Hala Behice Bakamadığı Uçuruma, Geri Geri Giderek İntihar Ediyor!

TV Programları

“Bir Zamanlar Çukurova” milyonlarca kişinin Atv ekranlarında takip ettiği fenomen bir dizi. Ben de ilk günden bu yana ilgi ile izliyorum. 84 Bölüm geride kaldı. Bu Akşam Saat:20’de ATV ekranlarında 85.bölüm geliyor. Herkesin kendisinden nefret ettiği hala Behice karakteri bu akşam kendi cezasını kendi verecek.

Geçen hafta seyredenler hatırlayacaktır. Şehir Kulübünde Züleyha annesi Hünkar Yaman’nın katili olduğunu elindeki dosya ile herkesin içinde yüzüne haykırır. Bıçak bulundu Behice… Behice katil olduğunu ele verircesine, dili damağı kurur. Hünkar hanımı bıçakladığı bıçağı göle atmıştı. Kendinden o kadar emindir ki, mümkün değil, kimse bulamaz diye ifşa etti. Şermin Hanım da Katil olduğunu herkesin içinde söyler. Müjgan’ın ağzı bir karış açık kalır.

Züleyha İstanbul’dan gelen bilgilere göre, eski iki kocasının kalp krizinden öldüğünü ve ölüm raporlarını ağabeyi, Müjgan Hekimoğlu’nun babası imzaladığı belgeleri Müjgan’a verir. Şayet Hünkar Hanımı zehirleyerek öldürseydi Halan, raporunu sen mi verecektin diye Müjgan’nın suratına haykırır. Mahkemeden hakimden, hapishaneden kork mu yarsan Demir’den kork. Demir seni kendi elleriyle öldürecek. Dr.Müjgan kendi vicdan muhasebesini yapmış ve halasının suratına söylemişti. Kısacası o da halası Behice’nin nasıl bir kadın olduğunu öğrenmiştir.

Diğer taraftan Fekeli’nin yeğeni Fikret; Fekeli’nin suratına Adnan; “Yaman benim babam” diye öfkeyle haykır.

Uçurum kenarında Fekeli, Demir ve katil zanlısı Behice elleri tabanca ile karşı karşıya gelir. Demir elindeki tabancayı Behice’ye çevirir. Behice’nin elinde de tabanca Demir’e karşıdır. Demir; “Hadi vur beni..” diye haykırır. Behice sırtı uçuruma dönün geri geri gider. Tahminim uçurumdan aşağı düşecek ve ölecektir. Kendi ölümünü görmemek için geri geri uçuruma gider ve kendi ölüm fermanını imzalar. Züleyha,  gözleri fal taşı gibi açık onları seyreder.

Lafın kısası bu akşam Atv ekranları karşısına, sıkı sıkı koltuğunuza oturun, hop oturup, hop kalkacaksınız.

Keyifli Seyirler

Abdurahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir