Geçen Haftanın (08 – 14 Mayıs 2023) En Çok Seyredilen Dizileri!

TV Programları

Geçen hafta 2023 yılının 19.haftası idi. 01 – 07 Mayıs 2023 tarihleri arasında, yedi Ulusal kanalımızda  ekranlara gelen 23 dizinin reyting sıralamasını bakıyoruz. Seçim haftası olması nedeniyle Pazar dizileri yayınlanmıyor, zira seçim sonuçları ekrana geliyor. Hangi dizi ilk ona girmiş, kaçıncı sırada yer aldığını görüyoruz..

Bu 23 dizinin her iki grupta ilk ona girenleri sizler için reyting sıralaması şöyle: Her hafta olduğu gibi Total ve AB grubunda en yüksek puan alan dizileri sıralıyorum.

 

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

08 MAYIS PAZARTESİ (5 Dizi): Alpaslan Büyük Selçuklu (TRT1), Bir Küçük Gün Işığı (Atv), Yasak Elma (Fox Tv), Ömer (Star Tv), Veda Mektubu (Kanal D).

09 MAYIS SALI (5 Dizi) : Aile (Show), Ben Bu Cihana Sığmazam (Atv), Üç Kız Kardeş (Kanal D), Yürek Çıkmazı (Trt1),  Tetikçinin Oğlu (Fox).

10 MAYIS ÇARŞAMBA (4 Dizi): Çöp Adam (Star), Kraliçe  (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Adım Farah (Fox).

11 MAYIS PERŞEMBE (6 Dizi): Al Sancak (Trt1), Aldatmak (Atv), Camdaki Kız (Kanal D), Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Show), Yüz Yıllık Mucize (Star), Gülcemal (Fox).

12 MAYIS CUMA (1 Dizi) : Kızılcık Şerbeti (Show).

13 MAYIS CUMARTESİ (2 Dizi): Gönül Dağı (TRT1), Kardeşlerim (Atv).

14 MAYIS PAZAR (0 Dizi) : Seçim sonuç yayınları.

 

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ
TOTAL GRUBU:
1-GÖNÜL DAĞI 97.Bölüm  TRT1………………………….9,06
2.KIZILCIK ŞERBETİ 25.Bölüm Show…………………..8,65
3.KURULUŞ OSMAN 125.Bölüm Atv…………………….8,07
4.KARDEŞLERİM 90.Bölüm Atv…………………………..6,98
5.ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU 55.Bölüm Trt1…..5,43
6.CAMDAKİ KIZ 78.KanalD………………………………….5,38
7.ALDATMAK 30.Bölüm Atv…………………………………5,36
8.ÜÇ KIZ KARDEŞ 49.Bölüm KanalD…………………….5,26
9.AİLE 10.Bölüm Show………………………………………….4,62
10.YASAK ELMA 175.Bölüm Fox…………………………….4,59
AB GRUBU
1-KIZILCIK ŞERBETİ (SHOW) :25.Bölüm Show………………….10,24
2.AİLE 10.Bölüm Show………………………………………….7,71
3.GÖNÜL DAĞI 97.Bölüm TRT1…………………………….7,40
4.ÖMER 16.Bölüm Star …………………………………………6,41
5.CAMDAKİ KIZ 78.KanalD…………………………………..6,13
6.KURULUŞ OSMAN 125.Bölüm Atv……………………..5,31
7.ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU 55.Bölüm Trt…….5,20
8.ALDATMAK 30.Bölüm Atv…………………………………4,32
9.KARDEŞLERİM 90.Bölüm Atv……………………………3,84
10.ÜÇ KIZ KARDEŞ 49.Bölüm KanalD……………………3,81

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 4 sıralaması :

Bu hafta 4 dizinin 2’i Total grubundan, diğer ikisi de AB.den sıralamaya giriyor.

1.KIZILCIK ŞERBETİ  (SHOW): Kızılcık Şerbeti bu hafta 25.bölümü ekranlara geldi AB Grubunda aldığı 10,24 puan ile 1.sırada yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin 25. Bölümünde; Fatih’in bir anlık zaafına yenilerek yaptığı hata çok büyük olayların habercisidir. Her ne kadar Fatih yaptığından dolayı büyük pişmanlık içindeyse de Aylin’in oyununa gelmekten kendini koruyamaz. Kayhan’ın şantajlarını boyun eğmeyen Ömer, onu çevresinden uzaklaştırmanın yolunu bulacaktır. Dolandırıcılara para bulmak için abisi İhsan ile bir oyun kurarak Pembe’yi kandırmaya çalışan Nilay’ın oyunu açığa çıkacak, Pembe gelinini sahtekarların elinden kurtaracaktır. Özel hayatı kadar iş hayatında da sorunlar yaşayan Kıvılcım, Ömer’le arasını düzeltmek için önce Abdullah ile konuşacak sonra Alev’den akıl alacak ve sevdiği adama büyük bir sürpriz yapacaktır. Boşandığını öğrenen Nursema, Umut ile buluşmayı kabul edecek, iki sevgili aylar sonra yeniden bir araya geleceklerdir. Abdullah ve Pembe bu birlikteliğe itiraz etmeseler de pek de sıcak bakmadıklarını açık açık söyleyeceklerdir. Fatih’ten vazgeçmeye hiç niyeti olmayan Aylin’in son hamlesi Fatih ve Doğa’yı bir kez daha karşı karşıya getirirken, Doğa kendini dönülmez bir yolun başında bulacaktır.

 

2.GÖNÜL DAĞI (TRT1) : Gönül Dağı bu hafta 97.bölümünde Total grubunda aldığı 9,06 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 2.sırada yer alıyor.

Amcaoğulları bilişim vadisi inşaatının beklenmedik bir şekilde durmasıyla zor anlar yaşar. Amcaoğulları bir yandan inşaat işleri bir yandan roket geliştirme ile uğraşırken ziyaretlerine biri gelir. Amcaoğullarının, iş teklifine cevabı ne olacaktır? Asuman ve Cemile’nin Pekin ördeği aşerir. Ramazan ve Veysel, panik içinde Pekin ördeği ararlar. İkili Pekin ördeğini bulabilecek midir? Selami, Garip’in müzik yapmasını ısrarla isteyen yapımcıyla ters düşer. Selami müziğe küserken, Keriman ipleri eline alır. Keriman ne yapacaktır? Rıfat ve Mihriban yeni bir tedavi denerler. Rıfat tedavi masraflarını karşılayabilmek için ne yapacaktır?

 

3.KURULUŞ OSMAN (ATV): Kuruluş Osman 125.bölümde Total Grubunda aldığı 8,07 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 3.sırada bulunuyor.

MALHUN HATUN ZİNDANDA!

Malhun Hatun, İsmihan Sultan’ı öldürmeye kastetmekten tutuklanıp zindana atılmıştır. İsmihan Sultan kendisine yalancı şahitlik edecek birini aramaktadır. İsmihan Sultan, Bengi Hatun’u lehine şahitliğe ikna edebilecek midir? Osman Bey, Malhun Hatun’u zindanda bırakmamakta kararlıdır, Söğüt’e baskın yapacaktır ancak tüm oklar üzerine çevriliyken nasıl bir plan yapacaktır?

 

4.AİLE (SHOW) :Kıvanç Tatlıtuğ’un Aile 10.bölümünde AB’de aldığı 7,71 reyting puanı ile yine bu hafta da  yine 4.sırada sırada yer alıyor.

İlyas’ın ani gelişinden sonra Soykanlar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya gelirken; İlyas oğlunun bir anda ortadan kaybolmasının nedenini araştırmaya başlar. Gerçeklerin ortaya çıkması artık an meselesidir. Aslan, ailesini İlyas’tan korumaya çalışırken; bir yandan da babasına dönüşmemenin mücadelesini verir. Avukatın karısının ölmediğinden şüphelenen Hülya ise bu olayı kökünden çözmek için harekete geçer. Devin, babası tarafından evinden atılan annesinin imdadına yetişir. Artık evsiz kalan Neşe, bir süreliğine çiftlikte yaşamaya başlarken; Devin oyunu Soykan kurallarına göre oynayarak babasıyla hesaplaşacaktır.

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv 3 dizi, Trt1, Show ve KanalD 2’er dizi. Fox Tv  bir dizi ile yer alıyorlar.

AB’de; Atv 3 dizi.  KanalD, Show  ve Trt1  ikişer dizi.  Star Tv. bir dizi ile yer alıyor.

 

HAFTANIN KANALI 

Bu hafta Total 3 ve AB’de  3 dizi ile toplamda 6 dizi ile ATV Haftanın kanalı oluyor.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir