Çağatay Ulusoy’un inanılmaz kararlı duruşu!

Magazin

Kategori
Magazin

10440791_549892331782990_4336997801426896615_n
Çağatay Ulusoy zirvedeki yerini kararlı duruşu ile de sağlamlaştırıyor. Medcezir dizisinin yakışıklı ve sempatik oyuncusu Çağatay Ulusoy’a, Akşam Gazetesi’nden Önder Sarıahmetoğlu’nun haberine göre iki milyonluk akıl almaz bir teklif yapmışlar. Bir üst düzey TV Yöneticisi iki film projesi için imza atması karşılığında hemen ödemeyi teklif edilen parayı, nazik bir cevapla reddetmiş.

Yakın çevresine de ‘ Her şey yolunda giderken sadece para kazanmak için bilinmez bir projeye imza atıp, bulunduğum noktayı tehlikeye atamam. Sinema filmi önemli bir adım. Büyük ve inanacağım bir proje olsun, paranın hiç önemi yok’ diyormuş. Herkesin aklında aynı soru? İki milyon lirayı, prensipleri ve kariyerini riske sokabileceği için reddettiği doğru mu?

Bf4GcUACQAA8Crf[1]

Çağatay Ulusoy, Vogue Türkiye dergisin Haziran sayısına verdiği röportajında; İkinci sinema filmini 2015 yazında Ay Yapım ile çekeceğini, bu filmin Yönetmeni de Medcezir’de birlikte çalıştıkları Ali Bilgin olacağını söylemişti.

Bravo Çağatay… Para için kariyerini, duruşunu, sözünü yutmadığı için. Çevresinde son derece mütevazi, çalışkan bir oyuncu olarak tanınan Çağatay Ulusoy bu tür karalı davranışları ile şöhretine şöhret katacaktır. Tabii ki para önemlidir. Para her zaman kazanılır, şöhret ve itibar kaybedilirse bir daha kazanmak çok zordur. Medcezir’deki oyunculuğu onu zirveye doğru taşıyor. Star Tv.de Eylül 2014 de yeni sezonda çok daha başarılı olacağını herkes biliyor ve söylüyor.

Tekrar Bravo Çağatay Ulusoy… İyi oyuncuların arkasında her zaman sevenleri vardır. Sevenlerin bu tür kararlı duruşlarını destekliyor, başarılar, yola devam.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten, Vogue dergi çekimlerinden kopyalanmıştır

 

Haber kaynak: Akşam Gazetesi’nden Önder Sarıahmetoğlu.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir