Koranavirüs Dizileri de Vurdu!

TV Programları

Koranavirüs dizileri de etkiledi. Sokağa çıkmama nedeni ile dizi ekipleri bir araya gelemiyor. Dizide rol alan karakter oyuncularının bir kısmı 65 yaş üstünde oldukları için sete gidemiyorlar. Bu nedenle her hafta yetiştirilmesi gereken diziler yetiştirilemiyor. Bir çok yapım firması eldeki çekilmiş stokların bitmesi ile zor durumda kaldılar.

Örneğin bu hafta programlarını yayınlayan kanallar dizilerin yayını için ‘Belirsiz’ ifadeleri kullanmışlar.

“Çukur” 2 haftadır yok. Kalabalık bir oyuncu kadrosu ile çalışan Ay Yapım zor durumda kalmış olmalı ki, geçen hafta yayımlanamadı. Bu akşam da yayında yok. Fox Tv’nin Yasak Elma, Kanal D’nin Zalim İstanbul yayınlanamıyor. Yeni dizilerden Baraj’ın durumu belirsiz. Mucize Doktor da bu perşembe ekranlarda yok.

İlginç dizilerden Öğretmen’in 5.bölümü Fox Tv’deki durumu belirsiz. Kıdemli dizilerden Arka Sokaklar geçen hafta yoktu. Bu Cuma da programda gözükmüyor.

Salı geceleri ekranlara gelen Show Tv’nin Ramo ve Kanal D’nin Hekimoğlu dizileri ekranlardan uzak.

Cumartesi geceleri ekranlara gelen Kanal D’nin yeni dizisi “Hizmetçiler” ve Fox Tv’nin “Zümrüdüanka” da programlarda gözükmüyor. Pazar akşamları ekranlara gelen savaş dizisi Savaşçı’nın da durumu belirsiz.

Korana Virüsü insanlarımızı etkileyip, eve kapattığı gibi dizilerin de sonunu getirecek! Böyle giderse yeni bölümler çekilemeyeceğinden köküne virüs kıranı girecek.

Bu arada senaristlerimiz eve kapandıkları bu süre zarfında bol bol düşünüp, yeni dizi senaryoları yazacaklar. Bundan sonra Kore dizilerinden alıntı yerini yeni katıksız Türk dizileri yazarlar ne dersiniz?

Ünlü oyuncumuz Çağatay Ulusoy’da Zekeriyaköy’deki bahçeli evinde bol oksijen alıp, evine kapanıp yeni dizi senaryoları yazıyormuş. Ben kendisinden kendi yazıp oynayacağı kaliteli bir yapım bekliyorum. Yeni internet dizisi Hakan: Muhafız’ın 4.sezon çekimleri geçen yıl çekilmişti. O nedenle sıkıntı yok. İlerleyen aylarda 4.sezon bölümlerinin yayınlanmasını bekleyeceğiz.

Dünya insanının başına musallat olan bu Koranavirüs mikrobu biter de önümüzdeki aylarda iyi yapımlar ortaya çıkar.

Önce insanlarımızın başına bela olan Koranavirüs mikrobu geçsin, yapımcılarımız kadrolarını toplayıp, kaldıkları yerden devam etsinler.

Virüssüz sağlıklı günler.

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir