Çağatay Ulusoy’dan 5 yıl sonra 3.Sinema Filmi Geliyor!

Sinema

Çağatay Ulusoy‘dan 5 yıl sonra 3.sinema filmi geliyor. Son olarak bir yıl önce Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinin 4.Sezon final bölümü için kamera karşısına geçmişti. Bir yıl dinlendi, yeni projeleri değerlendirdi ve OGM Picture ile anlaştı. Temmuz ayında devam eden hazırlık çalışmaları bitti, bayram sonrası kameralar karşısına geçti.

Yürekleri dağlayacak bir drama filmi olan “Mücadele ÇıkmazıÇağatay Ulusoy başrolü oynuyor. Şimdilik bayan partneri belli değil. Sokak çocuklarının yaşantısını konu alan filmde Çağatay Ulusoy’dan başka, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve çocuk oyuncu Emir Ali Doğrul gibi oyuncular yer alıyor.

Filmin senaryosunu Behzat Ç dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem, “En İyi Drama Yazarı” olarak ödüllü bir senaristtir.

Filmin yönetmen koltuğunda; Ayla, Müslüm ve Türkish’i Dondurma filmleri ile ses getiren Can Ulkay oturuyor. Görüntü yönetmeni de, Serkan Güler.

Filmin yapımcısı OGM Picture ile, bir duyuma göre Çağatay Ulusoy da kendi filminin yapımcı ortağı olduğu söyleniyor.  Şimdi merak edilen Ulusoy’un filmdeki bayan partneri kim olacak?  Pınar Deniz olabilir diye bir duyum aldım ama? Bekleyip göreceğiz.

Çağatay Ulusoy 5 yıl önceki 2.sinema filmi “Delibal” filmindeki performansı ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Şimdi de Ulusoy; “Mücadele Çıkmazı” filmindeki oyunculuğunu ayakta alkışlatacak!

Başta Çağatay Ulusoy ve tüm yapım ekibine başarılar diliyor, gişesi bol olsun diyorum.

Saygı ve sevgiler

Abdurrahman Balılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir