Medcezir’den ayrılan Mine Tugay’ın yeni dizisi “Kalp Hırsızı”.

TV Programları

06 Ağustos ’14

Kategori
TV Programları

Medcezir’den ayrılan Mine Tugay’ın yeni dizisi “Kalp Hırsızı”.

Medcezir’de “Ender Serez” karakterini canlandıran Mine Tugay’ın yeni dizisi belli oldu. Mine tugay Mint yapım’ın “Kalp Hırsızı” dizisinde “Defne” karakterini canlandıracak.

Atv.de yayınlanacak dizide başrolleri Mine Tugay ile geçtiğimiz sezonda “Küçük Ağa”da oynayan Kenan Ece rol alıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu henüz kesinleşmedi. Senaristliğini Birol Güven’in yaptığı dizinin konusu kısaca şöyle:

Defne, kendisini hamile halde terk eden kocasının ardından bir daha evlenmemiş ve anne-babasının desteği ile oğlu Bora’yı büyütmüştür. Bora, büyüyüp de babasını sorunca Defne, ona babasının Avustralya’da yaşadığını anlatır. Bora artık bu yalanlarla da tatmin olmayınca, babasının yakında geleceğini söyler. Tekin, dışarıdan bakıldığında kafeterya işletmecisi gibi dursa da arkadaşları Sinan, Kemal ve Filiz’le tarihi eser hırsızlığı yapmaktadır. Ancak bu durumu kimse bilmez. Tekin’in yolu son işinde Defne’nin evine düşer. Defne, müşterisi için aldığı bir eseri evinde saklamak durumunda kalır. Tekin eseri çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve Tekin’i babası zanneder. Ve olaylar devam eder.

Mine Tugay 28 Temmuz 1978, Konya doğumlu dizi oyuncusudur. 1998 yılında İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur.  2003 yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle Onikinci Gece ve Kuşlar Meclisi oyunlarında oynamıştır. Aynı yıl Gülbeyaz adlı televizyon dizisinde rol aldı.

2004 Yılında Adı Aşk Olsun adlı dizide ve Gönül Yarası adlı sinema filminde oynadı. 2005 Yılında aşk Her Yaşta adlı televizyon dizisinde oynamış, Bahçeşehir Üniversitesi ileri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlarken “Aliye” adlı dizide rol almıştır.

2006 yılında Yüksek Lisansını bitirmiş, aynı yıl Tiyatro Dot’ta Emre Koyuncuoğlu rejisiyle Çok Uzak adlı oyunda oynayan Mine Tugay, Show Tv.de yayınlanan Benden Baba Olmaz adlı dizide başrolde yer almıştır. Daha sonra TRT 1’de yayınlanan Aynadaki Düşman dizisnde oynamıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide Narkotik başkomiseri Suna adlı karakteri canlandırmıştır.

Son olarak geçtiğimiz yıl, başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay sarıkaya’nın oynadığı Medcezir dizisinin kadrosuna “Ender Serez” karakteri olarak girmiştir. Mert’in annesi, Yaman’ın da manevi annesi olan Mine Tugay, Avukat Selim serez’in de karısıydı. Dizide üstün bir performans sergileyen oyuncu, izleyenler tarafından çok sevilmişti. Geçtiğimiz Haziran’da sezon finalini yapan Medcezir’de kocası Selim Serez ile trafik kazası geçirmiş, 3 takla atan arabada bu karakter öldürülmüştür. Böylece Medcezir’den resman ayrılmıştır.

Yeni sezonda deneyimli oyuncu Mine Tugay “Kalp Hırsızı” dizisinde sevenleri ile ATV ekranlarında olacaktır. Mine Tugay – Kanan Ece çiftinin hep birlikte bu dizideki performanslarını izleyeceğiz. Başarılı olmaları dileklerimiz ile.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten alınmıştır.

Haber Kaynak: Dizifilim.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir