Çağatay Ulusoy; Yeni Sinema Filmi İle Devleşecek!

Magazin

Çağatay Ulusoy; yeni sinema filmi Mücadele Çıkmazı filmi ile devleşecek! İstanbul sokaklarında kağıt toplayıcısı bir babayı canlandırıyor. Bazen oğlunu canlandıran Emir Ali Doğrul ile çıkıyor sokaklara çöp toplamaya.

Ağustos ayının başında OGM Pictures yapımcılığında çekimlerine başlayan Mücadele Çıkmazı filminden ilk görsel paylaşıldı. Prodüksiyon aşaması devam eden filmde, hayatın tüm engel ve zorluklarına rağmen mücadeleyi bırakmayan ve çöp toplayarak kendisinin ve çocuğunun yaşamını sürdürmeye çalışan bir babanın hikâyesi anlatılıyor. Baba karakterine ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy hayat verirken, filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Ercan Mehmet Erdem senaryosunu yazıyor. Mücadele Çıkmazı‘nın 2021 Mart ayında sinemalarda gösterimde olması bekleniyor.

Ben kendi adıma filmin bir şaheser olacağını söylüyorum. Çağatay’ı çok iyi tanıyorum, o her yönü ile çok farklı biri… Oyunculuğu tartışılmaz.

Daha ilk dizisi Adını Feriha Koydum‘u seyrederken söylemiş ve o zaman Bloglarımda yazmıştım. İlk dizisinde canlandırdığı “Gecelerin Veliahdı” olarak Emir Sarrafoğlu karakteri ile ülkemiz sınırlarını aşarak, onlarca dünya ülkesinde milyonlarca kişi tarafından çok sevilmişti. Onda kameraların sevdiği bir yüz vardı. Bir oyuncu olarak gözlerindeki korkuyu, öfkeyi, sevinci ve aşkı çok güzel ifade edebiliyordu. 2011 yazında ilk sinema filmi ‘Anadolu Kartalları‘nda bir pilotu canlandırarak sinemaya merhaba dedi. Medcezir dizisinde yarattığı Yaman Koper karakteri ile artık dizilerin aranan oyuncusu oldu. İçerde dizinde saçlarını 3 numaraya vurdurarak bambaşka bir polis Sarp Yılmaz karakteri ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Daha sonra Ay Yapımın Delibal sinema filmi için 7,5 kilo vererek Bipolar hastası Barış karakteri ile sinema sektöründe 2.filmini yaptı. çok da başarılı oldu. Netflix dizisi Hakan: Muhafız‘da 4 sezonda, 32 bölüm oynayarak bütün dünya ülkelerinde tanındı, milyonlarca kişi onu izledi ve takdir etti.

SEVENLERİNE TERS KÖŞE YAPTI

1.5 yıldır dizilerden ve 5 yıldır sinema sektöründen ayrı kalan Ulusoy’dan sevenlerini ters köşe yapan bir çıkış geldi.

Saçıyla, saklıyla, aldığı kilolarla fark edilen Çağatay Ulusoy sosyal Medyayı şaşırtan yepyeni bir karakterle geliyor. Ağır bir drama filminde, sokaklarda çöp toplayarak oğlunu ve ailesini bakmak zorunda kalan bir babayı canlandırıyor.

Bayan oyuncu olarak Selen Öztürk ve küçük çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul rol alıyor.

Mücadele Çıkmazı filmini sinemalarda seyrederken kağıt mendil ile oturacak, zira sıkça göz yaşlarınızı silmek zorunda kalacaksınız.

Kalabalık arasında çöp toplayan mutsuz babanın yüzündeki donuk ifadeyi fark etmemek mümkün değil.

Ara ara İstanbul sokaklarında küçük sevimli oğlu ile dolaşarak, ekmek parası kazanmak zorunda kalıyor.

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki’nin nikah şahidi olarak düğününe katıldı.

Çağatay Ulusoy önümüzdeki Salı akşamı Ay Yapım’ın “Menajerimi Ara” dizisine konuk oyuncu olarak katılacak. Sevenleri onu kısa  da olsa Star Tv. ekranlarında seyredecek.

Çağatay Ulusoy’u 2021 Mart ayında sinemalarda boy gösterecek, oynadığı yepyeni bir karakterle ününe ün katacaktır.

Başta Çağatay Ulusoy ve tüm film ekibine başarılar diliyor, adı değişir mi bilemem ama, “Mücadele Çıkmazı” filminin gişesi bol olmasını diliyorum.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir