“Sefirin Kızı” Pazartesi Ekranlarına Renk Getirdi!

TV Programları

Star Tv’nin Engin Akyürek (Sancar) ve Neslihan Atagül Doğulu’nun (Nare) başrolü paylaştıkları yeni dizisi “Sefirin Kızı” pazartesi ekranlarına renk getirdi, daha ilk bölümünde çok konuşuldu. İzleyici ‘Oh be…’ dedi. Daha ilk bölümü ile reytinglerde her üç kategoride de iyi puanlar aldı. Total; 5,93. AB; 6,16 ve ABC1; 6,87. Bu durum gösteriyor ki, önümüzdeki bölümlerde kendisine ilk sıralarda yer bulacaktır.

Ay Yapım‘ın “Çukur” dizisi her nedense fazla çata-pat ile oynamaya başladı. Keklik gibi sokaklarda adam öldürülüyor. Bir noktada da, bu kadar silahların patlaması bilhassa bayan izleyiciler arasında kayıplara neden oluyor. Konu sıkıntısı çeken senaristler bolca çata-pata yer verir oluyorlar. Diziye iki yeni bayan oyuncu girdi. Damla Sönmez ve Hazal Subaşı gibi yeni oyuncular girdi ama yine de sokak çatışmaları…  Konu bittiyse bence dizi bitmeliydi. Anlamsız uzatmalarla olmuyor. Çağatay Ulusoy‘un Aras Bulut İynemli ile “İçerde” dizisinde de bolca çata-pat vardı amma; Dizi tadında bırakıldı ve final yapıldı. Ulusoy, tek sezon anlaşmaya imza attığı için İçerde ‘Çukur’u doğurdu.

Gelelim konumuza; “Seferin Kızı”dizisi çok güzel bir başlangıç yaptı ve uyumlu bir ikili oldular.  

Engin Akyürek’i Yabancı Damat dizi kadrosunda tanıdım. Daha sonra “Bi Eylül Meselesi” filmi ile başarılı oldu. Tuba Büyüküstün ile birlikte oynadığı Kara Para Aşk dizisinde oynadığı “Ömer Demir” karakteri ile harikalar yarattı. 2015 Seul Drama ödülleri yarışmasında ‘En İyi Oyuncu‘ ödülünü kazandı. Lafın kısası Uluslararası ödül almış başarılı bir oyuncumuz.

Kadın oyuncumuz da; Neslihan Atagül Doğulu da ödüllü bir oyuncumuz, gerek yurtiçi-yurtdışı dizi ve filmlerinde oyunculuğu ile ödüller almış bir oyuncumuz. “Araf” sinema filmi ile yurtdışı ödüller kazanmıştır. Onu ben Fatih Harbiye dizisinde ‘Neriman’ karakteri ile seyretmiş ve takdir etmiştim. Daha sonra Kara Sevda dizisinde ‘Nihan’ karakteri olarak alkışlamıştım. İki ödüllü ve başarılı oyuncu bir araya gelince güzel bir iş çıkıyor. Bu nedenle de şunu söyleyebilirim ki; Sefirin Kızı dizisinin önü açık. Konu anlaşıldıkça ilerleyen bölümlerde Pazartesi gecelerinin en çok seyredilen ve sevilen dizileri arasında yer alacaktır!

Emre Kabakuşak’ın yönetmeni olduğu; 03 Medya – NGM yapımcılığını üstlendiği duygu yönü ağır basan aşk ve macera  dizisinin başarısı devam edecektir.

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever  

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir