Şimdi de Delibal sinema filmi bu ülkelerde yayınlanacaktır.

Çağatay Ulusoy’un bu inanılmaz başarısı, Netflix dizi filmi Koruyucu ile 104 Dünya ülkesine yayınlanacaktır. O artık bir Dünya Sanatçısıdır ve Hollywood kapıları ardına kadar açılacaktır.

Ulusoy, Roma’da Netflix’in bu toplantısında kendini göstermesi ile önlenemez yükselişini sürdürüyor.

Dün akşam Twitter da yayınladığım twit bilhassa Latin Amerika ülkelerindeki takipçilerimden büyük ilgi görmüştür.

Çağatay Ulusoy dün Roma’da ‘See What’s Next’ etkinliğinde Netflix dizisini ve rolünü basın mensuplarını İngilizce anlattı.Ben Çağatay’ın İngilizce konuşmasını ilk defa duydum.Düzgün diksiyonu ile akıcı konuşmasını hayran kaldım. Bravo Çağatay,yolun açık olsun

 

 Önceki gün (14 Nisan 2018) attığım twit 15019 tıklama almıştır.

Çağatay Ulusoy, 2011 yılında Emir Sarrafoğlu olarak Türkiye seni tanıdı. 2018 geldik oyunculuğunla Dünya The Protector (Koruyucu) seni tanıyor ve daha da tanıyacak..

 31 yanıt – 113 retweet – 247 beğenme.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir