Çağatay Ulusoy Çeşme-Alaçatı sokaklarını tek başına arşınladı!

Magazin

BuQo9kvCMAAPMv4[1] - Kopya

Medcezir dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy geçtiğimiz akşam İzmir-Çeşme Alaçatı sokaklarını tek başına arşınladı. Yanında sevgilisi Serenay Sarıkaya yoktu. Menajeri Engin Aykanat ve Aykanat’ın eşi ile birlikte idi. Sosyal Medyada Twitter’da resimleri bolca yayınlandı.

Çağatay Ulusoy bu Çeşme tatilini Haziran sonlarında planlamıştı. Ramazandan sonra Çeşme’de arkadaş grubuyla tatil yapacaklarını söylemişti. Şimdi bu planlanan tatili gerçekleştiriyor.

Serenay Sarıkaya’yı çabuk unutmuşa benziyor. Oysa bu tatilde sevgilisi de olacaktı. Ayrıldıkları dedikoduları hala devam ediyor. Port Alaçatı’da yemek yiyen Çağatay Ulusoy, kendi kullandığı arabası ile eğlence mekanlarını gezmiş, keyifli saatler geçirdiği gözlenmiştir.

Araba kullanırken telefonu elinden düşürmeyen Çağatay, uzun uzun kiminle konuştuğu merak konusu oldu.

BuTvD5vIcAEJdrE[1]

Çağatay Ulusoy son derece keyifli olduğu gözlendi ki,yüzündeki o tatlı gülümsemesi hiç eksik olmadı. Çağatay’ın sakal bırakmış, yüzünü dinlendiriyordu. Çeşme gecelerinde eğlenerek geçiren Çağatay tatilini bir süre burada geçireceği zannediyorum. Daha önce Ramazan içinde Ayvalık tatil yapmış, Cunda yarımadasında geceleri eğlenmişti.

BtajAufCIAA5ih5[1]

O günlerde Hülya Afşar’ı evinde ziyaret etmiş, aralarında geçen tavla partisinde Afşar kızını yenerek, tavlayı koltuğunu altına vermişti. Hülya Afşar’da aşağıda resmi sosyal medyada paylaşmıştı.

Bt2ytlNCYAAR6ZL[1]

Çeşme Alaçatı’ya geldikten sonra sokaklarda menajeri Engin Aykanat ve Aykant’ın eşi ile yürüyüş yapan Çağatay, etrafındaki sevenlerinden oldukça ilği gördü ve gülücükler dağıttı.

BuP-4UKCcAEuIBA[1]

Medcezir dizi çekimlerine kadar Çeşme’de tatilini devam edecek olan Çağatay Ulusoy bir benzinciye uğrayıp deposunu fulletmiş ve biri kadın iki arkadaşı ile plajın yolunu tutmuşlar. Medcezir dizisinde set günlerinde her gün sakal tıraşı olan Ulusoy, yeni set çekimlerine kadar yüzünü dinlendirmek amacıyla sakal bıraktığı görüldü. Adını Feriha Koydum dizisinde sıkça kirli sakalla gördüğümüz Çağatay’ı Medcezir’de hiç sakallı halini görmemiştik.

BuQo9b7CYAEYnIY[1]

Serenay Sarıkaya yanında olmayan Çağatay Ulusoy’un sevenleri bu tatilde yanındaymış gibi bir foto-shop resmini de twitter’da yayınlamayı ihmal etmediler.

BuP_TMsCUAApq5g[1]

Bu Çeşme tatilinden sonra Medcezir’in yeni sezon 39.bölüm çekimlerine başlayacaklar. Merak edilen konu son bir ayı ayrı geçiren Çağatay – Serenay çifti birbirlerine nasıl davranacaklar.  Dizide tekrar Yaman – Mira aşkını dolu dizgin yaşamaya devam edecekler.

Çağatay Ulusoy Çeşme sahillerinde sevenleri tarafından büyük ilgi görüyor. Onunla fotoğraf çekilebilen hayranları çok şanslı olanlardır. Aşağıda plajda şanslı bir seveni ile.

BudKw9nIIAAaEaO cu.

Çağatay Ulusoy, bu yazın son günlerini Çeşme plajlarında ve gecelerinde geçirdikten sonra İstanbul’a dönecek, Medcezir’in yeni bölümlerinin çekimlerini dinlenmiş bir vücut ve yüzle başlayacak.

BuRgbT6CAAEcFBu[1]

Ay Yapım’ın bu iddialı dizisi 2.sezona kaldığı yerden 39.bölümden oldukça heyecanlı bir bölüm ile başlayacaktır. Tahminim 12 Eylül Cuma akşamından itibaren Star ekranlarında sevenleri ile buluşacaktır.

Sevenleri tarafından Medcezir dizisinin yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenmektedir.  Medcezir’in dizi ekibine yeni sezonda  şimdiden başarılar dilerim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından kopyalanmıştır

Haber kaynak: Hürriyet Gazetesi, Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

 

1 thought on “Çağatay Ulusoy Çeşme-Alaçatı sokaklarını tek başına arşınladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir