Tv. Dizlerinde Ekranlara Veda Edenler, Yeni Gelenler!

TV Programları

Eylül ayı ile birlikte 2021-2022 Tv’lerin yeni dizi sezonu başladı. Yaz dizileri de birer birer ekranlara veda etmeye başladı.

Bu hafta 3 dizi ekranlara veda ediyor.

AŞKIN TARİFİ

Yaz boyunca Kanal D’de ekranlara gelen, baş rollerini Kadir Doğulu ve Semra Arıtürk’ün oynadığı drama türündeki dizi Pazartesi akşamı 13.bölümde ekranlara veda etti.

 

SEN ÇAL KAPIMI

Uzun süredir ekranlarda olan ve yaz boyunca yaz dizisi olarak devam eden “Sen Çal Kapımı” dizisi de bu akşam ekranlara veda ederek final yapıyor. Sevilerek izlenen romantik komedi türündeki dizide Kerem Bursin ve Hande Erçel birlikte rol aldılar.

 

BAŞ BELASI

Atv ekranlarında yaz dizisi olarak devam eden “Baş Belası” dizisinin baş rollerinde Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu birlikte oynadılar. 13 bölüm ekranlara gelen dizi yarın akşam (10 Eylül) final yapıyor. Polisiye komedi türünde devam eden dizi, sevilerek izlenmişti.

YENİ DİZİLER

İÇİMİZDEN BİRİ

Show TV. ekranlarında bu hafta İçimizden Biri dizisi başlıyor. Komedi türündeki dizinin yapımcısı Süreç film. Senaryo ve yönetmeni Ersoy Güler.  Dizinin başlıca rollerinde Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Derya Alabora ve Renan Bilek gibi oyuncular yer alıyor.

Konusu;

Adam ile Havva iki farklı dinde.. Biri İrlandalı bir Ortadoks pazının oğlu, kız Müslüman bir Türk ailenin kızı.. Osmanlı zamanda Adam’ın babası papaz olarak geldiği Marmaris’e hayran kalır ve yerleşir. Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışan Adam, Havva’yı görür görmez aşık olmuştur. Havva da kilometrelerce uzaktan olan bu gence gönlünü kaptırır.  Şimdi ne olacak, din farkı, görüş farkı bu iki ayrı dünyanın insanına yol verecek mi?

 

UZAK ŞEHRİN MASALI

Pazar akşamı Fox Tv’de Aslıhan Güner ile Barış Kılıç’ın yeni dizileri “Uzak Şehrin Masalı” başlıyor.  Drama türündeki bu diziyi Pazar akşamları Fox Tv’de izleyeceğiz.

 

GEÇEN SEZONDAN GELEN DİZİLER

2021-2022 yeni sezonda geçen yıldan gelen diziler de yeni yayın dönemlerinde yollarına devam ederler. Bu dizilerden bazıları; Trt1 Gönül Dağı yine Cumartesi akşamları ekranlara geliyor. 31.bölüm kaldığı yerden devam edecek.

Kardeşlerim dizisi de yine Cumartesi akşamları 19.bölümden itibaren Atv’de devam edecek.

Bir Zamanlar Çukurova yine Perşembe akşamları bu akşam 103.bölüm yeni sezonu ekranlarda olacak.

Camdaki Kız, Kanal D ekranlarında yeni sezonu 10.bölümden itibaren devam edecek.

Ayrıca; Yaz dizilerinden Ada Masalı (Star) 12.bölüm. Baht Oyunu (Kanal D) 12.bölüm.  Dünya Hali (Trt1) 8.bölüm. Şahsiyet (Show) 8.Bölüm. Kazara Aşk (Star) 10.Bölüm. Aşk Mantık İntikam (Fox) 12.Bölüm. İkimizin Sırrı (Atv) 6.bölüm devam eden yaz sezon dizileri.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir