Yalı Çapkını Zirveyi Bırakmayacak!

TV Programları

Yalı Çapkını geçen hafta 5.bölümü ile Star ekranlarına geldi. Ve yine Total’da aldığı reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer aldı. İzleyici oyuncuları ve oyunu sevdi ki zirveye oturttu.

Yalı Çapkını, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından alınmış. Gaziantepli bir aile olan Korhan ailesinin başından geçen ilginç olayları anlatıyor. Çetin Tekindor yarattığı Halis ağa karakteri ile göz dolduruyor. Çok sevdiği torunu Ferit üzerine adeta titriyor. Ferit kalın kaşları ile kızların beğeneceği bir tip ve adı üstünde çapkın biri. 24 yaşındaki genç oyuncumuz oldukça da yakışıklı.

Ferit karakterini Mert Ramazan Demir canlandırıyor. Halis Ağa torunun çapkınlıklarından bıkar ve onu evlendirmeye karar verir.

5.bölümde Ferit; Seyran’ın (Afra Saraçoğlu) eski sevgilisi Yusuf olduğunu öğrenir. Ferit çok da bozulur. Yusuf, Seyran ile konuşmak ister. Kız kardeşler Suna ile Seyran yalnız kalıp konuşmak isterler. Ferit de durumun açıklığa kavuşması için kardeşleri konuşmasını sağlar.

İşler karışır, Ferit Seyran’ı hem sever, hem kıskanır.

Dizinin bu kadar çok sevilip tutulmasında dede Çetin Tekindor ve babaanne Şerif Sezer’in rolü büyüktür. Yılların oyuncusu Menderes Sağmalcılar Halis Ağanın sağ kolu ve kahyasıdır.

Böyle giderse izleyici bu diziyi bırakmayacak ve zirvede tutacaktır.

İyi Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir