Çağatay Ulusoy Marmaris tatilinden döndü!

Magazin

CJVnzAAUkAAk6LD

Medcezir’in yorgun Yaman’ı Çağatay Ulusoy, dizinin final yapmasından sonra önce Roma’ya, sonra da tatil için Marmaris’e gitti. Marmaris’in mavi denizinde yüzdü, arkadaşlarının teknesiyle tura çıktı, dinlendi dostları ile vakit geçirdi. Bir akşam Nusret’de Sergen Yalçın ve Medcezir’deki üvey babası Hasan’ı canlandıran Cenk Kangöz ile birlikte yemek yedi ve sohbet ettiler.

Çağatay Ulusoy, tekne turunda çekilen resmini instagram hesabından paylaştı:

CIW9XjXWEAAyhR1

Geçtiğimiz akşam da İstanbul’a döndü. Basında değişik haberler çıktı. Çağatay Ulusoy’u hep güler yüzle, tebessüm halini alışık olan izleyenler, onun son fotoğrafına bakarak; “Çağatay Ulusoy’un üzgün hali hayranlarını şaşırttı”. “Çağatay Ulusoy tatile gitti, moralsiz döndü.” gibi. bazı basında da, daha da ileri gidilerek, Serenay Sarıkaya’dan sonra kalbinin boş olduğu, aşk acısı çektiği yazılmıştır. Bütün bu yorumlar aşağıda arabada çekilen resme bakıp, ona göre yapılan yorumlardır.

ett_1823681164558ad774a80c0

Evet, Çağatay Ulusoy yorgun bir yüzle gözüküyor, sanki o anda elindeki cep telefonuna gelen mesajları bakıyor gibi. Bu haline üzgün demek yanlış olur bence… Aşk acısı lafına gelince, Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya defterini kapattı. 12 Haziran akşamı verilen kokteyl çıkışı ayaküstü Star Life’e verdiği röportajda; Yeni projesinde, Serenay Hanım var mı kadroda? Sorusuna karşı soru ile, Yeni kadroda mı? Diyerek gülüp geçmiştir. Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya ile Medcezir’de Yaman & Mira olarak çok güzel bir uyum yakalamışlar. Bu güzel dizi de bitmiştir artık. Onların dizi aşkı tatlı bir anı olarak dizide kalmıştır.

CHkufKwWsAE8mLN

Twitter’da okuyorum, menajeri Engin Aykanat’ı eleştirenler, Çağatay Ulusoy’u iyi yönlendirmediğini yazanlar oluyor. Engin Aykanat Ulusoy’u sosyal medyada, (Twitter, facebook, You Tube, instagram) iyi yönlendirmiştir. Bundan sonra gerek dizi sektöründe, sinema dünyasında, hatta Dünya ülkelerinde ona ön ayak olacağını inanıyorum. Çağatay Ulusoy bu tür laflar üzerine Twitter hesabından açıklamada bulunmuştur.

CILydQxUwAA5ZTF

Çağatay Ulusoy, İstanbul’da yeni film çalışmalarının hazırlıklarına hızla başladı. Ay Yapım’dan Ali Bilgin’in çekeceği Sinema filmi 20 Temmuzda başlayacaktır. Adının ‘Delibal‘ olacağı söylenen Sinema filminde Tarık karakteri olarak çılgın bir bateristi canlandıracaktır.

Çağatay Ulusoy’a sinema filminde başarılar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından ve internetten alınmıştır. Görselleri Twitter sayfasına atan, emeği geçenlerin eline sağlık.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir