Adını Feriha Koydum rotası nereye..

TV Programları

14 Ocak ’13

Kategori
TV Programları
Adını Feriha Koydum rotası nereye..

 

Adını Feriha koydum  dizisinin rotasını nereye çevirdiğini anlamış değilim. Saçmasapan bir  sezon finaliyle 67.bölümde sezonu kapattılar. Gerçekten Feriha öldümü onu da tam anlamış değiliz. Hazal döner umuduyla açık kapı bırakmışlar. Şayet Hazal Kaya’yı birileri ikna ederek döndürürse ne ala.

Feriha’yı hastaneye kaldırılar iyileşir, oradan devam eder. Büyük çoğunluk izleyicinin arzusu da budur.

Geleceği işlemek, yeni karekterler katmak daha kolaydır. Emir ve Feriha mutlu hayatlarını o tertemiz aşklarını izlemek izleyiciyi ziyadesiyle mutlu edecek, reytinglerine reyting katacaktır.

Ya tersi geçmişi, o geçen 3 yıla Emir ve Ece ile sergilemek, dizinin sonu olacaktır. İzleyicilerin büyük çoğunluğu, Feriha’yı Ece’nin vurduğunu tahmin ediyor. Dolayısıyla Ece’den nefret ederek diziden kopacaklardır. Yeni yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy’un da sonu olacaktır. Geçmiş bölümlerde o tertmiz aşklarına, birbirlerine verilen sözlerle perçinlediler. Lafın kısacası geçmiş 3 yılı seyirciye sunmak yanlış olur diyorum.

Yapımcıya önerim. Şayet Hazal dönmez ise, yeni bir Feriha bulup onunla devam etsinler. İzleyici onları görüntüleri kadar, karekterleri, duyğularıyla tanıyor. Seyirci 2-3 bölümde yeni yüzüyle Feriha’yı benimser. 25 bölümde, Emir’ın babasını oynayan oyuncu değişti. Çabuk alıştık yenisini. Bu diziyi götüren Çağatay Ulusoy olduğunu herkes biliyor. Bunu ister tipi deyin, ister güzel yüzü, gülüşü deyin bu bir gerçek. Ama sadece Çağatay’la gitmez, partneri Feriha karekteri mutlaka olmalı. Olmayacaksa bu dizinin adı da, değişmeli.

Hemen yeni bir Feriha bulunmalı, biraz tip olarak havası olsun yeter. İzleyici desteği arkalarında olacaktır.

Tersini düşünemiyorum. Çağatay Ulusoy’un parlayan yıldızını söndürmek olur.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir