Kağıttan Hayatlar Çok Yakında..

Sinema

Çağatay Ulusoy‘un 3.sinema filmi geçtiğimiz yıl çekildi. Pandemi nedeniyle sinemaların kapalı olması nedeniyle bu film Netflix dijital kanalında yayınlanacak. Başlangıçta filmin adı Mücadele Çıkmazı olarak belirlendi. Bu ad ile anıldı ve bu güne kadar Mücadele Çıkmazı olarak adı yayınlandı. Hafta içinde Netflix dizinin adını değiştirdi ve Kağıttan Hayatlar olarak belirledi.

Bu güne kadar 15 Mart 2021 tarihinde yayınlanacağı biliniyordu. Netflix yayın gününü de netleştirdi, 12 Mart 2021 Cuma günü Netflix dijital kanalında yayınlanacağını bildirdi.

Çağatay Ulusoy’un kağıt toplayarak hayatını kazanan bir babayı canlandırıyor. Filmin adının Mücadele Çıkmazı yerine, “Kağıttan Hayatlar” olması daha isabetli olmuş. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği bu filmde baba Mehmet‘in hayatı oldukça dramatize edilerek anlatılıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Ünlü yönetmen 2017 yılında Ayla filmi, 2018 Müslüm ve 2019 yılında Türk İşi Dondurma filmleri ile tanınmıştır.

12 Mart’ta ekranlara gelecek “Kağıttan Hayatlar” ağır bir drama filmi. geçen yıl Aras Bulut İynemli’nin “7.Koğuştaki Mucize” filmi ile sinema koltuklarında çok ağlamıştık. Bu yıl da Çağatay Ulusoy’un “Kağıttan Hayatlar” dijital filmi ile ekran başında göz yaşı dökeceğiz.

Filmde Çağatay Ulusoy (Mehmet), Emir Ali Doğrul (Ali), Turgay Tanülkü (Tahsin Baba), Ersin Arıcı, Selen Öztürk, Rüzgar Diricanlı, Özay Oğuzhan Dilekoğlu, Erdem Eren Ayaş ve Yalgın Yeter rol alıyor.

YouTube da Kağıttan Hayatlar’ın resmi fragmanı yayınlandı!

https://www.youtube.com/watch?v=9a1My9KeSVw

Tanıtım fragmanı 1 mart Pazartesi günü yayınlandı, üstte izleyin. Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filminin tamamı 12 Mart günü Netflix’te…

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir