Çağatay Ulusoy’dan Yeni Bir Dizi Geliyor!

TV Programları

Çağatay Ulusoy yeni bir dizide adı geçiyor. TIMS&B Productions Timur Savcı – Burak Sağyaşar üzerinde çalıştıkları “Maraşlı” adlı bir dizide oynayacağından söz ediliyor. Gazeteci Sina Koloğlu, Çağatay Ulusoy’un yeni TIMS & B serisinde oynayacağını bildirmiş. Senarist Ethem Özisik, bu gizli bir organizasyona dayanan bir keşif kolunun hikayesi anlatıyor. Başrolleri Çağatay Ulusoy ve Dilan Çiçek Deniz oynayacağı söyleniyor.

Hikayede Çağatay Ulusoy, Maraşlı dizisinde, gizli bir organizasyonda casus olarak atanan bir gerilla etrafında olaylar dönüyor.

Başrol için Kenan İmirzalıoğlu’nun da adı geçiyor. Söz konusu dizide Çağatay Ulusoy en büyük aday gözüküyor. Ulusoy Yapım şirketi ortaklarından Burak Sağyaşar ile arkadaş olmaları Çağatay’ı öne çıkartıyor. Dizinin Star Tv. ekranlarında yayınlanacağı söyleniyor.

Yetenekli oyuncumuz Çağatay Ulusoy, bu rol için biçilmiş kaftan. Bu güne kadar oynadığı yapımlardaki başarısı bir adım öne çıkartıyor.

9 Yıl içinde oynadığı dizi ve sinema filmlerini göz atarsak:

Adını Feriha Koydum” dizisinde 14.01.2011 ila 19.06.2012 tarihlerinde 2 sezon Emir Sarrafoğlu karakteri ile inanılmaz bir başarı gösterdi.

 

2011 yılı yazında oynadığı sinema filmi Anadolu Kartalları‘nda Üsteğmen Ahmet Onur karakteri ile başarılı oldu. Türk Hava Kuvetleri’nin 100.yıl anısına çekilmiş olan film 28 Ekim 2011 yılında vizyona girdi ve 1,195 bin vizyon sağladı.

 

Çağatay Ulusoy‘un 2.dizisi “Medcezir“. 13.09.2013 – 12.06.2015 tarihleri arasında 2 sezon               (77 Bölüm) Star Tv’de ekranlarına geldi, Yaman Koper Karakteri ile Ulusoy efsane bir aşk hikayesine imza attı.

 

Çağatay Ulusoy‘un ikinci sinema filmi Delibal’da Barış Ayaz karakteri ile göz doldurdu. Bipolar hastası olan olan Barış Ayaz karısı Füsun’da kısa video bırakarak hayata veda etti.İzleyicisini salya-sümük ağlattı. 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren film 1,5 milyon kişi tarafından seyredildi.

 

Çağatay Ulusoy’un 3.dizisi “İçerde” tek sezon 37 bölüm olarak 19.09.2016 – 19.06.2017 tarihlerinde Show Tv’de ekranlara geldi. Yine bir unutulmaz karakter Sarp Yılmaz karakterini yarattı.

Ulusoy, İnternet Netflix dizisine 14 Aralık 2018’de 10 bölümlük 1.sezonunda Hakan Demir karakterinde oynadı. 2.sezonu 8  bölüm olarak 26 Nisan 2019 tarihinde yayına girdi. Dizinin 3.sezonu 7 bölüm halimde 6 Mart 2020 tarihinde yayına girdi. Dizinin 4.sezonu 2019 Ağustos ayında çekildi ama yayına henüz girmedi. Yıl sonuna doğru Netflix tarafından yayınlanacaktır. Hakan Muhafız dizisinde İstanbul gibi 15 milyonluk şehri 7 ölümsüzden kurtarmak için savaşına devam edecek. Netflix’in 165 ülkede 150 milyona yakın üyesi mevcuttur.

Seyirci her oynadı dizi ve filmde çok başarılı olan Çağatay Ulusoy’u tekrar ekranlarda görmek istiyor. Koranavirüs geçer geçmez yeni dizisi “Maraşlı” ile ekranlarda olacak.

Yolun Açık olsun Çağatay Ulusoy.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir